Wednesday, 30 October 2013

LAST DAY PROMOSI BB PLUS COLLAGEN...CEPAT SBLM TERLAMBAT

Assalammmualaikum...WBKTH..

 

Hari ini...31 Oktober 2013..

PROMOSI TERAKHIR UNTUK BB PLUS COLLAGEN...


kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

 

 kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

 

 

kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

 

kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

See..hasilnya..


So, apalagi..


SMS/WHATAPPS ME:-


013-3496050

(SHIKIN)

Tuesday, 29 October 2013

PROMOSI BB PLUS TINGGAL DUA HARI SAHAJA LAGI...CEPAT..JIMAT..DAN SUPER JIMAT...

Hari ni ...30 Oktober 2013..


Hanya tinggal 2 hari sahaja lagi promosi BB Plus Collagen terbaik..beli 3 percuma 1...Cepat2..jangan lepaskan peluang keemasan ini..Jimat RMxxx kalau anda bertindak sekarang 


Serius...!!!

BBplus collagen adalah collagen terbaik buat kita semua yang sering terdedah dengan faktor cuaca panas terik sekarang ni. Minum bbplus collagen je boleh buat satu badan dapat kesan kebaikan collagen dari rantaian ikan ni.


testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-agent-kl

Tak percaya ke bbplus collagen berfungsi sebagai pencerah muka dan badan terbaik?

Bertindak sebagai agen anti jerawat lagi tu ;)

part anti jerawat ni memang suka sangat sebab sebelum ni masalah jerawat memang boleh buat stress especially lepas sedap memicit jerawat-jerawat yang ada. Geram kan kalau tengok jerawat yang tumbuh tu, so keje kita memang lah nak picit jeeee sampai berlubang muka..huhuu...so korang jangan amalkan lagi ye tabiat tu, better minum je bbplus ni..biar bbplus yang jalankan tugas pembersihan dalaman badan kita so that luaran kita akan terserlah sihat dan cantik nye.


Muka berjerawat lepas beberapa hari minum bbplus???

Muka gatal-gatal lepas minum bbplus???

oooo...owwwhhh...relax dear...

jangan risau sebab tu tanda positif sebenarnye...

hanya 10% je pengguna bbplus yang mengalami healing crisis seperti naik jerawat di dahi, dagu, pp dan hidung...ada tu pulak akan rasa gatal-gatal kat muka tapi tak mengelupas dan tak memedihkan pun.


sebenarnye tu tanda bahawa toksin badan sedang di keluarkan. dan yang gatal-gatal tu petanda sel kulit mati sedang di buang dan akan digantikan dengan sel kulit baru yang lebih cantik dan sihat...


Solution dia :

Minum je la air masak banyak-banyak macam biasa.

Teruskan minum bbplus collagen.

Kesan dia memang uol sendiri akan puas hati...

Biar la berjerawat kejao je seminggu dua, dari uol terus berjerawat sampai tua kan.

Tak best ok muka kalau berjerawat ni sebab nak makeup of course la lagi parah kulit kita. Nak kena pilih pencuci muka pun kena berhati-hati sebab kalau salah pilih lagi parah jadi nye muka kita yang ber jerawat tu. Lepas tu kalau buat facial, mau menjerit kuar air mata bila jerawat yang ada tu semua kena picit...aduhhhh....sakitttt tak ingat punye la kan ;)


Sebab tu minum je la bbplus collagen.


7 kesan utama selepas minum bbplus collagen.


Kulit wajah cerah berseri...yess

kulit lebih anjal dan tegang...yess

kulit lebih halus dan gebu...yess

kulit lebih lembab...yess

kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan...yess

kulit lebih cepat sembuh dan pulih...yess (baik untuk ibu lepas bersalin)

Kulit kurang kesan kerosakan akibat matahari...yess


Bbplus collagen selamat untuk ibu hamil dan menyusu..memang selamat untuk ibu hamil, sesuai untuk ibu dalam pantang dan menyusukan bayi dan jugak sesuai untuk di minum oleh kaum adam. So orang lelaki pun memang perlukan kolagen tambahan jugak sebenarnye ;)



testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

  testimoni-bisnes-partner-saya-minum-bbplus-dari-pregnant-4-bulan-ckin-ali-2-agent-kl


testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

 

bbplus collagen terbaik sangat dalam menghilangkan parut jerawat.

Kiranye bbplus ni skin care all in one la senang cite.


testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

 nampak kan...dalam masa tak sampai sebulan parut jerawat makin berkurangan dan kulit jadi lebih cerah dari sebelumnye.


So ...tunggu lagi...cepattttt dapatkan bbplus collagen beli 3 percuma 1 ni sebab promosi bbplus ni SERIUS akan berakhir pada 31 oktober 2013. Jimat berganda-ganda kalau beli sekarang.



