Tuesday, 25 February 2014

SABUN MARINE ESSENCE..READY STOK..CEPAT2 SEBELUM KEHABISAN


Assalammualaikum..WBKTH...dear..

SABUN MARINE ESSENCE..READY STOK..CEPAT2 SEBELUM KEHABISAN..

We know baru2 ni sabun marine essence ni kehabisan stok 1 MALAYSIA kan...But today..good news for u all..Stok dah sampai tapi limited sangat-sangat.. 



sabun_marine_essence_ cod_setiawangsa_kl_bb_plus_collagen_ckinali2


Ups...nak share jugak..sabun marine essence ni ada dalam bentul liquid/gel/body wash juga yea..Fungsi semua sama macam sabun marine bar jugak..Cuma yang ni lagi mudah dibawa ke mana-mana...

Marine Essence Body Wash ni juga boleh menyelesaikan masalah kulit seperti berikut:-
#merawat ruam badan
#hilangkan bau badan
#rawat ekzema
#rawat rekahan pada tumit kaki
#hilangkan panau
#tanggalkan daki
#hilangkan gatal-gatal
#rawat kesan parut biasa & parut bersalin
#hilangkan gatal-gatal
#cerahkan kulit gelap (siku,lutut,buku lali, ketiak,celah peha) dan kawasan-kawasan tersembunyi
#sesuai untuk kulit alergik


kebaikan_sabun_marine_essence_body_wash_liquid_gel

So, sesiapa yang berminat or nak repeat order..cepat-cepat ...
Sebotol RM33 jer...tidak termasuk postage... 

Untuk dapatkan harga borong,dropship, sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan. 

PM/SMS/WHATAPPS...

013-3496050 (shikin)
cod setiawangsa/wangsa maju/jalan enggang/jelatek/keramat/kl













Post a Comment