Thursday, 18 December 2014

Mak Jemah Pakai Premium Beautiful

Mak Jemah Pakai Premium Beautiful????


Kelas kau jah..
Mak Jemah pun dah sarung Premium Beautiful sampai tak nak tanggal tau..
Bukan anak dara jer yang pakai..
Makcik-makcik pun boleh dan sangat-sangat suka dengan Premium Beautiful ni
Bila pakai jer, sakit pinggang hilang..
Badan ringan ..sakit-sakit tumit pun kurang...

Yang lagi terkejutnya, bila sarung pakaian dalam ajaib ni badan tak macam robot pun....Senang nak bergerak..nak masak..nak solat...nak berjalan ke sana ke mari...

Baru pakai 5 minit dah  rasa selesa dan tak nak buka..
Maaf la ye Mak Jemah..sebab terpaksa dapat badan macam anak dara lepas ni..
Jangan sampai ada yang tersalah 'ngorat' pulak..hihi...

Free Consult:
013-3496050

Thursday, 11 December 2014

Pinggang Terpaksa Kurang Inci Lepas 5 minit Sarung Premium Beautiful

Pinggang Terpaksa Kurang Inci Lepas 5 minit Sarung Premium Beautiful


Fuuuyooo....baru sarung 5 minit, pinggang terpaksa kurang inci....
Memang betul-betul teruja adik ni..
Ramping serta merta tanpa sakit dan kesan sampingan yang membahayakan.

Premium Beautiful Corset ni pakaian dalam terbaik berteknologi FIR  
dalam pembentukan kontur badan
Ianya direka khas dalam pembentukan kontur payudara, pembentukan kontur pinggang dan pembentukan pinggul yang menarik.

70% di reka khas untuk membantu memberi kesan kesihatan yang baik.
30% melahirkan kecantikan semulajadi
dan 100% memberikan keyakinan yang tinggi bila konsisten pakai Premium Beuatiful hari-hari.

#PREMIUMBEAUTIFULEXPERTKL
HASIKIN ALI
013-3496050


Sunday, 7 December 2014

Perfurm Diors Murah

Promosi Perfum Dior Dengan Harga Paling Murah


Ada yang tercari-cari minyak wangi..
Untuk pakai sendiri atau untuk dijadikan hadiah..
Kini anda boleh mendapatkan set mini perfume dior dengan 
harga paling murah....

Christian Dior Les Parfums ni mengandungi 5 jenis wangian iaitu
- Miss Dior Eau De Parfum 5ml
- Dolca Vita Eau De Toilette 5ml
- J'adore Eau De Parfum 5ml
- Hypnotic Poison Eau Sensuelle Eau De Toilette 5ml
- Dior Addict Eau Fraiche Eau De Toilette 5ml 


Testimoni Pengguna Perfum Dior
"Walaupun kecil tapi baunya wangi sangat..tak menyesal beli"..


 
Dapatkan harga promosi untuk 5 orang terawal..
Hanya RM45 sahaja free postage (SM)
Sabah & Sarawak add RM5 untuk postage...

Cepat sebelum kehabisan stok!!!!!
Call/SMS:013-3496050





Monday, 1 December 2014

Bra Terbaik Ibu Breast Feeding

Bra Terbaik Ibu Breast Feeding ( Long Bra Premium Beautiful )



Tercari-cari bra yang mudah untuk menyusu???
Bukan saja mudah, bahkan dapat meningkatkan kualiti dan kuantiti susu anda....
Long Bra @ Bra Premium Beautiful ada penyelesaiannya..

Mengapa Bra Premium Beuatiful menjadi pilihan no 1 ibu-ibu breast feeding????

1-Sangat mudah untuk direct feed/pump sebab lace sangat kukuh..Hanya perlu tarik lace ke bawah dan langung tidak merosakkan corset.

2-Teknologi FIR dalam sulaman benang corset membantu melancarkan peredaran darah dan mengelakkan  block milk....Bahkan membantu memperbanyakkan dan menggalakkan lagi susu badan

3-Dapat mengelakkan masalah sagging breast...Breast berbentuk dan montok persis anak dara gitu...

4- Membantu mengatasi masalah sakit belakang bila menyusukan terlalu lama dalam keadaan membongkok atau mengiring....

5- Dapat mencegah virus kanser dari merebak sekaligus mengelakkan dari menghidap kanser payudara..
 
