Tuesday, 17 December 2013

CHECKLIST BERPANTANG MODEN-MUDAH DAN BERKESAN

Assalammualaikum..n Salam Jumaat..

Bagi sesiapa yang sedang mencari set berpantang...jom singgah blog saya..Semoga entry ni dapat memberi manfaat pada kaum ibu sekelian..

Berikut adalah senarai checklist berpantang secara moden..namun sangat efektif...mudah dan sangat cepat proses pemulihan kesihatan dan kecantikan anda..

Jom kita tengok listnyer yea.....

1. Set Premium Beatiful Corset - corset moden yang tak perlu nak ikat atau pusing bagai...Cuma kenakan cangkuk jer..mudah, cepat dan berkesan dengan kehebatan kandungan FIR nya...membasmi perut buncit...

2. Lactolite -  mengelakkan dari sembelit

3. Herbal Maharani - Mempercepatkan proses pemulihan rahim disamping mengembalikannya ke'remajaannya'...

4. BB Plus Collagen - Memulih, membina dan memperbaharui sel dalam badan agar kembali segar sepenuhnya serta mengurangkan rasa sakit-sakit pada badan

5. Bio Velocity Sleep Mate - Pelapik tilam yang berfungsi sebagai TERAPI yang akan melancarkan peredaran darah serta memberi tenaga/aura positif yang dapat membanu menenangkan ibu-ibu sekalian..BVSM ini juga amat sesuai untuk mengatasi masalah jaundice(kuning) baby..xperlu jemur baby kat matahari sebab BVSM ni dh diperbuat hasil gabungan garam buluh dan cahaya dhuha(matahari)

6. Mineral Coffee - Minuman oksidan yang amat sesuai untuk para ibu bagi membuang segala toksin dalam badan serta memberikan tenaga..

7. Sabun ketiak - Aromaterapi mandian yang amat segar dan wangi dapat menenangkan dan memberikan keselesaan pada ibu sekelian..

Ok..setakat ni untuk entry kali ni..Nanti kita share lagi yea..apa2pun SELAMAT BERPANTANG..


Untuk pertanyaan...

 013-3496050 (shikin) 
email:hasikin83@yahoo.com

Monday, 9 December 2013

HERBA MAHARANI

Assalammualaikum..WBKTH...

Hari ni saya nak share produk untuk kehamilan..Ramai yang telah mendirikan rumahtangga namun masih belum dikurniakan cahayamata. Salah satu alternatif adalah dengan memakan herbal maharani. Maharani ni bukan untuk pregnant je tau, bahkan anak dara/wanita yang dalam pantang pun sangat digalakkan untuk mengamalkannya kerana banyak manfaatnya untuk penjagaan mahkota berharga wanita..Untuk mereka yang mengalami masalah pried panjang, senggugut, pried tak teratur..jgn btangguh lagi..jom ber'maharani'So, jom kita research...erm..apa istimewanya MAHARANI ni...





Herbal Maharani (Te Zhi Bai Feng Wan)

  • Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang.
  • Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja.
  • Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda.
  • Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di Peking.

Ramuan
Wuji (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan pelbagai herba Cina yang bermutu.
Jangan risau….ianya diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 20014419T) malah ianya juga HALAL….

 

Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :

1.    Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
2.    Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
3.    Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
4.    Melambatkan masalah monopous (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)
5.    Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
6.    Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
7.    Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan) 

Cara Penggunaan

·      mulakan dengan 25 biji sekali sehari, waktu pagi sebelum sarapan (atau malam pun boleh, sebelum tidur)·      makan bersama dengan air suam·      kemudian hari berikutnya boleh kurangkan 15 biji sehari (ikut keselesaan anda)(berhenti jika period, selepas period boleh sambung makan) 


**Herbal Maharani ini mungkin agak PANAS bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba, jadi sepanjang hari anda digalakkan minum banyak air. Lagi pun memang body kita memerlukan kuantiti air yang banyak setiap hari sekurang2nya 3liter sehari… 

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herbal Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herbal Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama. Mulakan makan Herbal Maharani hari pertama selepas period (datang haid). 

JANGAN MAKAN TIME PERIOD / DATANG BULAN YE
 Kuantiti dalam sekotak Herbal Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil
                                                         
  HARGA / PRICE
 1 box = RM65
                                   
          CALL / SMS / Whatapps / We Chat
   ShikiN ( 013-3496050)
  hasikin83@yahoo.com 
FB: Ckin Ali