Wednesday, 23 October 2013

BIO VELOCITY SLEEP MATE a.k.a TILAM KUAT

BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT TERMURAH 2017







APA ITU BIO VELOCITY SLEEP MATE a.ka.a TILAM KUAT


Bio Velocity Sleep Mate atau singkatannya BVSM adalah pelapik tilam yang dibuat khas untuk memenuhi keperluan individu. Dengan bebanan kerja dan komitmen hidup yang makin bertambah, confirm tidur kita makin kurang dan jarang-jarang dapat lelapkan mata dengan nyenyak. Lagi pulak, akibat letih tadi kita boleh akibatkan dengkuran yang kuat hingga boleh menganggu aktiviti tidur orang lain.  

Jadi, dah semestinya anda memerlukan Bio Velocity Sleep Mate ni...



CIRI-CIRI BIO VELOCITY SLEEP MATE / TILAM KUAT

·         Kajian selama 20 tahun saintis dari Jerman
·         garam laut dalam dari Korea
·         fabrik dari German ( kain kapas )
·         di kilangkan di Malaysia.


Ramai yang telah sembuh ari pelbagai penyakit kronik yang ditanggung bertahun lamanya hanya dengan tidur ala-ala terapi dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate ni.

Antaranya masalah
- Senggugut
- Strok
- Slip Disc
- Tekanan Perasaan/ Stress
- Sakit Jiwa/Gila
- Imsomnia
- Darah Tinggi
- Kencing Manis
- Asma 
Dan banyak lagi



BAGAIMANA BIO VELOCITY SLEEPMATE a.k.a TILAMKUAT BERFUNGSI???
1. Bio Velocity Sleepmate menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni
2. Meneutralkan gelombang berbahaya
3. Menguatkan gelombang POSITIF untuk membentuk aura sihat
Hanya  tidur dgn Bio Velocity Sleep Mate ni  bagi yg belum sakit InsyaAllah dapat elakkan sakit jantung dan strok.
 
BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY SLEEPMATE/TILAM KUAT?
 Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity Sleep Mate semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga. 

CARA KERJA BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT 

-Membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
-Menyahtoksin (detox)
-Membaiki
-Membaikpulih

SIAPA PERLU GUNA BIO VELOCITY SLEEP MATE?

KATEGORI 1
-org stress yg dah dapat title GILA tenang kembali 
-lumpuh
-lelah
-gout
-migrain
-diabetik
-darah tinggi
-atrithis
-saraf
-dan lain semua jenis penyakit dari hujung rambut kehujung kaki

KATEGORI 2 : ANAK-ANAK
-Akan lebih dengar cakap dan fokus
-lebih mudah bangun tidur dan lebih senang tidur malam
-lebih lembut hati
-kurang stress akibat penat belajar dan letih aktiviti di sekolah/universiti
-badan lebih segar di waktu persekolahan terutamanya yang aktif bersukan
-lebih sihat
-anak2 sekarang ramai yg resdung dan berdengkur dan nafas serta urin sgt berbau...Alhamdulillah mmg sgt berubah...

KATEGORI 3 : PELARIS BERBISA DENGAN IZINNYA..
-setakat ni banyak testimoni mereka yg ada stok bvsm sgt dahsyat aura pelaris... menarik duit... menarik energi    positif ... nak jual benda lain, dengan produk2 lain pun terjual sekali
- produk2 lain yang takde kaitan pun tetiba laris gillerrrr... termasuklah kedai makan..(kalau tak percaya, cuba  check)

KATEGORI 4 : MERAWAT PESAKIT MISTIK..sangat efktif dgn izinNYA..
-terlalu banyak testimoni pesakit mistik ni.... banyak yang tak di kongsi di online sb sensitif antaranya gangguan     jin, saka keturunan, sihir pemisah, sihir dengki dsbnya.
-semuanya kerana dgn izinNYA BVSM mengandungi tenaga kristal garam yang sangat berlawanan dengan energi   benda2 ghaib yang negatif ini!!

KATEGORI 5 : ANTI GRAVITI
-untuk yang mati pucuk (lelaki) dan yang mati putik (wanita)..lemah tenaga batin...luar biasa kepoweran setelah tidur  jerr atas Bio Velocity Sleep Mate!!!! YEAY #tilamkuat #biovelocitysleepmate #rahsiakebahagiaanrumahtangga


BETUL KE BIO VELOCITY SLEEP MATE BOLEH MENINGKATKAN TENAGA?

Of Course...
Bio Velocity Sleep Mate ni akan mempengaruhi pengaliran tenaga malah menyihatkan badan dengan  mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEPMATE (TILAM KUAT)

1. Meningkatkan metabolisma
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


CARA PENJAGAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE ( TILAM KUAT ) 

Bio Velocity Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Jadikan tidur anda sebagai pengecas untuk mengharungi hari mendatang penuh ceria,sihat dan bertenaga...

Alhamdulillah, ramai yang dah merasa manfaat dari Tilam Kuat @ Bio Velocity Sleep Mate



 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE

    
 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : MIGRAIN YANG SERIUS

Pn Rima, 26, pekerjaan polis, Taiping Perak. 

