Thursday, 29 May 2014

SHAMPOO MARINE ESSENCE HILANGKAN GATAL-GATAL KEPALA

SHAMPOO MARINE ESSENCE HILANGKAN GATAL-GATAL KEPALA


Masa lalu kat Maybank ari tu, ternampak ada kakak tu jual shampoo marine essence kat booth tepi2 bank...aik,,macam kenal jek botol hijau ni..he2...yelah..sekarang ni dah ramai yang guna shampoo marine ni coz alhamdulillah memang mujarab untuk selesaikan masalah2 ni:-

# Rambut gugur
# Gatal-gatal kulit kepala/Berkudis
# Kelemumur
# Kulit Kepala kering
# Untuk kesihatan kulit kepala


Untuk promo price hujung bulan,
SMS/Whatappss:
013-3496050


Wednesday, 21 May 2014

TESTIMONI DARAH TINGGI HILANG DENGAN MINERAL COFFEE

TESTIMONI DARAH TINGGI HILANG DENGAN MINERAL COFFEE


Biar betul??? Kopi bileh hilangkan darah tinggi???Tapi itulah hakikatnya..
Kawan saya bagi ibu dia minum Mineral Coffee..Mula-mula mak dia macam tak percaya tau sebab yelah macamana pulak coffee boleh jadi penawar..selalunya cofffee semuanya berkafein kan..

Tapi selepas mak dia minum dan tebukti memang sangat-sangat berkesan..Bacaaan darah tinggi semakin berkurang dan badan jadi semakin bertenaga...terus je bertukar nama dari Mineral Coffee ni jadi coffee magic..macam tak percaya je kan...

Ini lah perbezaan antara Mineral Coffee dengan coffee yang lain....dia memang ada kafein tapi cuma 3% sahaja. Badan kita memang perlukan cafein tetapi hanya dalam kuantiti yang sedikit...



Alhamdulillah, mineral cofffee bukan sahaja penawar darah tinggi bahkan ianya amat sesuai untuk:

-Mencegah komplikasi Kencing Manis 
 (Mampu mengawal Gula dalam Darah)
-Menstabilkan tekanan darah
-Mencegah dan memulihkan Gastrik
-Mencegah Osteoporosis
  -Merendahkan risiko sakit jantung
-Mengubati Asma
-Mencegah Migraine
-Memberi Kesegaran dan Tenaga sepanjang masa
-Diet nak kurus
-Stabilkan bp darah ibu hamil

untuk mendapatkannya...
SMS/WHATAPPS:
013-349 6050
SHIKIN
( cod setiawangsa, aeon au2, keramat, kota tinggi )
 

Wednesday, 14 May 2014

BB PLUS COLLAGEN ADA KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

BB PLUS COLLAGEN ADA KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

BB PLUS COLLAGEN... Sangat baik untuk kecantikan dan kesihatan dari
dalaman dan luaran wanita.
 
 Perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, ada Pengguna dah
rasai perubahan dalam masa 24 jam.


Ramai yang dah mula jadikan Collagen ni sebagai minuman pilihan kesihatan.Terutamanya bakal-bakal pengantin dan ibu hamil/ibu-ibu berpantang....

Pesaakit diabetes juga semakin meyakini keberkesanannya dalam menangani masalah kencing manis mereka.

Tetapi perkara asas yang sebenarnya menjadikan BB Plus Collagen pilihan semua kerana....
BB Plus Collagen ini disahkan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
 dan BPFK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan) dan 100% Dijamin selamat

BB_plus_collagen_ada_kelulusan_kkm_selamat



KHASIAT KOLAGEN


Kolagen merupakan tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan
keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata,
gusi dan saluran darah.
Lebih kurang 72% daripada kulit adalah kolagen.



