Tuesday, 18 February 2014

SABUN MARINE ESSENCE LIQUID/BODY WASH MARINE ESSENCE PENYELESAIAN TERBAIK MASALAH KULIT

SABUN MARINE ESSENCE LIQUID/BODY WASH MARINE ESSENCE

Sabun marine essence liquid / body wash penyelesaian terbaik masalah kulit. Fungsinya sama seperti Sabun Marine Essence @ Sabun ketiak yang ketul tu..Iaitu untuk :-
# mencerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap
# menghilangkan daki dan kesan gelap pada leher,siku,lutut dan buku lali
# menghilangkan dan membantu untuk hilangkan gatal-gatal badan
#antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang ekzema
# mengurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat di belakang badan
# melembutkan kulit
#sabun yang beraura aromaterapi..rasa fresh dan bertenaga setiap kali lepas mandi


Sebelum kemarau pulak body wash ni better grab cepat.


CALL/SMS/WHATAPSS 
013-3496050 (SHIKIN
cod sekitar setiawangsa/keramat/jalan padang tembak/jalan gurney/semarak/wangsa maju/aeon au2/jalan enggang
 

sabun_marine_essence_liquid_body_wash_sabun_ketiak_cod_setiawangsa_ckinali2.blogspot.comNi 

Ni la rupa bentuk sabun marine essence dalam bentuk cecair.

Fungsi tip top memang sama macam sabun ketul yang sedang dilanda kemarau.
Kering kontang kilang sabun ketiak ni akibat permintaan terlaluuuuuu tinggi mendadak!
Sementara sabun ketiak bentuk ketul sedang dilanda suhu demam panas yang sangat mendadak, so why not uol try je dapatkan sabun ketiak dalam bentuk cecair. Jangan risau....fungsi tetap sama. Yang beza hanya ia nye didatangkan dalam bentuk cecair je.


Boleh baca kat sini apa kelebihan bahan-bahan yang ada dalam sabun marine essence ni sampaikan huru hara semua peniaga sabun ketiak seluruh malaysia.


Sabun marine liquid ni my fren guna untuk anak nye yang baru lahir seawal dua hari dilahirkan.Memang serasi sangat dengan bayi baru lahir yang mudah terkena ruam lampin atau ruam satu badan. 
Tak sampai hati kan bila tenguk 'anus' baby tu merah je especially bila kerap buang air besar dan kecik. So jangan la seksa bayi anda lama-lama...segera dapatkan body wash marine essence ni sebagai ikhtiar untuk meredakan masalah kulit sensitif bayi. Especially bayi yang mudah di serang ekzema.

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA SABUN MARINE ESSENCE LIQUID/BODY WASH MARINE


sampai dia reply cakap sabun marine liquid ni BEST GILER! 
PUAS HATI bila masalah kulit dia beransur pulih.


Alhamdulillah sabun marine essence boleh hilangkan ketuat jugak. So uol yang ada masalah ketuat, atau anak ada ketuat boleh la try body wash marine essence.


Terbukti berkesan mencerahkan leher yang gelap.
Kalau ragu-ragu lagi dengan kebaikan sabun marine essence ni tak tau la kan... ;)
So lets grab this opportunity....

selesaikan masalah kulit yang membelenggu diri anda sekarang.
Sabun Marine Essence ni penyelesaian untuk  masalah kulit anda dengan kaedah yang simple dan selamat ;)

Dan sekiranya anda nak tahu bagaimana dengan hanya jual sabun ketiak ni je anda boleh generate income 1k to 7k per month, boleh lah segera whatapps saya dan agent sabun marine essence yang sah.
CALL/SMS/WHATAPPS
013-3496050

( SHIKIN )
Agent sah kami :
Agent bbplus collagen / agent sabun merine essence yang sah:

Rosmawati (Putrajaya)

Norihan ( Putrajaya/Seri kembangan/Bangi )

Hidayah ( Aeon AU2/Keramat/Setiawangsa/Kota Tinggi)

Syafiqah (USIM/Negeri Sembilan)

Post a Comment