Dapatkan harga istimewa untuk ibu-ibu semua...
Penjimatan sehingga RM400 menanti 10 yang terawal...

Call/SMS/Whatapps 

013-3496050

Sunday, 23 November 2014

PENGEDAR SABUN HIJAU @ SABUN KETIAK DIPERLUKAN

PENGEDAR SABUN HIJAU @ SABUN KETIAK DIPERLUKAN



Pengedar Seluruh Malaysia diperlukan.
Sekiranya anda pernah menggunakan Sabun Marine Essence
dan berminat untuk menjana pendapatan
 sekurang-kurangnya RM1000 sebulan?????

 boleh segera hubungi untuk maklumat lanjut mengenai teknik menjana pendapatan melalui online...

Latihan dan tunjuk ajar disediakan PERCUMA!

Call/ Whatapps Now!!!!!

013-3496050 
( HASIKIN ALI )

The Milionaire Project with Top Leaders Circle

The Milionaire Project with Top Leaders Circle


Alhamdulillah, walaupun baru balik dari Retreat di Sabah,
Sempat lagi ber 'Personal Touching' dengan My Beautiful Leaders semalam...

Walaupun hujan lebat namun kerana ilmu..
Walaupun hari Minggu..
Diredahkan juga..
Banyak ilmu social media di ajar semalam...
Strategi Khas untuk 180K SALES melalui social media...
 
Sebab tu saya suka sangat jumpa dengan Mentor ni..
Ada jer ilmu yang disampaikan..
dan buatkan lagi bersemangat untuk terus berjaya....


Pertemuan di Old Town Sri Gombak, dekat dengan kelas TLCC..
Hanya 2 jam namun penyampaiannya sangat-sangat bernilai..
Yang paling penting..semuanya adalah FOC...
Tiada caj pun...

Nak berjaya dan kaya dengan kami...
Cuma....
Buat apa yang Leaders cakap..
Tiru apa yang Leaders buat..
Buat jer..buat jer..buat jer.. 

Sebab..
Kehidupan adalah pilihan..
Bukan bergantung kepada nasib..
Doa dan istikhamah....
pasti KEJAYAAN milik anda...

Salam Jutawan, 







Tuesday, 18 November 2014

Testimoni Premium Beautiful : Ibu Beranak Lima Kembali Langsing Hanya Dalam Masa Lima Minit Sahaja

Testimoni Premium Beautiful : 
Ibu Beranak Lima Kembali Langsing Hanya Dalam Masa Lima Minit Sahaja


Seronok sangat sejak kebelakangan ni..
Sejak-sejak dilanda Tsunami Premium Beautiful..
Hari-hari Fitting..
Hari-hari ada jer testimoni yang menyeronokkan..
Yang buat Customer tersenyum sampai ke telinga...
Yang melompat kegirangan..
Tak percaya dengan kesan yang sangat drastik!!!!!
tanpa perlu diet dan senaman yang menyiksakan...

Hari ni  nak kongsi testimoni Ibu Beranak Lima dengan Premium Beautiful ni..
Bila sarung jer corset ajaib ni dalam masa 5 minit..segalanya berubah..
Perut serta merta hilang buncit..
Punggung dah naik dan mantap...

Ya ALLAH, ni baru 5 minit tau...
Kalau pakai konsisten 5 bulan..
Badan memang terbentuk sendiri walaupun tak pakai pb...
Confirm mengalahkan badan anak dara...

Suka sangat dengan Premium Beautiful Corset ni sebab 
hasilnya memang 'instant shape'..
Sebab tu lah ramai sangat wanita kat luar sana yang tergila-gilakan
 baju dalam ajaib ni..
Lagi-lagi bila dapat harga promosi yang memang super jimat...

Yang nak harga promosi..
cepat-cepat hubungi..

013-3496050 (SHIKIN)

Free fitting , free repair dan free demo...







Monday, 10 November 2014

CDM Celebration di Hari Ulangtahun Ke 22 Hai-O

CDM Celebration di Hari Ulangtahun Ke 22 Hai-O


Alhamdulillah, Majlis Ulangtahun ke 22 syarikat penuh dengan gilang gemilang pada Sabtu yang lepas. Sempena hari ulangtahun ni juga merupakan hari penganugerahan meraikan memtor berpangkat Crown Diamond Manager...pangkat tertinggi dalam bussiness online ni...

