Wednesday, 1 January 2014

BVSM, BIO VELOCITY SLEEP MATE@TILAM KUAT PENAWAR SAKIT JANTUNG, DARAH TINGGI DLL

Hari ni, nak share lagi testimoni terbaik Pelapik Tilam Berterapi BVSM, Bio Velocity Sleep Mate @ Tilam Kuat untuk pesakit Jantung dan Kencing Manis..


Ni kisah benar dari  Tg farhana sendiri di mana ayah beliau merupakan salah seorang pesakit jantung dan penghidap kencing manis yang mengalami kesukaran untuk aktif bergerak melakukan tugasan harian. Bila badan tak sihat dan kurang bermaya, nak beribadah pun akan rasa kurang sempurna kerana pergerakan kita terbatas dan badan kerap pening dan kebas-kebas. Alhamdulillah after 3 months just baring je atas Bio Velocity Sleep Mate @ Tilam kuat, ayah kuna dah mula menunjukkan perubahan positif.


InsyaAllah setiap penyakit ada ubat nye kecuali mati.
Jika anda rasa Bio Velocity Sleep Mate untuk kesihatan ni mahal harganya, cuba la sakit dulu...
Bila sakit baru kita boleh menilai betapa besar nye nikmat kesihatan yang Allah amanahkan pada kita untuk menjaganye sebaik mungkin.

Yang masih mencari-cari tu..ada berita baik untuk u all..sekarang ni harga promosi untuk Pelapik Tilam Kuat, Bio Velocity Sleep mate masih berjalan lagi..
Apa tunggu lagi..contact saya untuk tempahan dan rundingan harga terbaikkkkkk..

call/sms/whatapss

013-3496050
Shikin
 ( Agent sah sekitar Kuala Lumpur/Johor )


Post a Comment