Friday, 28 February 2014

SABUN MARINE ESSENCE BORONG


SABUN MARINE ESSENCE BORONG

RANGKAIAN PRODUK MARINE ESSENCE untuk di borong....

#Sabun Marine Essence@Sabun ketiak@Sabun Hijau
#Syampoo Marine Essence
#Body Wash Marine Essence
#Ubat Gigi Marine Essence

Ramai yg telah mencuba dan puas hati dengan hasilnya..Produk superbrands dan diakui keberkesanannya..Ramai yang dah repeat order dan ramai juga yang dah menjana pendapatan sampingan dengan hanya menjual Sabun Marine Essence ni..

So, sesiapa yang nak menjana pendapatan sampingan atau menjadikan bussiness sabun ketiak ni sumber pendapatan anda..kami menyediakan pembelian secara borong dengan harga yang murah dan berpatutan..Sesuai untuk mereka yang ingin menjadi agent/dropship produk Marine Essence....

Jom kita tengok wajah Sabun Marine Essence..sabun hot masa kini...


SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR @SABUN KETIAK

sabun_marine_essence_borong_murah_kl_sabun_ketiak_murah_ckinali2


KEISTIMEWAAN SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN KETIAK

#Menghilangkan kesan-kesan hitam di celah2 bahagian badan (ketiak, leher dsbnya)
#Sekatakan tona kulit akibat sunburn
#Hilangkan jerawat di muka dan badan
#Melembabkan kulit
#Masalah ruam biasa/ruam lampin atau alergi
#Masalah eczema
#Aromaterapi-sesuai untuk memberi kesegaran pada bakal pengantin dan wanita berpantang selepas bersalin...
#Amat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
  
RM35/seketul (100g)
Untuk pembelian borong Sabun marine Essence ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)

  

MARINE ESSENCE BODY WASH


marine_essence_body_wash_borong_murah_agent_top_tlc_group_sohobiz_bussiness_online_ckinali2
  

Ini pulak Marine Essence Body Wash, fungsi nya sama macam Marine Essence Beauty Bar...
Cuma ia dalam bentuk cecair pekat yang dah dibotolkan dengan kemas dan menarik untuk kemudahan anda terutamanya ketika bercuti, balik kampung atau outstation..

Ianya sangat sesuai digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang mengalami ruam-ruam badan...kegunaan seisi keluarga


RM33/sebotol (250ml)
Untuk pembelian borong Marine Essence Body Wash ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)


MARINE ESSENCE SHAMPOO

marine_essence_shampoo_borong_top_agent_kl_tlc_group_online_bussiness_sohobiz_side_income 

Marine Essence Shampoo sangat berkesan untuk merawat dan menyelesaikan masalah-masalah berikut:-

#Rambut gugur
#Gatal-gatal kulit kepala/Berkudis
#Kelemumur
#Kulit Kepala kering
#Untuk kesihatan kulit kepala
  
RM33/sebotol (250ml)
Untuk pembelian borong Marine Essence Shampoo ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)


PROMOSI PEK COMBO LENGKAP

#1 botol Marine Essence Body Wash
#1 botol Marine Essence Shampoo
#1 bar Sabun Marine Essence
#Free Postage

set_promosi_combo_lengkap_sabun_shampoo_bar_marine_essence_free_postage

Untuk Pembelian Sabun Marine Essence/Body Wash Marine/Shampoo Marine secara borong/pukal/dropship:-

 SMS/whatapps segera....Peluang Terhad...

 013-3496050 (shikin)


Tuesday, 25 February 2014

SABUN MARINE ESSENCE..READY STOK..CEPAT2 SEBELUM KEHABISAN


Assalammualaikum..WBKTH...dear..

SABUN MARINE ESSENCE..READY STOK..CEPAT2 SEBELUM KEHABISAN..

We know baru2 ni sabun marine essence ni kehabisan stok 1 MALAYSIA kan...But today..good news for u all..Stok dah sampai tapi limited sangat-sangat.. 



sabun_marine_essence_ cod_setiawangsa_kl_bb_plus_collagen_ckinali2


Ups...nak share jugak..sabun marine essence ni ada dalam bentul liquid/gel/body wash juga yea..Fungsi semua sama macam sabun marine bar jugak..Cuma yang ni lagi mudah dibawa ke mana-mana...

Marine Essence Body Wash ni juga boleh menyelesaikan masalah kulit seperti berikut:-
#merawat ruam badan
#hilangkan bau badan
#rawat ekzema
#rawat rekahan pada tumit kaki
#hilangkan panau
#tanggalkan daki
#hilangkan gatal-gatal
#rawat kesan parut biasa & parut bersalin
#hilangkan gatal-gatal
#cerahkan kulit gelap (siku,lutut,buku lali, ketiak,celah peha) dan kawasan-kawasan tersembunyi
#sesuai untuk kulit alergik


kebaikan_sabun_marine_essence_body_wash_liquid_gel

So, sesiapa yang berminat or nak repeat order..cepat-cepat ...
Sebotol RM33 jer...tidak termasuk postage... 

Untuk dapatkan harga borong,dropship, sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan. 

PM/SMS/WHATAPPS...

013-3496050 (shikin)
cod setiawangsa/wangsa maju/jalan enggang/jelatek/keramat/kl













Monday, 24 February 2014

SABUN MARINE ESSENCE BAR MELEMBAPKAN KULIT KERING


SABUN MARINE ESSENCE BAR MELEMBAPKAN KULIT KERING

Ianya dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit anda. Diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

sabun_marine_essence_rawat_masalah_kulit_jeragat_kulit_sensitif

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR a.k.a SABUN KETIAK BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH-MASALAH BERIKUT:-
 
# Kudis Pada Badan
# Celah peha hitam / berkerak
# Kesan parut jerawat
# Bintik hitam
# Kulit gatal
# Kulit mengelupas
# Kulit kering

Dengan penggunaan Sabun MARINE ESSENCE BEAUTY BAR secara konsisten..pelbagai masalah kulit dapat diatasi...INSYAALLAH...

Selain itu, Sabun Marine Essence BAGUS kepada mereka yang mengalami MASALAH seperti : 

#hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
#kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
 #antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
 #kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan@jeragat 
#membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
 #Melembut dan melembapkan kulit 
#mengurangkan kesan parut 
 #sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.

Bagaimana Sabun Marine Beauty bar mampu menyelesaikan masalah kulit kering/jeragat?????

KERANA.. 

bahan_utama_marine_essence_pakar_merawat_sakit_kulit

KANDUNGAN UTAMA SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR mengandungi:-

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
-Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Disebabkan kandungan utama dalam Sabun Marine Essence mampu mengekalkan kelembapan kulit maka KULIT KERING/JERAGAT..tiada lagi...


 Nak beli borong marine essence beauty bar ni pun boleh.
Sebab kalau  nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je pun boleh dapat extra income 5-7k per month tau. Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hotttttt!
Dapat melancong percuma layanan ala2 vip lagi...Baru2 ni, team kami baru balik freetrip Gold Coast...

Now offer untuk #freetrip Shanghai...

jom melancong percuma dengan kami..

SMS/WHATAPPS:-

013-3496050 (SHIKIN)
Cod Setiawangsa@WangsaMaju@JalanEnggang@KL
Postage Seluruh Negeri/Singapore/Brunei



free_trip_shanghai_tlc_group_ckinali2_jual_sabun_marine_essence_bbpus_collagen_free_melancong