CALL/SMS/WHATAPPS ME:-

013-3496050

(SHIKIN)

Thursday, 24 October 2013

SABUN MARINE ESSENCE A.K.A SABUN KETIAK Penyelesaian Masalah Kulit

SABUN MARINE ESSENCE BORONG

RANGKAIAN PRODUK MARINE ESSENCE untuk di borong....

#Sabun Marine Essence@Sabun ketiak@Sabun Hijau
#Syampoo Marine Essence
#Body Wash Marine Essence
#Ubat Gigi Marine Essence

Ramai yg telah mencuba dan puas hati dengan hasilnya..Produk superbrands dan diakui keberkesanannya..Ramai yang dah repeat order dan ramai juga yang dah menjana pendapatan sampingan dengan hanya menjual Sabun Marine Essence ni..

So, sesiapa yang nak menjana pendapatan sampingan atau menjadikan bussiness sabun ketiak ni sumber pendapatan anda..kami menyediakan pembelian secara borong dengan harga yang murah dan berpatutan..Sesuai untuk mereka yang ingin menjadi agent/dropship produk Marine Essence....

Jom kita tengok wajah Sabun Marine Essence..sabun hot masa kini...


SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR @SABUN KETIAK

sabun_marine_essence_borong_murah_kl_sabun_ketiak_murah_ckinali2


KEISTIMEWAAN SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN KETIAK

#Menghilangkan kesan-kesan hitam di celah2 bahagian badan (ketiak, leher dsbnya)
#Sekatakan tona kulit akibat sunburn
#Hilangkan jerawat di muka dan badan
#Melembabkan kulit
#Masalah ruam biasa/ruam lampin atau alergi
#Masalah eczema
#Aromaterapi-sesuai untuk memberi kesegaran pada bakal pengantin dan wanita berpantang selepas bersalin...
#Amat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
  
RM35/seketul (100g)
Untuk pembelian borong Sabun marine Essence ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)

  

MARINE ESSENCE BODY WASH


marine_essence_body_wash_borong_murah_agent_top_tlc_group_sohobiz_bussiness_online_ckinali2
  

Ini pulak Marine Essence Body Wash, fungsi nya sama macam Marine Essence Beauty Bar...
Cuma ia dalam bentuk cecair pekat yang dah dibotolkan dengan kemas dan menarik untuk kemudahan anda terutamanya ketika bercuti, balik kampung atau outstation..

Ianya sangat sesuai digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang mengalami ruam-ruam badan...kegunaan seisi keluarga


RM33/sebotol (250ml)
Untuk pembelian borong Marine Essence Body Wash ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)


MARINE ESSENCE SHAMPOO

marine_essence_shampoo_borong_top_agent_kl_tlc_group_online_bussiness_sohobiz_side_income 

Marine Essence Shampoo sangat berkesan untuk merawat dan menyelesaikan masalah-masalah berikut:-

#Rambut gugur
#Gatal-gatal kulit kepala/Berkudis
#Kelemumur
#Kulit Kepala kering
#Untuk kesihatan kulit kepala
  
RM33/sebotol (250ml)
Untuk pembelian borong Marine Essence Shampoo ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)


PROMOSI PEK COMBO LENGKAP

#1 botol Marine Essence Body Wash
#1 botol Marine Essence Shampoo
#1 bar Sabun Marine Essence
#HARGA ISTIMEWA MENANTI

set_promosi_combo_lengkap_sabun_shampoo_bar_marine_essence

Untuk Pembelian Sabun Marine Essence/Body Wash Marine/Shampoo Marine secara borong/pukal/dropship:-

 SMS/whatapps segera....Peluang Terhad...

 013-3496050 (shikin)




SABUN MARINE ESSENCE..READY STOK..CEPAT2 SEBELUM KEHABISAN..

We know baru2 ni sabun marine essence ni kehabisan stok 1 MALAYSIA kan...But today..good news for u all..Stok dah sampai tapi limited sangat-sangat.. 



sabun_marine_essence_ cod_setiawangsa_kl_bb_plus_collagen_ckinali2


Ups...nak share jugak..sabun marine essence ni ada dalam bentul liquid/gel/body wash juga yea..Fungsi semua sama macam sabun marine bar jugak..Cuma yang ni lagi mudah dibawa ke mana-mana...

