Monday, 17 March 2014

BENTUK BADAN IDAMAN DENGAN CORSET TERBAIK PREMIUM BEAUTIFUL

DAPATKAN BENTUK IDAMAN DAN BERAT BADAN IDEAL DENGAN CORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Kita mungkin tidak dianugerahkan dengan bentuk badan memukau, tetapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman!!!!

bentuk_badan_idaman_dengan_corset_premium_beautiful

BAGAIMANA CARANYA...

SCROLL KE BAWAH UNTUK LIHAT JAWAPANNYA..

kebaikan_corset_premium_beautiful_membentuk_kontur_badan_petua_bahagia_hubungan_suami_isteri

 Ramai wanita di luar sana yang gemuk nak jadi kurus...
Ada jugak yang kurus tapi nak tambah sedikit berat badan sebab terlalu kurus
Ada yang kurus tapi straight je body...xde cutting langsung..

Yang gemuk nak kurus..mulalah mencari pil diet...tahan makan...lastly kurus tak dapat tapi gastrik tang timbul...ada jugak yang berjaya kurus tapi kulit jadi menggeleber dan berkedut...itu tandanya bukan lemak yang dibuang tapi air dalam badan yang dah tersingkir banyak..kurang air dalam badan sangat2 membahayakan kesihatan kerana darah tidak dapat dialirkan dengan baik keseluruh badan..

Yang kurus plak minum dan makan sebanyaknya..tapi hasilnya perut yang bertambah...bertambah buncit jer...so, nak tak saya share kan petua untuk mendapat bentuk badan dan berat badan ideal dengan cara mudah, senang dan selamat??????...

CORSET PREMIUM BEATIFUL ADA PENYELESAIANNYA...

Kenapa perlu memilih CORSET PREMIUM BEAUTIFUL...

 bentuk_badan_menawan_idaman_setiap_wanita_dengan_premium_beatiful


APA KEISTIMEWAAN CORSET PREMIUM BEAUTIFUL NIE?????

# Corset no 1 Beautiful & Healty in Malaysia
# Superbrand - produk yang berkualiti dan beri manfaat pada org selama 20tahun lamanya
# Corset yang mengandungi FIR (Teknologi Far Infra Rays) yang boleh bukan sahaja untuk kecantikan tetapi ianya direka bentuk untuk :
70% kesihatan
30% kecantikan
100% keyakinan...
# LIFETIME warranty - sebarang kerosakan atau koyak, boleh dihantar untuk pembaikan secara PERCUMA
# 360 darjah keanjalan - sesuai untuk semua aktiviti termasuk solat, bersukan dll..
# Membantu memperbaiki peredaran darah dan metabolisme termasuk pembentukan badan
# Fabric unik AKWATEK AKWADYNE - sebati dengan air, serap peluh, pengudaraan yang baik, halus dan selesa pada kulit.
# Keistimewaab fabric AKWATEK AKWADYNE ni kan..boleh kawal suhu badan..kalau kita sejuk..dia akan bantu panaskan badan kita dan kalau kita panas ianya membantu memberikan kita rasa dingin...Fabrik ni juga y dipakai oleh angkasawan untuk naik ke bulan kerana sifatnya yang mampu berubah mengikut keselesaan..
# Gabungan teknologi tinggi 3 buah negara - US,GERMAN DAN JEPUN
# Chiropractic-Diiktiraf oleh pakar tulang terkemuka dunia - US, CANADA dan QUEBEC untuk penjagaan tulang belakang yang baik...
# Chitosan - mampu mencegah kanser payudara
# Disulam dr batu tomelen ( CORSET BERLIAN )
# Diinsuranskan 2 juta

SIAPA PERLU PAKAI CORSET PREMIUM BEAUTIFUL

#SENGGUGUT
#NAK KAHWINTUNANG
#NAK ANAK
#NAK BADAN CANTIK
#MALAS BERSENAM
#SUSAH NAK KAWAL NAFSU MAKAN
#BARU LEPAS BERSALIN (SET BERPANTANG,SELAMAT DAN MUDAH UNTUK MENYUSU)
#SLIP DISC
#PERANAKAN JATUH
#BREAST KENDUR
#LUMP BREAST CANCER 

BAGAIMANA FIR PREMIUM BEAUTIFUL BERFUNGSI 

FIR akan tembus kulit sedalam 3 cm
I
Menggetar molekul air dalam badan
I
Molekul air bergetar lebih kuat..lebih banyak tenaga yang akan digunakan
I
Haba dihasilkan
I
Salur darah mengembang
I
Peredaran darah lancar
I
Toksin badan, peluh asid, asid darah dapat dikeluarkan

* Maka, saluran darah mengembang dan darah mengalir dengan lancar...Apabila darah mengalir dengan lancar ke seluruh badan, tiada risiko umtuk kita meghidap pelbagai penyakit seperti pening, strok, senggugut, dll...dan lemak juga dapat dibakar dengan sempurna dan hasilnya....KURUS menawan...so, CORSET PREMIUM ni membantu mencapai tahap kesihatan yang baik dan bentuk badan yang menawan...betul tak u ollls??

FUNGSI CORSET PREMIUM BEAUTIFUL PADA LEMAK BADAN

Corset premium beautiful ini juga dapat 
#mengalihkan lemak serta-merta
#Menetapkan lemak pada tempat-tempat yang sepatutnya 

Untuk sesiapa yang nak belajar untuk alihkan lemak pada tempat yang sepatutnya..contact saya cepat-cepat tau..sebab ilmu tu tak boleh nak share kat dalam entry ni..
Kalau buat teknik #pengalihanlemak # ni xsampai 5 minit dh nampak hasil yang sangat mengujakan anda....
yang tinggal di kawasan #setiawangsa #keramat #aeonau2 #jelatek #wangsamaju # saya akan terus datang ke tempat anda untuk sessi coaching nanti yea...
Saya pulak yang tak sabar nak share pada uollls..

So, apalagi..cepat2 lah sms/whatapps:

013-3496050
( Shikin )
Top Agent Corset Premium Beatiful










Post a Comment