Tuesday, 17 December 2013

CHECKLIST BERPANTANG MODEN-MUDAH DAN BERKESAN

Assalammualaikum..n Salam Jumaat..

Bagi sesiapa yang sedang mencari set berpantang...jom singgah blog saya..Semoga entry ni dapat memberi manfaat pada kaum ibu sekelian..

Berikut adalah senarai checklist berpantang secara moden..namun sangat efektif...mudah dan sangat cepat proses pemulihan kesihatan dan kecantikan anda..

Jom kita tengok listnyer yea.....

1. Set Premium Beatiful Corset - corset moden yang tak perlu nak ikat atau pusing bagai...Cuma kenakan cangkuk jer..mudah, cepat dan berkesan dengan kehebatan kandungan FIR nya...membasmi perut buncit...

2. Lactolite -  mengelakkan dari sembelit

3. Herbal Maharani - Mempercepatkan proses pemulihan rahim disamping mengembalikannya ke'remajaannya'...

4. BB Plus Collagen - Memulih, membina dan memperbaharui sel dalam badan agar kembali segar sepenuhnya serta mengurangkan rasa sakit-sakit pada badan

5. Bio Velocity Sleep Mate - Pelapik tilam yang berfungsi sebagai TERAPI yang akan melancarkan peredaran darah serta memberi tenaga/aura positif yang dapat membanu menenangkan ibu-ibu sekalian..BVSM ini juga amat sesuai untuk mengatasi masalah jaundice(kuning) baby..xperlu jemur baby kat matahari sebab BVSM ni dh diperbuat hasil gabungan garam buluh dan cahaya dhuha(matahari)

6. Mineral Coffee - Minuman oksidan yang amat sesuai untuk para ibu bagi membuang segala toksin dalam badan serta memberikan tenaga..

7. Sabun ketiak - Aromaterapi mandian yang amat segar dan wangi dapat menenangkan dan memberikan keselesaan pada ibu sekelian..

Ok..setakat ni untuk entry kali ni..Nanti kita share lagi yea..apa2pun SELAMAT BERPANTANG..


Untuk pertanyaan...

 013-3496050 (shikin) 
email:hasikin83@yahoo.com

Monday, 9 December 2013

HERBA MAHARANI

Assalammualaikum..WBKTH...

Hari ni saya nak share produk untuk kehamilan..Ramai yang telah mendirikan rumahtangga namun masih belum dikurniakan cahayamata. Salah satu alternatif adalah dengan memakan herbal maharani. Maharani ni bukan untuk pregnant je tau, bahkan anak dara/wanita yang dalam pantang pun sangat digalakkan untuk mengamalkannya kerana banyak manfaatnya untuk penjagaan mahkota berharga wanita..Untuk mereka yang mengalami masalah pried panjang, senggugut, pried tak teratur..jgn btangguh lagi..jom ber'maharani'So, jom kita research...erm..apa istimewanya MAHARANI ni...





Herbal Maharani (Te Zhi Bai Feng Wan)

  • Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang.
  • Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja.
  • Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda.
  • Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di Peking.

Ramuan
Wuji (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan pelbagai herba Cina yang bermutu.
Jangan risau….ianya diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 20014419T) malah ianya juga HALAL….

 

Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :

1.    Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
2.    Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
3.    Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
4.    Melambatkan masalah monopous (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)
5.    Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
6.    Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
7.    Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan) 

Cara Penggunaan

·      mulakan dengan 25 biji sekali sehari, waktu pagi sebelum sarapan (atau malam pun boleh, sebelum tidur)·      makan bersama dengan air suam·      kemudian hari berikutnya boleh kurangkan 15 biji sehari (ikut keselesaan anda)(berhenti jika period, selepas period boleh sambung makan) 


**Herbal Maharani ini mungkin agak PANAS bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba, jadi sepanjang hari anda digalakkan minum banyak air. Lagi pun memang body kita memerlukan kuantiti air yang banyak setiap hari sekurang2nya 3liter sehari… 

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herbal Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herbal Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama. Mulakan makan Herbal Maharani hari pertama selepas period (datang haid). 