Marine Essence Body Wash ni juga boleh menyelesaikan masalah kulit seperti berikut:-
#merawat ruam badan
#hilangkan bau badan
#rawat ekzema
#rawat rekahan pada tumit kaki
#hilangkan panau
#tanggalkan daki
#hilangkan gatal-gatal
#rawat kesan parut biasa & parut bersalin
#hilangkan gatal-gatal
#cerahkan kulit gelap (siku,lutut,buku lali, ketiak,celah peha) dan kawasan-kawasan tersembunyi
#sesuai untuk kulit alergik


kebaikan_sabun_marine_essence_body_wash_liquid_gel

So, sesiapa yang berminat or nak repeat order..cepat-cepat ...
Sebotol RM33 jer...tidak termasuk postage... 

Untuk dapatkan harga borong,dropship, sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan. 

PM/SMS/WHATAPPS...

013-3496050 (shikin)
cod setiawangsa/wangsa maju/jalan enggang/jelatek/keramat/kl



ASSALAMMUALAIKUM...WBKTH.......

 

Hari ni saya nak share dengan kawan2 semua tentang satu produk kecantikan/kesihatan yang sedang hot dan tak asing lagi di pasaran iaitu SABUN MARINE ESSENCE atau nama glamernye SABUN KETIAK... 

 

Alhamdulillah...baru guna 3 minggu ni, rasanyer macam betul dah ter "JATUH CINTA" pada aroma terapinya..Wangi yang amat..n badan pun rasa rileks, nyaman jer even sibuk sikit lately ni kat opis.Tapi, sebenarnya bukanlah sabun ni fungsinya untuk wangi saja..Wangi tu, extra bonus jer..:-)   


Mandian terapi marine essence ni juga bole menaikkan aura, semangat dan mengatasi masalah stress tekanan kerana kandungan dalam sabun Marine Essence ini adalah yang terbaik antaranya GARAM BULUH  iaitu Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit  dan terbukti mandian garam dapat membantu menaikan aura seseorang kerana setiap manusia itu memiliki aura tersendiri cuma teserlah atau tidak .


Sabun-Marine-Essence-Sabun-Ketiak-Terbaik-Atasi-Masalah-Kulit-Ckin-Ali-2-blogspot-com

 

 Nampak macam hijau jer kan tapi sebenarnya sabun ni banyak khasiatnya tau..Ni diantara khasiat Sabun Ketiak yea.. 

- Jeragat muka Kulit Sensitif/Ekzema 

- Ruam badan dewasa/baby 

   - Jerawat belakang badan 

- Celah ketiak dan kelengkang gelap

- Leher berkerak

- Perut hitam gelap lepas bersalin 

- Kulit kering 

- Hilangkan Bau Badan... 

 

KHASIAT-DAN-RAWATAN-sabun-marine-essence-sabun-ketiak-ckin-ali-2-blogspot-com

 

Macamana sabun ni boleh merawat semua gejala diatas yea??

 

Ha...ini kerana ianya diperbuat dari gabungan bahan/sumber semulajadi, bebas kimia dan selamat untuk kegunaan semua... 

 


BAHAN-BAHAN YANG ADA DALAM SABUN MARRINE ESSENCE NIE:

 

Garam Buluh

- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.

- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

 

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)

- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

 

Ekstrak Liquorice

- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.

- Mencerahkan pigmentasi kulit.

 

Minyak Tea Tree

- Anti-bakteria, anti-kulat.

 

Vitamin E

- Antioksidan, anti-penuaan.

- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

 

Gliserin

- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit

  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

 

Aloe Vera

- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

 

  SABUN MARINE ESSENCE-ATASI MASALAH KULIT-AGENT KL


 

Nak order untuk diri sendiri, pasangan, anak-anak dan keluarga tersayang??? 

 

Satu lagi yang memang jadi suka sangat kat Sabun ini kan..memudahkan nak gi travel..cuma bawa 1 sabun boleh guna untuk muka dan seluruh badan. So, jimat ruang dan masa..tapi hasilnya, kulit cantik, badan sihat dan bertenaga n mulalah sengih2 suke sepanjang masa lupe smua masalah..yelah 'aromaterapi'kan...:-) 

 


Harga sabun marine essence :

 

Seketul RM35

 

Sekotak ada 3 Ketul..

DISKAUN jadi RM100...

 

ape tunggu lagi..

 

SMS/Call/Whatapss laju2

 

0133496050 (Shikin)

 

Nak beli borong marine essence beauty bar ni pun boleh.

Sebab kalau uol nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je pun uol boleh dapat extra income 2-3k per month tau. Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hotttttt!

 

Pada yang cepat dan bijak amik peluang memang akan dapat punye income lebih dari gaji makan gaji. Sesuai sangat lah product ni untuk yang nak jadi ahli SOHONISTA (Small Office Home Office) dengan berniaga online hanya dengan gunakan internet dan boleh jana pendapatan dari rumah.So sesiapa berminat boleh contact saya yer.

 

Selamat Mencuba dan Semoga Berjaya..