Alhamdulillah, Group kami, Top Leaders Circle meraikan dua bintang baru yang bergelar CDM..My inspiration...my beautiful n powerful leaders diraikan pada majlis MUT kali ini..Tahniah both of u.....
CDM Salleha Roslan dan CDM Nur Fadzliah....


Ya Allah..macam puteri kayangan tau CDM-CDM ni..memang super2 GLAM ok...Terkesima tengok..sangat-sangat cantik diorang ni...


 Bersama Mentor kesayangan CDM Salleha Roslan yang sangat jelita..


 
CDM fresh oven...CDM Nur Fadzliah 


 Keluarga besar TLC bersama Icon Sohonita Malaysia CDM Salha Mohd Zain


My Beautiful Leader yang jauh dari dari Perak KUNA..luv u dear...


Yang ala2 Princess Elsa ni my best partner..
kemana jer memang g skali dengan dia..
Thanks zaza..sudi carry kita..he2..
 Cantiknyer Zaza ni..single lagi tau...


Yang ni Aadila..hebat Dila ni..
sebulan sales Premium Beautiful mencecah sampai 40k tau.....


 Ammyra Halim...yang semakin meluaskan empayarnya sampai ke Johor.


Adik Manis ni pun tak kurang hebatnya. berulang-alik dari Terengganu ke KL. Memang tabah dan cekal semangat Qila ni...

Seronok lihat kejayaan CDM hebat ni..
Setelah menempuh pelbagai rintangan, akhirnnya ketemu kemanisannya..
Nak berjaya, kena berguru dengan orang yang dah berjaya..

InshaAllah, we are next CDM 2015

Monday, 3 November 2014

Tsunami Oh Tsunami!!!!!! menjadi-jadi Tsunami PB ni!!!!!

Tsunami Oh Tsunami!!!!!! menjadi-jadi Tsunami PB ni!!!!!


Gempar!!!!Gempak!!!
Sana sini..
SMS/ Call/ Whatapps tanya
"kak, macamana nak dapatkan premium beautiful ni?"
"harga premium beautiful berapa yea kak??"
"akak free ke nak fittingkan baju dalam ajaib ni???"

Sana..sini..kami mengukur...
Nak kurus..
Nak kawen..
Nk berpantang..
Nak hilangkan sakit-sakit belakang..
Nak hamil...
Fibroid, Cyst...
Semua kami ukur..
Untuk memberikan saiz paling sesuai untuk mereka...


Dan disinilah bermulanya tugas kami sebagai Top Agent Premium Beautiful/ Premium Beautiful Expert..
Sangat penting untuk mendapatkan perkhidmatan dari yang pakar yea..
Sebab hasil keberjayaan seseorang untuk mendapatkan bentuk badan dan kesihatan yang baik memang bergantung pada hasil sentuhan agent yang memakaikannya..
sebab apa??
Penentuan size yang tepat adalah penting..

Dan size bukan semata-mata bergantung pada bacaan ukuran sahaja..
Banyak faktor yang perlu diambilkira seperti status seseorang..
Saiz pb untuk wanita berkahwin dan belum berkahwin tak sama yea walaupun pada fizikalnya badan nampak sama besar jer...
Kedudukan dan kandungan lemak ditempat-tempat sensitif akan dialihkan dan ditempatkan/di 'lock' di rumahnya..dan akhirnya..dinyahhapuskan dari badan...

Aktiviti kami #premiumbeautifulexpert






Inginkan penjimatan dengan pembelian Premium Beautiful Corset sehingga RM400..

Call/SMS/WA:
013-3496050
(shikin)


Wednesday, 29 October 2014

JADI JUTAWAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!!

JADI JUTAWAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!!
---------------------------------------------------------------------------------


- DUIT GAJI ANDA TAK CUKUP DISEBABKAN KOS HIDUP MAKIN MENINGKAT?
- BULAN-BULAN TIADA DUIT SIMPANAN?
- INGIN BUAT SIDE INCOME TAPI TAK TAHU BAGAIMANA?
- PERNAH CUBA BERNIAGA TAPI TIDAK BERKESAN?
- JOM TAMBAH PENDAPATAN ANDA DENGAN MENJADI AGENT KORSET YANG 
- TERSANGAT LARIS DI PASARAN, PREMIUM BEAUTIFUL!

APA YANG ANDA BOLEH DAPAT DENGAN MENJADI AGENT?

- BONUS KOMISYEN 3 - 5 ANGKA!
- EXTRA Side Income RM 600 - RM 2400/UNLIMITED SEBULAN!
- 100% FREE COACHING!

