Thursday, 1 May 2014

PETUA HILANGKAN JERAWAT BELAKANG BADAN

PETUA HILANGKAN JERAWAT BELAKANG BADAN

Alamak..
Jerawat belakang badan..
Walaupun tak nampak....
 tapi kesannya
fuhhhhh..
lagi-lagi kalau tergaru atau tersentuh kat tempat berjerawat tu..

Jangan risau..Sabun Marine Essence@ Sabun Ketiak..ada penyelesaiannya....
Penggunaan yang konsisten akan menyebabkan jerawat dibelakang badan semakin kecut dan mengering dan yang paling seronok dapat Sabun marine Essence ni juga dapat mengurangkan kesan parut jerawat...
Bau pun WANNGGIIII.....
Seronok kan..

Sabun garam buluh ni, sesuai digunakan oleh segenap lapisan usia..Terutamanya mereka yang ada masalah-masalah berikut:-
> Jerawat 
> Jeragat
> Jerawat belakang badan
> Ruam
> Kulit Sensitif
> Ekzema
> Ketiak,celah peha, leher, kawasan celah-celah yang gelap
> Ruam
> Masalah kulit
> Tumit kaki merekah 
> Hilangkan bau badan
> Leher berkerak
> Strechmark lepas bersalin
> Aromaterapi


TESTIMONI PENGGUNA SABUN MARINE ESSENCE @ SABUN KETIAK
SELESAIKAN MASALAH JERAWAT DI BELAKANG BADAN



Alhamdulillah, ramai yang dah berjaya dan membuktikan bahawa sabun marine essence ni memang mujarab untuk selesaikan masalah jerawat belakang badan tak kira lelaki mahupun perempuan..
 
Nak beli borong marine essence beauty bar ni pun boleh..
Sebab kalau nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je boleh dapat extra income 5000-7000 sebulan tau.
Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hottttt...


Macamana nak dapatkan Sabun Marine @ Sabun Ketiak nie???

CALL/SMS/WHATAPPS
013-349 6050 (SHIKIN)
 ( COD Setiawangsa, Wangsa Maju, Kg Datok Keramat, PULAPOL, MINDEF, JUPEM )


Juga boleh didapati dengan menghubungi agent-agent sah untuk COD kawasan berhampiran dengan tempat anda:-

NUR HIDAYAH
Agent Kota Tinggi,Johor  
013-7424479

ROSMAWATI
Agent Putrajaya
013-32949293

NORIHAN
Agent Putrajaya/Hulu Langat
 012-6998961

Syafiqah 
Agent USIM/Negeri Sembilan
013-5903248







Post a Comment