KULIT JADI
-Gebu
-Halus
-Mulus
-Kurang garis halus
-Kurangkan eye bag bawah mata
-Nampak pinky pink
-Tanpa pengelupasan
-Makin cerah
-Berseri
-Tegang
-Jerawat berkurangan dan menghilang
-Jeragat pudar

UNTUK RAMBUT
-Kurang gugur
-Makin hitam
-Melebatkan
-Mengelakkan dari beruban sebelum waktu

-Menghilangkan sakit lutut, sakit belakang, lenguh-lenguh badan.
-Penawar kencing manis
-Merawat masalah tumit kaki merekah



ORDER NOW!!! ALAMILAH KEAJAIBANNYA


Harga untuk 1 unit [20 paket]: RM 180.00
Nak speacial price...

Call/SMS/Whatapps
013-3496050 (SHIKIN)

Thursday, 8 May 2014

MINYAK WANGI BEBAS ALKOHOL VISTA ZANIABOLEH DIPAKAI SEMASA SOLAT

  MINYAK WANGI BEBAS ALKOHOL VISTA ZANIA BOLEH DIPAKAI SEMASA SOLAT

Memperkenalkan minyak wangi khas mengikut hari....VISTA ZANIA...
7 wangian berbeza mengikut hari dan mengikut mood anda.



Vista Zania - minyak wangi TANPA ALKOHOL
Tampil 7 BOTOL WANGIAN BERBEZA mengikut hari dan mood anda
LEBIH HARUM , TAHAN LAMA
Sesuai untuk SEMUA AKTIVITI
Sesuai DIGUNAKAN SOLAT

SESUAI DIGUNAKAN :
-semua aktiviti harian
-sesuai digunakan untuk solat ( wangian tanpa alkohol )
-sesuai dihadiahkan untuk menyinari keharuman pada hari lebaran nanti


For Her.
Minyak wangi khas untuk wanita.



For Him.
Minyak wangi yang memang wangi khas untuk lelaki.


JENIS WANGIAN :
Isnin - The Beginning
Selasa - The Life
Rabu -The Joy
Khamis - The Fulfilment
Jumaat - The Satisfaction
Sabtu - The Gift
Ahad - The Reflection
Botol nampak je simple tapi bau vista zania perfume ni memang luar biasa.

Sebotol RM10
Sekotak ada 7 botol RM52


Nak side income dengan menjadi agent/dropship minyak wangi vista zania???
untung mingguan ratusan ringgit.
untung bulanan mampu cecah ribuan ringgit.


SMS/WHATAPPS:
HASIKIN ALI
013-349 6050
( COD Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat, kawasan sekitar KL)




Wednesday, 7 May 2014

KORSET ABANG SAYANG@CORSET PREMIUM BEAUTIFUL

KORSET ABANG SAYANG@CORSET PREMIUM BEAUTIFUL



Mane tak sayangg??!! Banyak betul benefit kalau si isteri pakai corset ni..Antaranya :-

- Mencantikkan payudara
- Merampingkan pinggang
- Memontokkan pinggul
- Lemak berlipat hilang!!
- Menghilangkan keputihan
- Menyihatkan serta menguatkan rahim
- Mengelakkan peha bercantum
- Mengempiskan perut
- Stretchmark hilang
- Merawat senggugut

Dan banyakkkkk lagi!!!

Abang mane tak geram tengok isteri cantek!!!

SATU INVESTMENT YG MEMUASKAN HATI!!!

Harga mampu milik!!

Cash/installment accepted..

Nak Harga ISTIMEWA tak?? Kalau nak,
hubungi konsultant bertauliah anda yang telah diiktiraf...

SMS/WHATAPPS:
013-3496050
Shikin
-Top Agent KL-
-TLC Group-

Friday, 2 May 2014

SUSUK MODEN@BIO EVER NANO CREAM

KEISTIMEWAAN BIO EVER NANO CREAM

Menggunakan sistem bio-teknologi utk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.



TEKNOLOGI LIPOSOM NANO BIO EVER NANO CREAM

Rumusan aktif Bio Ever dirumuskan ke dalam liposom (sfera lipid yg kecil dan kosong) dan dihantar ke bahagian badan yg mana ia diperlukan.Saiz liposom yg kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dgn tepat ke dlm badan.