FREE Teknik Marketing MELETOP!
FREE Teknik SEDUT DUIT!
Bimbingan Sepanjang Masa
Panduan Menjual PRODUK MELETOP!
FREE Trip 2x setahun!

Friday, 24 October 2014

Pelapik Tilam Kuat Bio Velocity Sleep Mate meluas ke Singapura

Pelapik Tilam Kuat Bio Velocity Sleep Mate meluas ke Singapura


Alhamdulillah, pelapik tilam bio velocity ni, bukan sahaja hangat di Malaysia
Bahkan fenomena pelapik tilam ajaib ni dah menular dan berkembang sehingga ke negara jiran, Singapura, Indonesia dan Brunei..


Pelapik Tilam Bio Velocity ni sangat sesuai untuk merawat pelbagai penyakit seperti
- Gout
- Strok
- Pesakit Asma
- Sukar tidur ( Imsomnia )
- Senggugut
- Kencing Manis
- Tekanan Darah Tinggi
- Sakit Send
- Kesakitan Otot
- Tekanan hidup ( Stress )
- Terdedah kepada persekitaran radiasi



Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga ada warranty tau...
Bila beli BVSM ni, terus isi warranty kad dan akan diposkan ke company semula..

So,warga Singapura yang ingin memiliki Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate,
 yang tak nak melalui postage, boleh jer COD di bandar Johor Bahru.
Harga istimewa menanti//Penjimatan sehingga RM88.00..

Call/SMS/WA: 013-3496050 (Shikin)


Sunday, 19 October 2014

Testimoni Premium Beautiful Corset- Period Kembali Normal Setelah 3 Bulan Tidak Period

Testimoni Premium Beautiful Corset- Period Kembali Normal 
Setelah 3 Bulan Tidak Period



Hot!!!!Hot!!!Hot!!!
Testimoni terbaru Premium Beautiful Corset
Customer ni baru jer sarung #premiumbeautifulcorset seminggu...
Adik ni anak dara lagi tau..Tapi ada masalah sikit dengan Period...
Dah 3 bulan tak period.......
Alhamdulillah....Akhirnya..period lepas sarung #pakaindalam ajaib ni...

Dengan Premium Beautiful Corset ni membantu melancarkan peredaran darah dan membuang segala toksin yang ada dalam badan..
Jadi kalau ada masalah berkaitan ketidaklancaran darah seperti masalah period, migrain, kebas-kebas badan, sakit belakang dan pelbagai masalah kesihatan..
Segera dapatkan khidmat nasihat dari agent terlatih #premiumbeautifulexpert

Nak harga Premium Beautiful murah??
Nak harga Premium Beautiful jimat??? 
Nak harga Premium Beautiful promosi???
Nak pakai Premium Beautiful Corset FREE???

Call/SMS/WA: 013-3496050
( Terhad kepada 5 orang yang terawal )
- keutamaan kepada yang tinggal di kawasan ampang, setiawangsa, keramat, klcc, kampong baru dan kawasan sekitar KL






Friday, 17 October 2014

Bamboo Salt Premier Drink aka Garam Buluh Minum

Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Drink  aka Garam Buluh Minum



Hari ni akk nak share info pasal garam buluh..
Ada dua jenis iaitu garam buluh minum dan garam buluh masak..
Biasanya pesakit-pesakit seperti strok, kencing manis, darah tinggi, migrain dan pelbagai penyakit kritikal yang lain..memang kami syorkan untuk ambil garam buluh minum ni 1 sachet sehari..
Sebelum tu, jom collect info pasal garam buluh ni..

Apa itu garam buluh????
 Hai-O Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea.

Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. 

Selepas proses pembakaran, bahan berbahaya seperti logam berat dan kotoran yang ada dalam garam telah dineutralkan atau disingkirkan, manakala intipati pokok pine (resin pine, minyak pine) dan buluh (200 lebih jenis elemen surih yang diperlukan oleh badan) bercampur ke dalam garam dan menambahkan kandungan ion logam inorganik yang diperlukan oleh badan manusia seperti magnesium, kalsium, kalium, kuprum, ferum, zink dan sebagainya.

Apakah bezanya Garam Buluh dengan garam biasa?
 Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai sumber. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea

Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. 