Menghidap MIGRAINE SERIUS lebih 12 tahun akibat tidur yang tidak cukup kerana tuntutan tugas. Sekiranya Migraine datang, untuk melegakannya adalah dengan menghantukkan kepalanya ke dinding, barulah dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapinya. 

Ya Allah , bayangkan kesakitan yang di hadapinya.

Hari pertama menggunakan Bio Velocity Sleep Mate. tilam kuat pada 13 Disember 2012, tindakbalas pantas berlaku di mana matanya gatal, berair dan bengkak. Doktor mengatakan itu adalah kesan alergik. 

Hari kedua menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, mukanya bengkak dan dinasihatkan minum banyak air mineral.

 Hari ketiga mukanya kembali normal dan berseri-seri. Paling menyeronokkannya penyakit migraine yang telah ditanggung selama 12 tahun HILANG dan pergi begitu sahaja. TERKINI, wajahnya kembali NORMAL dan BERSERI-SERI setelah 2 bulan menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat dan sakit kepalanya HILANG TERUS dan PULIH sepenuhnya, syukur Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah!Terima Kasih Bio Velocity Sleep Mate..Terima kasih tilam kuat!Sangat menakjubkan tindakbalas semudah TIDUR JE .



TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : STROK KESAN PENGECUTAN OTAK



Pn Halijah, 70an, Labis, Johor.
Doktor mengesahkan 'Stroke Major' (Saraf semua TAK BERFUNGSI termasuk otak) dan telah mengambil air tulang belakang, menjalani fisioterapi tetapi doktor sahkan tiada harapan untuk sembuh. Makan dan minum hanya menggunakan tiub. Diperkenalkan dengan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat pd bulan November 2012 dan digunakan selimut membalut seluruh tubuhnya. 
Alhamdulillah malam itu makcik Halijah tidur dgn lenanya besoknya sebelum Pn. Juliana (anak yg menjaganya) pergi kerja spt biasa beliau akan bersalam dgn ibunya. Pagi tu Pn Juliana terkejut kerana ibunya menegur & bercakap dgnnya.Selepas 3 hari menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat sebagai selimut, tangan makcik Halijah boleh bergerak dan selepas 3 bulan dah boleh minum air dgn straw. Syukur kepada Allah menemukan satu Rawatan Alternatif semudah Bio Velocity Sleep Mate SEMUDAH PELUK JE, BARING JE, TIDUR JE...SANGAT MUDAH DAN FLEKSIBLE untuk semua kegunaan.


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : IMSOMNIA DAN SAKIT JIWA


Cikgu Jamilah Mohd Din, Jempol Negeri Sembilan.

Menghadapi masalah Insomia(tidak boleh tidur) semenjak suaminya meninggal pada 2009.Beliau mengalami masalah tekanan jiwa yang dikatakan teruk sehingga rakan-rakan sekerjanya mengatakan yang dia 'gila'. Pernah memandu kereta hingga ke Terengganu tanpa sedar dan polis yang memaklumkan perkara ini kepada keluarga beliau. 
Beliau mempunyai 4 orang anak dan yang menjaga anak-anaknya adalah adik-beradiknya disebabkan masalah tekanan yang beliau hadapi.Bayangkan hidup tanpa kawan dan rakan yang berani rapat dengan kita...disebabkan mereka kata beliau 'gila. Pernah juga cikgu Jamilah rasa ingin membunuh diri akibat tekanan yang dihadapinya.
Alhamdulillah...Allah Maha Pengasih lagi Penyayang telah membantu beliau bertemu dengan rakannya yang memperkenalkan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat ini...
Alhamdulillah SETELAH 3 HARI JE menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat...muka beliau yang hitam dan kusam telah bertambah pulih..perasaan yang dulunyer macam meracau telah kembali normal dan pulih sepenuhnya tanpa makan ubat penenang lagi..beliau kembali mengajar seperti sediakala...Alhamdulillah...TQ Allah. Sangat MUDAH tak perlu makan, minum hanya tidur je atas BVSM ni. 


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : LUMPUH AKIBAT KEMALANGAN






 Sarjan Tarmizi, Kuala Kangsar

Sarjan Tarmizi, berumur 51 berasal dari Kuala Kangsar mengalami kemalangan jalan raya yang teruk dan menyebabkan beliau lumpuh dan tidak bermaya daripada bahagian pinggang ke bawah. Disahkan dan dikategorikan sebagai PESAKIT KURANG UPAYA. Keajaiban berlaku apabila hari kedua memakai Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, beliau boleh mampu utk duduk. Pada hari ke 11 beliau mampu untuk duduk dengan sendiri. 

Pada hari ke 25 beliau berupaya menggunakan tongkat untuk bergerak dengan upaya beliau sendiri. Masyaallah, baru sahaja di kategorikan hilang upaya dan tidak bermaya, kini beliau mampu untuk mengangkat tangan dan berjalan menggunakan tongkat. Semoga Allah membantu memulihkan sepenuhnya kesihatan beliau melalui kesan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!!

Terima kasih ALLAH!Terima kasih Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!


Harga Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat
RM1,488.00

DAPATKAN PROMOSI YEAR END SALES BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT TERMURAH 
HANYA RM1,+++.00 SAHAJA

 Call/Sms/Wechat/Whatapss laju2
013-3496050 ( Shikin )
Post a Comment