RUMUSAN AKTIF BIO EVER NANO CREAM


》Pegaga (Centella Asiantica)
>kaya dgn vitamin A dan C
>menggalakkan penyembuhan luka
>merangsang sistesis kolagen


》Wild Yam (Dioscorea Villosa)
>komponen aktif diosgenin boleh tukar kpd phytohormon yg mirip dgn aktiviti hormon progesteron
>mengawalatur metabolisme
>antioksidan dan meregangkan otot

》Kacang Soya (Glycine Soja)
>komponen aktif isoflavon boleh tukar kpd phytohormon yg mirip dgn aktiviti hormon estrogen
>membantu masalah endokrin
>membantu sistesis kolagen, memutih dan melembapkan kulit


KEBERKESANAN
~kaya dgn antioksidan dan anti-penuaan
~kaya dgn diosgenin yg blh memgaktifkan hormon, membantu menggalakkan metabolisme dan menyelaraskan sistem saraf
~memelihara kalenjar tiroid, kalenjar adrenal, ovari dan testis serta kalenjar-kalenjar endokrin yg lain
~meningkatkan daya stamina dan tenaga.


CARA SAPUAN BIO-EVER NANO CREAM UNTUK KESAN YANG MENAKJUBKAN:




CARA APLIKASI BIO EVER NANO CREAM


TESTIMONI BIO EVER NANO CREAM:


-Tegangkan kulit muka
hilangkan eyebag


-runcingkan dagu
-hilangkan lemak bawah dagu


-hilangkan wrinkle dan dark circle di mata


-susutkan perut


-runcingkan dagu
-muka v-shape



FREE DEMO
FREE CONSULTATION

BERMINAT??
BOLEH CONTACT

HASIKIN ALI
013-349 6050



SUSUK MODEN @ BIO EVER NANO CREAM

Jangan tua sebelum waktu ;)





Bio ever bukan ubat dan tak ada unsur ubat-ubatan pun. 
Ia gunakan teknologi serapan aloe vera untuk lembutkan keratin dan buka liang roma. 

Minyak kacang soya iaitu liposom yang ada unsur diosgenin akan di hantar ke bahagian kulit dan akan selaraskan fungsi badan. 

So that, bio ever nano cream memang bagi kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.



Kandungan utama dalam bio ever nano cream
Pegaga
Wild yam
Kacang soya



Keberkesanan Bio Ever Nano Cream
  • Kaya dengan antioksidan dan anti penuaan…boleh la nampak lebih awet muda dari usia sebenar kita.
  • Kaya dengan diosgenin yang boleh aktifkan hormon, di mana sangat membantu untuk menggalakkan kadar metabolisme dan selaraskan system saraf tubuh kita.
  • Yang ni best untuk saya, dan sure bagus jugak untuk uols tau sbb semua orang pun ada je kelenjar thyroid masing-masing kan…di mana bio ever cream ni pun baik untuk memelihara kalenjar tiroid, kalenjar adrenal, ovari dan testis serta kalenjar-kalenjar endokrin yang lain.
Tingkatkan stamina dan tenaga. Tenaga apa? Hehee..segala tenaga yang ada lah ;)



Bagaimana bio ever nano cream bertindak pada badan kita?


Cara dia :

Dengan system bio teknologi ia menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga, wild yam dan kacang soya secara terus ke dalam darah melalui luaran kulit.

Size liposom yang kecik boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.

Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen.

Wild yam dan kacang soya pulak, mengandungi rumusan yang boleh aktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang hampir sama dengan aktiviti hormon badan kita.

Kacang soya dalam bio-ever ada zat-zat semulajadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita di mana ianya amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan.

Diosgenin yang ada dalam bio ever pula dapat aktifkan hormone-hormon badan macam progesterone, testosterone, kortisol dan sebagainya.

Hormon-hormon yang di sebut ni dapat selaraskan system badan termasuklah fungsi metabolisme dan system saraf di samping melambatkan proses penuaan organ badan dan pelihara funsi fisiologi badan.

Bagaimana tahap serapan bio ever ni?

Masa dia menyerap adalah dalam 2-3 minit je bagi selepas haid berhenti hingga lah 7 hari sebelum mulanya haid yang seterusnye.