Garam buluh telah menyingkirkan bahan berbahaya terhadap badan (misalnya logam berat dan bahan kimia) dalam proses pembuatannya, pada masa yang sama meningkatkan nilai nutrisinya. Kebanyakan garam melalui pemprosesan kimia, kandungan natrium adalah lebih tinggi, justeru itu, pengambilan masa panjang akan memudaratkan kesihatan.

Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Garam Buluh?
 Boleh, dengan saiz pengambilan yang kurang iaitu ¼ hingga ½ bungkus.

Bolehkah pesakit tekanan darah tinggi mengambil Garam Buluh?
Boleh, kandungan natrium dalam garam buluh adalah sangat rendah, tidak akan mempengaruhi tekanan darah. Manakala kandungan bahan mineral yang banyak dapat memperbaiki kesihatan badan.
Garam Buluh mempunyai bau yang tidak menyenangkan, apakah bau itu? 
Adakah ia membahayakan badan manusia?Bau garam buluh adalah bau semulajadi yang terhasil selepas pembakaran dengan buluh dalam proses pembuatannya. Ia tidak membahayakan badan manusia.

Bolehkah garam makan seharian diganti dengan Hai O Garam Buluh?
Boleh, Hai-O Garam Buluh kaya dengan bahan mineral dan elemen surih, dapat menggantikan garam biasa sepenuhnya.

Wednesday, 15 October 2014

Jimat Minyak Sehingga 30% dengan JTX Air Tracker

Jimat Minyak Sehingga 30% dengan JTX Air Tracker


Minyak naik so ramai yg nak cari alat penjimat minyak !!

>> Jommm!! TAMPAL & JIMAT dengan JTX Airtracker boleh MENJIMATKAN MINYAK sehingga 30% dan RM$$$ kita !!!!!

✔ Meningkatkan prestasi enjin
✔ Mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
✔ Menjimatkan penggunaan bahan api melalui peningkatan nisbah pembakaran bahan api
✔ Enjin yang lebih senyap
✔ Anti kepanasan enjin
✔ Memanjangkan jangka hayat enjin
✔ Mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos

Enjin yang menggunakan petrol secara efisien dapat menjimatkan wang setiap kali mengisi minyak. Tapi biasanya pembakaran bahan api (minyak) tidak lengkap (+-70% shj di bakar, selainnya +-30% terlepas di udara)

>> Berdasarkan UJIAN YANG DIBUAT, JTX AIRTRACKER MEMBERIKAN PENJIMATAN MINYAK SEHINGGA 30 % & PELIHARA ALAM SEKITAR!!!

Pelekat ini akan menukar molekul udara menjadi molekul yang sangat halus bagi mengoptimumkan proses pembakaran petrol oleh enjin kenderaan. Jadi, enapan karbon di dalam enjin dan pelepasan karbon monoksida daripada ekzos dapat dikurangkan, sekali gus meningkatkan prestasi dan memanjangkan jangka hayat enjin kenderaan.

>> 4 JAM ON ENJIN, EKZOS MASIH SEJUUKK!! boleh dipegang!!!
JTX Airtracker ni akan menghaluskan molekul2 udara yang masuk di salur angin dan melengkapkan pembakaran minyak) >> menyebabkan titisan2 air kluar dari ekzos 
(bukti pembakaran lengkap hampir 100%)

>>PENJIMATAN PETROL sehingga RM4,380???
Sekiranya isi petrol RM20 sehari, JTX Airtracker menjimatkan 30 peratus atau RM6 sehari. Ini bermakna, dalam tempoh dua tahun, jumlah penjimatan adalah RM4,380

Kalau RM20/hari >>> 30% = ± RM6
→ RM6 x 365 hari x 2 thn = RM4380
Ya!! RM4380 itu adalah satu pembaziran RM kita dan sangat merbahaya kepada manusia dan alam sekitar ( 'asap beracun') & kita boleh HALANG ia dari 'BOCOR' dengan penggunaan JTX Airtracker (tahan 2 tahun)

>> CARA MENGGUNAKAN JTX AIRTRACKER?

Boleh digunakan pada enjin PETROL & DIESEL

Kapasiti enjin di bawah 1,600cc = 1 set (3 Pelekat JTX Airtracker)
Kapasiti enjin di bawah 3000cc = 2 set (6 Pelekat JTX Airtracker)
melebihi 3,000cc= 3 set (9 Pelekat JTX Airtracker)

1. Bersihkan Penapis Udara(Air Filter) kenderaan anda.
2. Lekatkan JTX Airtracker pada penapis udara dengan sekata.

JOM Jadi Pengguna dan ahli masyarakat yang bijak !!
So...
JANGAN TUNGGU lagi dapatkan JTX Airtracker SEKARANG!!!