JANGAN MAKAN TIME PERIOD / DATANG BULAN YE
 Kuantiti dalam sekotak Herbal Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil
                                                         
  HARGA / PRICE
 1 box = RM65
                                   
          CALL / SMS / Whatapps / We Chat
   ShikiN ( 013-3496050)
  hasikin83@yahoo.com 
FB: Ckin Ali

Sunday, 17 November 2013

PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL..PENYELESAIAN MASALAH KESIHATAN BERGANDA

  double-stemcell-terbaek-ckin-ali-2-agent-kl
Double Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.
APA ITU DOUBLE STEMCELL

PHYTO SCIENCE DOUBLE stemcell™ merupakan kombinasi sel-sel tumbuhan daripada teknologi Swiss – PhytoCellTec™ MalusDomestica (sel stem Epal)dan PhytoCellTec™ Solar Vitis (sel stem anggur) diperkayakan dengan Acai Berry dan Blueberry untuk memelihara kulit anda dari dalam dan memberi hasil yang signifikan.

Double Stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh agar sentiasa cergas dan bertenaga. Ia amat sesuai untuk diamalkan oleh lelaki dan juga perempuan zaman sekarang. 
 
 KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL :
- Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan, terus diserap ke salur darah
- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012
- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta


KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :
1. Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.

2. Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit

3. Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E

4. Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga


produk-yang-berkesan-ckin-ali-2-agent-kl

SIAPA PERLU MENGAMBIL DOUBLE STEMCELL

> Mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :
  • Gout
  • Kencing manis
  • Darah tinggi
  • Lemak darah
  • Anemia
  • Kulit sensitif
  • Sistem penghadaman lemah
  • Demam selsema
  • Mudah letih dan badan lemah
  • Tekanan
  • Kolestrol tinggi


    siapa-perlu-ambil-double-stemceel-ckin-ali-2-agent-kl

                                              siapa-perlu-ambil-double-stemcell-agent-kl

SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

> Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan. 

> Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

> Mengembalikan Tenaga & Stamina
- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

> Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

> Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

> Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.


KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
- Menghapuskan jerawat dan parut.
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
- Menghilangkan masalah minyak berlebihan
- Melembapkan dan menganjalkan kulit.
- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
- Agen antioksidan
- Menjaga kesihatan dan jantung
- Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.




CARA PENGAMBILAN :
- Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak. Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan.
- Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
- Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.


 

 cara-makan -double-stemceel-unik-ckin-ali-2-agent-kl
 
 
HARGA SEBENAR :
SEKOTAK RM250
HARGA KAMI :
2 KOTAK = RM270
- 28 sachet / 2 kotak (untuk sebulan pengambilan)
- percuma keahlian untuk diskaun pembelian seterusnya -
- percuma pos laju seluruh Malaysia -

                                                            

BERMINAT?
                                                          JOM ORDER SEKARANG.. 
                                                     NAK MAKAN FREE..PUN BOLEH...
                                                NAK JANA INCOME..LAGI DIALU-ALUKAN
BIMBINGAN DARI PAKAR DISEDIAKAN PERCUMA
                                                     
                                                               CONTACT ME :-
                                                          013-3496050 (SHIKIN)

MINERAL COFFEE GARAM BULUH...COFFEE KESIHATAN TERBAIK

MINERAL COFFEE GARAM BULUH

Nak menikmati kopi TERBAIK??

Rasa tak kena kalau sehari tak minum kopi??

Mineral-coffee-garam-buluh-atasi-masalah-kesihatan-darah-tinggi-kencing-manis-diet-kurus-hamil-bprendah-ckinali2-blogspot-com

Ha..Saya ada berita baik untuk semua penggemar kopi. Hai-O Mineral Coffee, bukan sahaja kopi TERBAIK tetapi juga kopi SIHAT..Mungkin ada yang dah pernah dengar tentang Mineral Coffee a.k.a Kopi Garam Buluh yang diperbuat daripada kopi ROBUSTA yang diadun bersama GARAM BULUH.



Mineral-coffee-garam-buluh-atasi-masalah-kesihatan-darah-tinggi-kencing-manis-diet-kurus-hamil-bprendah-ckinali2-blogspot-com
Apa bezanya Mineral Coffee dengan kopi yang lain??

Adunan ISTIMEWA Mineral coffee ini bukan sahaja mempunyai aroma segar yang memberi kepuasan kepada penggemar kopi, tetapi juga kaya dengan SUMBER MINERAL seperti MAGNESIUM, IRON, CALCIUM dan juga POTASSIUM.

MAGNESIUM merupakan sumber mineral terpenting yang diperlukan oleh tubuh badan untuk menggalakan penyerapan dan pengekalan Kalsium. 