Lepas tu masa serapan hanya perlukan 15 saat je.

Lagi cepat serap makna nye badan kita mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke tiap kelenjar endokrin.



Boleh ke guna bio ever time haid dan dah menopaus?

Boleh. Digalakkan. 

Bio ever jugak sesuai di gunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopause.




Adakah bio ever akan akibatkan haid datang awal atau tertunda?

Progesteron yang semulajadi akan selaraskan keadaan fisiologi badan untuk kembali normal. Dalam nak selaraskan hormone pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan ada sikit perubahan disebabkan ketidakseimbangan hormone bagi setiap individu. Namun semua nye akan kembali normal lepas tu.



Bio Ever sesuai ke untuk ibu menyusu?

Bio ever tak digalakkan untuk ibu yang sedang menyusu bayi.

 Sebab kandungan wild yam akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Risau baby uol elergi yam so that ia nye akan menggangu system pencernaan baby.



Antara reaksi yang timbul masa proses detoksifikasi semasa gunakan bio ever?

Ada yang dapat gatal-gatal

Kulit kemerahan

Sakit kepala

Kentut-kentut

Kulit melecet

Segala symptom yang tak menyenangkan akan hilang lepas proses penyelarasan badan dijalankan kira-kira 7 hari ke satu bulan.

Apa pun dapatkan nasihat doctor sekiranye berlaku ketidakserasian sebab tahap kesihatan dan sensitivity seseorang adalah berbeza. 



Akibat Hormon Yang Tidak Seimbang

Antara perubahan ketara akibat hormon yang berkurangan atau tidak seimbang ini ialaha perubahan dari segi:

ü      Berat badan atau bentuk badan

ü      Daya ingatan menjadi lemah

ü      Berkurangan tenaga


ü      Rambut gugur dan tidak bermaya

ü      Penyakit dan berbagai-bagai lagi masalah kesihatan yang timbul


Di antara fungsi-fungsi hormon adalah seperti berikut:-

Ø    Penting di dalam kesihatan kulit, menjadikan kulit lebih tegang, anjal licin dan     Cerah berseri
Ø      Menyerlahkan keremajaan dari usia sebenar
Ø      Membuatkan lelaki “LELAKI” dan wanita “WANITA”
Ø      Meningkatkan prestasi seksual, “kelakian” dan kesuburan
Ø      Mengawal kitaran haid, penting sewaktu hamil dan kelahiran
Ø      Mengawal atur degupan jantung dan pernafasan
Ø      Membuatkan anda tidur nyenyak di waktu malam
Ø      Membina tulang, memelihara otot dan melancarkan fungis sendi
Ø    Mengawal tekanan, mengelakkan keletihan, mengurangkan kerisauan dan       mengawal  kemurungan



Cara Aplikasi / guna Bio Ever Nano Cream

 Urut dalam gerakan berpusing (lawan jam/anti-clockwise)
 sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut:-



Untuk Keintiman Suami Isteri
Ø      LELAKI -  Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama.  Amalan harian selepas mandi 2 kali sehari  disapu di bahagian pinggang, di bahagian ari-ari dan juga di bahagian dalam paha,
        Kesan -  memanjangkan, membesar dan tahan lama

Ø      WANITA -  Sapu di bahagian ari-ari, pinggang dan bahagian dalam paha
Kesan – membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti.  Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari


Durasi Penggunaan Bio Ever Nano Cream

Guna waktu pagi dan malam. 
Sesuai je untuk digunakan jangka panjang dan tak kan sebabkan ketakselesaan.
Minum AIR yang banyak untuk membantu proses detoksifikasi iaitu nyahtoksid.





Testimoni bio ever nano cream.
Hanya sapu pada lengan dan leher, after 15 minit boleh nampak perubahan ketara.

Dapatkan BIO EVER Nano Cream segera Untuk 
Kesihatan – Kecantikan - Keintiman

Harga Bio Ever Nano Cream sekotak
RM220.00
nak lebih jimat bolehla contact ye...confirm special price for u ;)

HASIKIN BINTI ALI
                                                         013-3496050