Wednesday, 5 March 2014

BERPANTANG CARA MODEN- MUDAH DAN LEBIH BERKESAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

BERPANTANG CARA MODEN- MUDAH DAN LEBIH BERKESAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang cara moden..lebih ramping..mudah dan sangat berkesan dengan hanya memakai premium beautiful corset..
Untuk mereka yang sedang mencari persiapan untuk kelahiran..
Set berpantang amat perlu dititikberatkan bagi mengembalikan kesihatan dan kecantikan diri...

Hanya berpantang dgn premium beautiful corset. Hari ke40 baru mengurut, bidan terkejut sbb semuanya dh kembali ke normal. 
15 hari berpantang 15kg hilang 

Corset Premium Beatiful selesa dipakai dan cepat. Tak perlu nak belit2.
Melancarkan pengaliran susu badan juga tanpa rasa bengkak susu. 
Membaiki sistem urat saraf slps bersalin.
Dilengkapi dgn FIR yg sgt bagus utk memecahkan lemak-lemak serta melancarkan peredaran darah disamping dapat mengempiskan perut buncit semasa mengandung.

Corset no 1 yg terbukti utk 
  • 70% kesihatan 
  • 30% kecantikan
  • 100% keyakinan.

berpantang_cara_moden_mudah_pantas_berkesan_hasil_terbaik_corset_premium_beautiful


PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Corset yg dilengkapi dgn sistem FIR mampu memberi keselesaan kepada tubuh badan serta impak yg maksima semasa memakainya.Ini kerana sistem FIR dan kain yg lembut mampu untuk menyerap peluh serta menghindarkan drpd badan berbau.Lubang angun yg terdapat pada corset ini juga memberi keselesaan yg menyeluruh kpd tubuh bdn..

Antara fungsi FIR:



TESTIMONI PENGGUNA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Premium beautiful corset terdiri daripada:
Long Bra
Short Bra
Long Girdle 
Waist nipper

Di mana setiap helaian premium beautiful ni ada peranan dan keistimewaan tersendiri. Nak beli satu piece boleh, nak beli full set pun boleh je. Ikut bajet anda dan bahagian mana yang anda perlukan penjagaan yang lebih.


Harga satu set penuh premium beautiful
(Long bra, Long girdle dan waist nipper)
RM2,400 untuk size kecil
RM2,600 untuk size besar


Lebih banyak jimat bila anda beli premium beautiful secara tunai dan menggunakan credit card dengan zero interest.

Premium beautiful turut menawarkan CASH INSTALLMENT serendah RM150.00 sebulan.

Untuk yang berkemampuan untuk dapatkan premium beautiful secara cash atau melalui credit card, anda tentu dapat jimat banyak dengan promo rebate yang sedang ditawarkan skrg!

 Jom Berpantang cara moden..lebih ramping..mudah dan sangat berkesan premium beautiful corset..

       Jimat almost 

RMxxx.xx!!!!!!


Premium Beautiful
Lifetime warranty
FOC repair

Untuk keterangan lanjut tentang harga dan runding cara premium beautiful boleh hubungi...

SHIKIN (013-3496050)
                            Agent Setiawangsa/Wangsa Maju/Jelatek/Keramat
 




Post a Comment