MINERAL COFFEE:

- TANPA GULA

- TANPA KOLESTROL

- TANPA BAHAN PENGAWET



Mineral-coffee-garam-buluh-atasi-masalah-kesihatan-darah-tinggi-kencing-manis-diet-kurus-hamil-bprendah-ckinali2-blogspot-com

 KELEBIHAN MINERAL COFFEE: 

1.  Kaya dengan Mineral yang diperlukan oleh badan
2.  Dapat meneutralkan ASID dalam badan
3.  Bersifat anti-oksidan yang mampu melawan sel kanser
4.  Mampu menjadi diet harian
5.  Mencegah komplikasi Kencing Manis (Mampu mengawal Gula dalam Darah)
6.  Menstabilkan tekanan darah
7.  Mencegah dan memulihkan Gastrik
8.  Mencegah Osteoporosis
9.  Merendahkan risiko sakit jantung
10. Mengubati Asma
11. Mencegah Migraine
12. Memberi Kesegaran dan Tenaga sepanjang masa
13.  Anti Penuaan

Selain daripada itu, yang PENTING dan sememangnya BERITA GEMBIRA, Mineral Coffee ini juga mengandungi CHLOROGENIC ASID yang tinggi yang boleh membantu mengawal berat badan. maksudnya..boleh kurus lah ni..yeay....:-)

Bagi yang megandung dan mngalami masalah bp/hb rendah pun sangat sesuai jadikan mineral coffee ni sebagai minuman untuk mengawal keseimbangan bp/hb anda...


 
PROSES PEMERINGKATAN PENYEDIAAN GARAM BULUH YANG TERDAPAT DI DALAM MINERAL COFFEE


1. Garam laut yang bebas daripada unsur pencemar dikumpul dari Pantai Barat Korea


2. Buluh Berusia 3 tahun dipilih untuk penyerapan kandungan efektifnya


3. Ditutup dengan tanah liat dari kedalaman 20m


4. Pembakaran berulangan dengan Pokok Pain dan Resin Pain pada suhu antara 1000C sehingga 1500C untuk menghapuskan unsur toksin dan logam berat


5. Ketulan garam buluh dihancurkan menjadi serbuk. Ia mengandungi 70-80 bahan mineral dan elemen mikro yang baik untuk kesihatan Anda!



Mineral-coffee-garam-buluh-atasi-masalah-kesihatan-darah-tinggi-kencing-manis-diet-kurus-hamil-bprendah-ckinali2-blogspot-com

CARA PENYEDIAAN:

Sangat mudah. Hanya masukkan 1 sachet Mineral Coffee dengan 150ml air panas, kacau dan hidang. 

Cadangan pengambilan Mineral Coffee adalah 1 sachet sehari dan maximum 2 sachet sehari.

Packaging di dalam bentuk sachet memudahkan untuk di bawa ke mana-mana. Boleh minum dimana-mana. Office, Kedai Mamak, Warung, Restaurant, etc. =)


 TIPS KESIHATAN:

Saya sarankan supaya pengguna mengamalkan sekurang-kurangnya 3 kotak untuk melihat kesan positif Mineral Coffee. Minum secara berterusan adalah sangat digalakkan bagi mengatasi masalah-masalah kesihatan yang lebih serius. Walaupun Mineral Coffee mempunyai pelbagai khasiat, pengambilan yang tidak konsisten dan berterusan tidak mampu mengatasi masalah kesihatan yang telah lama di dalam tubuh badan anda.

MINERAL COFFEE dengan harga TERMURAH untuk hasil sebaik ini

Hanya RM 26.50 sekotak


Call/SMS/Whatapps/Wechat:

 013-3496050
( Shikin )

Sesiapa yang berminat nak menambah side income, kami juga memerlukan Agent Mineral Coffee. Permintaan sangat tinggi...
 

Wednesday, 30 October 2013

LAST DAY PROMOSI BB PLUS COLLAGEN...CEPAT SBLM TERLAMBAT

Assalammmualaikum...WBKTH..

 

Hari ini...31 Oktober 2013..

PROMOSI TERAKHIR UNTUK BB PLUS COLLAGEN...


kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

 

 kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

 

 

kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

 

kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

See..hasilnya..


So, apalagi..


SMS/WHATAPPS ME:-


013-3496050

(SHIKIN)

Tuesday, 29 October 2013

PROMOSI BB PLUS TINGGAL DUA HARI SAHAJA LAGI...CEPAT..JIMAT..DAN SUPER JIMAT...

Hari ni ...30 Oktober 2013..


