Tuesday, 17 December 2013

CHECKLIST BERPANTANG MODEN-MUDAH DAN BERKESAN

Assalammualaikum..n Salam Jumaat..

Bagi sesiapa yang sedang mencari set berpantang...jom singgah blog saya..Semoga entry ni dapat memberi manfaat pada kaum ibu sekelian..

Berikut adalah senarai checklist berpantang secara moden..namun sangat efektif...mudah dan sangat cepat proses pemulihan kesihatan dan kecantikan anda..

Jom kita tengok listnyer yea.....

1. Set Premium Beatiful Corset - corset moden yang tak perlu nak ikat atau pusing bagai...Cuma kenakan cangkuk jer..mudah, cepat dan berkesan dengan kehebatan kandungan FIR nya...membasmi perut buncit...

2. Lactolite -  mengelakkan dari sembelit

3. Herbal Maharani - Mempercepatkan proses pemulihan rahim disamping mengembalikannya ke'remajaannya'...

4. BB Plus Collagen - Memulih, membina dan memperbaharui sel dalam badan agar kembali segar sepenuhnya serta mengurangkan rasa sakit-sakit pada badan

5. Bio Velocity Sleep Mate - Pelapik tilam yang berfungsi sebagai TERAPI yang akan melancarkan peredaran darah serta memberi tenaga/aura positif yang dapat membanu menenangkan ibu-ibu sekalian..BVSM ini juga amat sesuai untuk mengatasi masalah jaundice(kuning) baby..xperlu jemur baby kat matahari sebab BVSM ni dh diperbuat hasil gabungan garam buluh dan cahaya dhuha(matahari)

6. Mineral Coffee - Minuman oksidan yang amat sesuai untuk para ibu bagi membuang segala toksin dalam badan serta memberikan tenaga..

7. Sabun ketiak - Aromaterapi mandian yang amat segar dan wangi dapat menenangkan dan memberikan keselesaan pada ibu sekelian..

Ok..setakat ni untuk entry kali ni..Nanti kita share lagi yea..apa2pun SELAMAT BERPANTANG..

Untuk pertanyaan...

 013-3496050 (shikin) 
email:hasikin83@yahoo.com
Post a Comment