Saturday, 19 April 2014

LUBUK DUIT

PROJEK DUIT RAYA-Extra Income RM200 Sehari untuk pengguna tegar sabun ketiak!!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------

Syukur sangat-sangat sebab dapat hadir ke Majlis Ilmu minggu ni untuk kaut tips cara nak dapatkan bonus bulanan RM10k untuk persediaan hari raya yang bakal menjelang tidak lama lagi..

Dan Syukur dipertemukan dengan group Top Leaders Circle (TLC) dan pemimpin-pemimpin yang tak jemu-jemu berkongsi tips dan kejayaan mereka. Mereka dah lalui pelbagai cabaran sebelum sampai ke tahap ni..Jadi mereka dah sediakan jalan dan cara terbaik yang diajar kepada kita semua supaya kita takkan lalui jalan-jalan yang getir sepertimana mereka lalui dulu..

Ni lah gambar kelas kami..Kelas akan diadakan setiap malam Rabu dan Jumaat...
Kelas malam jumaat ni di Gombak bermula jam 9.00 malam....dibawah pimpinan SOHONITA icon Malaysia CDM SALHA ZAIN pelopor Group Top Leaders Circle ni....


tlc_group_we_love_tlc_sohobiz_sohonita_icon_salha_zain_ckin_ali_agent_kl



Yang ni pulak, gambar kami bersama Leaders yang sangat cantik dan sangat baik hati yang memang terkenal dengan title "Ratu PB dan Ratu BB Plus" kak SALLEHA ROSLAN...Kitorang kat sini semuanya memang komited tau..Tengok..sampaikan bawa anak-anak datang kelas...Alhamdulillah..semoga kita semua berjaya dan kaya....INSHA ALLAH..amin




Bergambar dulu sebelum sedut ilmu dan aura-aura positif.....Inilah rutin kami setiap minggu..Seronok bisnes ber'mentor' ni..Sentiasa ada sambut tangan kita samada sewaktu susah atau senang..

Seronok kan....So, sesesiapa yang tinggal sekitar Lembah klang, Ampang, Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat dan sekitar KL.Kami amat mengalu-alukan kehadiran anda untuk menyertai ...Group TLC ni...berniaga sambil beramal...

"Kecilkan halangan, besarkan impian"

KAMI ADALAH TLC
TLC ADALAH KAMI
 #welovetlc#
 
 SHIKIN-0133496050









Post a Comment