Hanya tinggal 2 hari sahaja lagi promosi BB Plus Collagen terbaik..beli 3 percuma 1...Cepat2..jangan lepaskan peluang keemasan ini..Jimat RMxxx kalau anda bertindak sekarang 


Serius...!!!

BBplus collagen adalah collagen terbaik buat kita semua yang sering terdedah dengan faktor cuaca panas terik sekarang ni. Minum bbplus collagen je boleh buat satu badan dapat kesan kebaikan collagen dari rantaian ikan ni.


testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-agent-kl

Tak percaya ke bbplus collagen berfungsi sebagai pencerah muka dan badan terbaik?

Bertindak sebagai agen anti jerawat lagi tu ;)

part anti jerawat ni memang suka sangat sebab sebelum ni masalah jerawat memang boleh buat stress especially lepas sedap memicit jerawat-jerawat yang ada. Geram kan kalau tengok jerawat yang tumbuh tu, so keje kita memang lah nak picit jeeee sampai berlubang muka..huhuu...so korang jangan amalkan lagi ye tabiat tu, better minum je bbplus ni..biar bbplus yang jalankan tugas pembersihan dalaman badan kita so that luaran kita akan terserlah sihat dan cantik nye.


Muka berjerawat lepas beberapa hari minum bbplus???

Muka gatal-gatal lepas minum bbplus???

oooo...owwwhhh...relax dear...

jangan risau sebab tu tanda positif sebenarnye...

hanya 10% je pengguna bbplus yang mengalami healing crisis seperti naik jerawat di dahi, dagu, pp dan hidung...ada tu pulak akan rasa gatal-gatal kat muka tapi tak mengelupas dan tak memedihkan pun.


sebenarnye tu tanda bahawa toksin badan sedang di keluarkan. dan yang gatal-gatal tu petanda sel kulit mati sedang di buang dan akan digantikan dengan sel kulit baru yang lebih cantik dan sihat...


Solution dia :

Minum je la air masak banyak-banyak macam biasa.

Teruskan minum bbplus collagen.

Kesan dia memang uol sendiri akan puas hati...

Biar la berjerawat kejao je seminggu dua, dari uol terus berjerawat sampai tua kan.

Tak best ok muka kalau berjerawat ni sebab nak makeup of course la lagi parah kulit kita. Nak kena pilih pencuci muka pun kena berhati-hati sebab kalau salah pilih lagi parah jadi nye muka kita yang ber jerawat tu. Lepas tu kalau buat facial, mau menjerit kuar air mata bila jerawat yang ada tu semua kena picit...aduhhhh....sakitttt tak ingat punye la kan ;)


Sebab tu minum je la bbplus collagen.


7 kesan utama selepas minum bbplus collagen.


Kulit wajah cerah berseri...yess

kulit lebih anjal dan tegang...yess

kulit lebih halus dan gebu...yess

kulit lebih lembab...yess

kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan...yess

kulit lebih cepat sembuh dan pulih...yess (baik untuk ibu lepas bersalin)

Kulit kurang kesan kerosakan akibat matahari...yess


Bbplus collagen selamat untuk ibu hamil dan menyusu..memang selamat untuk ibu hamil, sesuai untuk ibu dalam pantang dan menyusukan bayi dan jugak sesuai untuk di minum oleh kaum adam. So orang lelaki pun memang perlukan kolagen tambahan jugak sebenarnye ;)



testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

  testimoni-bisnes-partner-saya-minum-bbplus-dari-pregnant-4-bulan-ckin-ali-2-agent-kl


testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

 

bbplus collagen terbaik sangat dalam menghilangkan parut jerawat.

Kiranye bbplus ni skin care all in one la senang cite.


testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

 nampak kan...dalam masa tak sampai sebulan parut jerawat makin berkurangan dan kulit jadi lebih cerah dari sebelumnye.


So ...tunggu lagi...cepattttt dapatkan bbplus collagen beli 3 percuma 1 ni sebab promosi bbplus ni SERIUS akan berakhir pada 31 oktober 2013. Jimat berganda-ganda kalau beli sekarang.



CALL/SMS/WHATAPPS ME:-

013-3496050

(SHIKIN)

Thursday, 24 October 2013

SABUN MARINE ESSENCE A.K.A SABUN KETIAK Penyelesaian Masalah Kulit

SABUN MARINE ESSENCE BORONG

RANGKAIAN PRODUK MARINE ESSENCE untuk di borong....