PROMOSI JIMAT!!!!!!
RM250 - 3 keping
RM550 - 6 keping (lagi jimat)
Nak lagi JIMAT?????

Call/SMS:013-3496050

*Pengedar diperlukan

Tuesday, 14 October 2014

Resepi Kailan Ikan Masin Simple Tapi Sedap

Resepi Kailan Ikan Masin Simple Tapi Sedap


Bila balik dari kerja jer, mula la check in sebagai 'chef' pulak..
Bila jadi 'chef' ni, hari-hari asyik pikir nak masak apa la hari ni untuk en suami..

Teringat kailan yang sangat segar beli kat NSK hari ahad lepas..
Jadi, jom ke dapur.....ni lah resepi kailan ikan masin yang sangat simple tapi sedap....

Resepi Kailan Ikan Masin Paling Simple dan Sedap

Bahan-bahannya..

1 ekor ikan masin (dibersihkan dan dipotong dadu)
5 batang sayur kailan (asingkan batang dan daunnya)
1 biji bawang putih
2 biji bawang merah
1 biji cili merah
1  sudu sos tiram
1/4 cawan air
Sedikit minyak untuk menggoreng

Cara-caranya..

1. Panaskan minyak dan sayur kailan yang telah dibersihkan dan dipotong dadu 
digoreng terlebih dahulu sehingga garing
2. Kemudian, masukkan bawang putih, bawang merah dan cili merah
3. Kacau dan tuang sos tiram
4. Masukkan batang sayur terlebih dahulu gaul dan tuang air
5. Bila batangnnya dah lembut sikit, masukkan daunnya pula...
 Kacau hingga layu sikit jer..
6. Siap dan sedia untuk dihidangkan

Tara..simple kan..sebab saya memang suka masak..
tapi saya suka masak masakan yang simple tapi sedap...

Selamat mencuba..
Confirm suka...


Sunday, 12 October 2014

Pakai Premium Beautiful Corset Susah?????

 Pakai Premium Beautiful Corset Susah?????

 
Ada orang cakap..pakai Premium beautiful susah??
Akak akan tanya balik..Tahan makan dan berjoging tu tak susah ke??

Jangan risau ye dik..
Susah nak pakai Premium Beautiful ni, tak lama....
Susah sehari jer..Paling lama pun seminggu..
Lepas tu, dah okey dah..
Dah senang jer nak sarung cepat segala lemak tu dah terletak di tempat asalnya..Dan ada jugak lemak yang dah dinyah hapuskan pun...

Ada setengah orang sampai muntah2, sengal badan, pening kepala... Sebab #premiumbeautiful tengah bertindak balas ngan kita....
Ada jadi gatal-gatal n muntah2 tapi seminggu je...
Kalau sebulan masih sakit2 badan... Tu makna badan awak memang ada sakit.... Ni la motif pakai #premiumbeautiful.... Dia boleh kesan penyakit kita...


Sangat suka dengan semangat ada sorang adik ni..
"pakai #premiumbeautiful tak la susah mana nak di banding dengan tahan makan n jogging"..... 

Betul dik..akak setuju 200% statement tu..
Orang yang kerja ofis hour macam akk ni..xde la nak joging-joging ni..
Joging dalam pedal kereta je la megharung 'jammed' pagi petang..
Joging kejar punch card 7.30 pagi...4.30 petang..he2

Ada setengah orang sampai muntah2, sengal badan, pening kepala... 
Sebab #premiumbeautiful tengah bertindak balas ngan kita.... 
Ada yang pakai, jadi gatal-gatal dan muntah..tapi seminggu je... 
Lepas pada tu dah okey...
Kalau sebulan masih sakit2 badan... Tu makna badan awak memang ada sakit.... Ni la motif pakai #premiumbeautiful.... Dia boleh kesan penyakit kita...

So, adik-adik, kakak-kakak yang nak kurus tapi susah nak kawal makan...jangan risau..
Ada petua mudah untuk kurus tanpa bersusah payah sekat makan..
Atau yang tak de masa untuk bersenam...
Cepat dapatkan #premiumbeautifulcorset dengan harga istimewa terlajak murah...

Penjimatan sehingga RM400....

Call/SMS/WA:
013-3496050 (shikin)
 
#premiumbeautifulexpert
#pengedarpbdiperlukan