#Sabun Marine Essence@Sabun ketiak@Sabun Hijau
#Syampoo Marine Essence
#Body Wash Marine Essence
#Ubat Gigi Marine Essence

Ramai yg telah mencuba dan puas hati dengan hasilnya..Produk superbrands dan diakui keberkesanannya..Ramai yang dah repeat order dan ramai juga yang dah menjana pendapatan sampingan dengan hanya menjual Sabun Marine Essence ni..

So, sesiapa yang nak menjana pendapatan sampingan atau menjadikan bussiness sabun ketiak ni sumber pendapatan anda..kami menyediakan pembelian secara borong dengan harga yang murah dan berpatutan..Sesuai untuk mereka yang ingin menjadi agent/dropship produk Marine Essence....

Jom kita tengok wajah Sabun Marine Essence..sabun hot masa kini...


SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR @SABUN KETIAK

sabun_marine_essence_borong_murah_kl_sabun_ketiak_murah_ckinali2


KEISTIMEWAAN SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN KETIAK

#Menghilangkan kesan-kesan hitam di celah2 bahagian badan (ketiak, leher dsbnya)
#Sekatakan tona kulit akibat sunburn
#Hilangkan jerawat di muka dan badan
#Melembabkan kulit
#Masalah ruam biasa/ruam lampin atau alergi
#Masalah eczema
#Aromaterapi-sesuai untuk memberi kesegaran pada bakal pengantin dan wanita berpantang selepas bersalin...
#Amat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
  
RM35/seketul (100g)
Untuk pembelian borong Sabun marine Essence ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)

  

MARINE ESSENCE BODY WASH


marine_essence_body_wash_borong_murah_agent_top_tlc_group_sohobiz_bussiness_online_ckinali2
  

Ini pulak Marine Essence Body Wash, fungsi nya sama macam Marine Essence Beauty Bar...
Cuma ia dalam bentuk cecair pekat yang dah dibotolkan dengan kemas dan menarik untuk kemudahan anda terutamanya ketika bercuti, balik kampung atau outstation..

Ianya sangat sesuai digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang mengalami ruam-ruam badan...kegunaan seisi keluarga


RM33/sebotol (250ml)
Untuk pembelian borong Marine Essence Body Wash ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)


MARINE ESSENCE SHAMPOO

marine_essence_shampoo_borong_top_agent_kl_tlc_group_online_bussiness_sohobiz_side_income 

Marine Essence Shampoo sangat berkesan untuk merawat dan menyelesaikan masalah-masalah berikut:-

#Rambut gugur
#Gatal-gatal kulit kepala/Berkudis
#Kelemumur
#Kulit Kepala kering
#Untuk kesihatan kulit kepala
  
RM33/sebotol (250ml)
Untuk pembelian borong Marine Essence Shampoo ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)


PROMOSI PEK COMBO LENGKAP

#1 botol Marine Essence Body Wash
#1 botol Marine Essence Shampoo
#1 bar Sabun Marine Essence
#HARGA ISTIMEWA MENANTI

set_promosi_combo_lengkap_sabun_shampoo_bar_marine_essence

Untuk Pembelian Sabun Marine Essence/Body Wash Marine/Shampoo Marine secara borong/pukal/dropship:-

 SMS/whatapps segera....Peluang Terhad...

 013-3496050 (shikin)




SABUN MARINE ESSENCE..READY STOK..CEPAT2 SEBELUM KEHABISAN..

We know baru2 ni sabun marine essence ni kehabisan stok 1 MALAYSIA kan...But today..good news for u all..Stok dah sampai tapi limited sangat-sangat.. 



sabun_marine_essence_ cod_setiawangsa_kl_bb_plus_collagen_ckinali2


Ups...nak share jugak..sabun marine essence ni ada dalam bentul liquid/gel/body wash juga yea..Fungsi semua sama macam sabun marine bar jugak..Cuma yang ni lagi mudah dibawa ke mana-mana...

Marine Essence Body Wash ni juga boleh menyelesaikan masalah kulit seperti berikut:-
#merawat ruam badan
#hilangkan bau badan
#rawat ekzema
#rawat rekahan pada tumit kaki
#hilangkan panau
#tanggalkan daki
#hilangkan gatal-gatal
#rawat kesan parut biasa & parut bersalin
#hilangkan gatal-gatal
#cerahkan kulit gelap (siku,lutut,buku lali, ketiak,celah peha) dan kawasan-kawasan tersembunyi
#sesuai untuk kulit alergik


kebaikan_sabun_marine_essence_body_wash_liquid_gel

So, sesiapa yang berminat or nak repeat order..cepat-cepat ...
Sebotol RM33 jer...tidak termasuk postage... 

Untuk dapatkan harga borong,dropship, sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan. 

PM/SMS/WHATAPPS...

013-3496050 (shikin)
cod setiawangsa/wangsa maju/jalan enggang/jelatek/keramat/kl



ASSALAMMUALAIKUM...WBKTH.......

 

Hari ni saya nak share dengan kawan2 semua tentang satu produk kecantikan/kesihatan yang sedang hot dan tak asing lagi di pasaran iaitu SABUN MARINE ESSENCE atau nama glamernye SABUN KETIAK... 

 

Alhamdulillah...baru guna 3 minggu ni, rasanyer macam betul dah ter "JATUH CINTA" pada aroma terapinya..Wangi yang amat..n badan pun rasa rileks, nyaman jer even sibuk sikit lately ni kat opis.Tapi, sebenarnya bukanlah sabun ni fungsinya untuk wangi saja..Wangi tu, extra bonus jer..:-)   


Mandian terapi marine essence ni juga bole menaikkan aura, semangat dan mengatasi masalah stress tekanan kerana kandungan dalam sabun Marine Essence ini adalah yang terbaik antaranya GARAM BULUH  iaitu Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit  dan terbukti mandian garam dapat membantu menaikan aura seseorang kerana setiap manusia itu memiliki aura tersendiri cuma teserlah atau tidak .


Sabun-Marine-Essence-Sabun-Ketiak-Terbaik-Atasi-Masalah-Kulit-Ckin-Ali-2-blogspot-com

 

 Nampak macam hijau jer kan tapi sebenarnya sabun ni banyak khasiatnya tau..Ni diantara khasiat Sabun Ketiak yea.. 

- Jeragat muka Kulit Sensitif/Ekzema 

- Ruam badan dewasa/baby 

   - Jerawat belakang badan 

- Celah ketiak dan kelengkang gelap

- Leher berkerak

- Perut hitam gelap lepas bersalin 

- Kulit kering 

- Hilangkan Bau Badan... 

 

KHASIAT-DAN-RAWATAN-sabun-marine-essence-sabun-ketiak-ckin-ali-2-blogspot-com

 

Macamana sabun ni boleh merawat semua gejala diatas yea??

 

Ha...ini kerana ianya diperbuat dari gabungan bahan/sumber semulajadi, bebas kimia dan selamat untuk kegunaan semua... 

 


BAHAN-BAHAN YANG ADA DALAM SABUN MARRINE ESSENCE NIE:

 

Garam Buluh

- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.

- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

 

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)

- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

 

Ekstrak Liquorice

- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.

- Mencerahkan pigmentasi kulit.

 

Minyak Tea Tree

- Anti-bakteria, anti-kulat.

 

Vitamin E

- Antioksidan, anti-penuaan.

- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

 

Gliserin

- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit

  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

 

Aloe Vera

- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

 

  SABUN MARINE ESSENCE-ATASI MASALAH KULIT-AGENT KL


 

Nak order untuk diri sendiri, pasangan, anak-anak dan keluarga tersayang??? 

 

Satu lagi yang memang jadi suka sangat kat Sabun ini kan..memudahkan nak gi travel..cuma bawa 1 sabun boleh guna untuk muka dan seluruh badan. So, jimat ruang dan masa..tapi hasilnya, kulit cantik, badan sihat dan bertenaga n mulalah sengih2 suke sepanjang masa lupe smua masalah..yelah 'aromaterapi'kan...:-) 

 


Harga sabun marine essence :

 

Seketul RM35

 

Sekotak ada 3 Ketul..

DISKAUN jadi RM100...

 

ape tunggu lagi..

 

SMS/Call/Whatapss laju2

 

0133496050 (Shikin)

 

Nak beli borong marine essence beauty bar ni pun boleh.

Sebab kalau uol nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je pun uol boleh dapat extra income 2-3k per month tau. Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hotttttt!

 

Pada yang cepat dan bijak amik peluang memang akan dapat punye income lebih dari gaji makan gaji. Sesuai sangat lah product ni untuk yang nak jadi ahli SOHONISTA (Small Office Home Office) dengan berniaga online hanya dengan gunakan internet dan boleh jana pendapatan dari rumah.So sesiapa berminat boleh contact saya yer.

 

Selamat Mencuba dan Semoga Berjaya..