Sunday, 29 June 2014

Bio Velocity Sleep mate Penawar Kencing Manis dan Pelbagai Penyakit

Bio Velocity Sleep mate Penawar Kencing Manis dan Pelbagai Penyakit



Assalammualaikum..
Masih tak terlewat untuk ucapkan Salam Ramadhan..
Semoga Ramadhan ini dapat dimanfaatkan dengan sebaiknya..
Peringatan untuk diri sendiri dan kawan-kawan yang saya sayangi...



Alhamdulillah..Dikhabarkan dengan berita baik di awal Ramadhan ni..
Ber 'mesej' dengan customer yang pernah beli Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk ibunya pada bulan Mac yang lalu..
Masa tu, ibu dia dalam ICU...
Menghidap pelbagai penyakit..
Kencing manis..
Jangkitan kuman pada paru-pparu..
batuk berpanjangan..
Sampai effect ke buah pinggang..



Alhamdulillah..semalam dapat mesej bagitau yang ibu dia dah sihat..
Dah boleh makan sendiri..
berjalan sendiri...
Syukur Alhamdulillah..
Dengan izin Allah...
Pelapik Tilam Bio Velocity jadi asbab kepada kesembuhan penyakit ibunya..



Gelombang Velocity dalam Pelapik Tilam ni bukan sahaja berkesan untuk merawat pelbagai penyakit..bahkan ianya dapat membantu menambahkan tenaga dalam badan..

Ianya sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat usia..
bahkan bayi yang baru lahir yang mengalami sakit kuning pun sangat elok dibaringkan di atas pelapik tilam ni..
Inshaallah...sakit kuning hilang dengan cepat..

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga boleh rawat penyakit-penyakit mistik..
Kalau dah puas berikhtiar dan buntu tak tau dh nak guna cara mana lagi...
jadikanlah Pelapik Tilam ni sebagai alas tempat tidur anda..
Insha ALLAH..akan kurang masalah rumahtangga..
Anak-anak mendengar kata dan mudah menerima pembelajaran di sekolah..

Best sangat Pelapik Tilam Bio velocity Sleep Mate ni..
Sebab..ianya pelbagai guna..
Boleh dipakai untuk pelbagai permasalahan...

So, sesiapa yang tak ada lagi..cepat2 lah memlikinya sebab sekarang ni ada promosi..
Satu rumah..Satu BVSM....
Kalau nak rebate RM120..saya boleh uruskan...

SMS/Whatappss laju2..
013-3496050

sementara stok masih ada.....

Tuesday, 24 June 2014

New Agent Sabun Marine Essence Area Ampang /Petaling Jaya/Pandan/Cheras

New Agent Sabun Marine Essence Area Ampang /Petaling Jaya/Pandan/Cheras

Berita baik untuk pengguna tegar Sabun Marine Essence a.k.a Sabun Ketiak
Yang tinggal di sekitar Ampang/Petaling jaya/Pandan/Cheras  
 atau yang masih tercari-cari tak tau nak beli kat mana..

Boleh la hubungi agent baru Top Leaders Circle area berhampiran anda...


Safiah Asyikin Binti Ahmad (Safiah)
Tel : 012-449 9174
Fb : Safiah Asyikin Ahmad

Selain dari Sabun Marine Essence, produk hot ni pun ada...
                
                        >  Shampoo Marine Essence
              > Body Wash Marine Essence
                >  BB Plus Collagen
             >  Corset Premium Beautiful
             >  Minyak JTX1000 Gold
             >  Sticker Air-Tracker
  > Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate

 
So, cepat-cepat la contact Safiah untuk dapatkan stok  yea....
Ready Stok....
Harga Istimewa menanti...
Cepat......

Wednesday, 18 June 2014

Testimoni Hilangkan Ruam Bayi dengan Sabun Marine Essence@Sabun Ketiak

Testimoni Hilangkan Ruam Bayi dengan Sabun Marine Essence@Sabun Ketiak



Betul ke???
Ermmmm..baby pun boleh pakai ke Sabun Marine Esssence ni???
Tak bahaya ke???Sesuai ke???




Ni testimoni customer guna Sabun Marine Essence ni pada badan anakknya yang ruam..
Alhamdulillah, ruam semakin kurang dan memang sabun ni berkesan untuk merawat masalah ruam belakang badan, leher anaknya yang masih bayi lagi...

Kenapa Sabun Marine Essence ni sesuai yea????
SEBAB.....
Sabun Hijau Marine Essence ni Bebas Paraben

Apa itu Paraben? 

Paraben adalah sejenis bahan sintetik pengawet yang digunakan dalam makanan, farmaseutikal, kosmetik dan produk penjagaan peribadi seperti deodorant, pembersih muka, gel mandian, pelembab dan syampu. Paraben membantu produk-produk tersebut tahan lama; tetapi, paraben boleh memasuki sistem badan kita melalui kulit apabila kita menggunakan produk tersebut.

Kesan buruk Paraben kepada kita: 

> Mempercepatkan proses penuaan kulit
> Meningkatkan risiko wanita membangunkan estrogen-positif kanser payudara
  > Mengganggu sistem pembiakan lelaki

Kesan pada bayi? 
> Baligh Lebih Awal. (Early Puberty)
> Kebolehan paraben meniru hormon lain menyukarkan 
sistem endokrin berfungsi sempurna.

Oleh itu pastikan sabun yg anda berikan kepada bayi anda dan utk seisi keluarga adalah bebas paraben.

Sabun Bar, Body wash & shampoo dari produk Marine Essence™ ini menjadi pilihan ramai kerana ianya memang....
  • Soap free
  •  Paraben free
  •  SLES free
  • Anti bacterial
  • Anti oxidant

    Untuk COD sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Kg Datok Keramat, Keramat Wangsa, PULAPOL, MINDEF, JUPEM, KEM DTHO
     (Kuarters Desa Tun HUssein Onn)
     
    Call/Sms/Whatapps:-
      013-349 6050
     (SHIKIN)

Sunday, 15 June 2014

Testimoni Body Wash Marine Penyelesaian Ekzema

Testimoni Body Wash Marine Penyelesaian Ekzema

Testimoni penghidap ekzema..
Kak Aishah, Shah Alam



Suka sangat dapat feedback dari customer yang baru guna Body Wash Marine Essence tak sampai seminggu...
Tapi dah  mula rasa suka dan berpuas hati dengan hasilnya..
Bukan sahaja ekzema 'tegar' kat kaki dah kering dan mula menipis bahkan..
dapat ekstra bonus lagi bila...
parut kat tangan kesan exzema tu pun dah nampak semakin pudar.....
InshaALLAH..penggunaan berterusan akan menghasilkan kesan yang lebih baik..

Alhamdulillah, pakej la nampaknya..Body Wash Marine Essence ni..
Memang sesuai untuk merawat ekzema dan memudarkan kesan parut...

Untuk ekzema, memang saya syorkan memilih Body Wash Marine Essence berbanding Sabun ketul Marine Essence..
Walaupun fungsinya sama, namun struktur body wash yang lebih lembut dan sangat sesuai untuk rawatan ekzema dan tidak akan mengeringkan kulit...

 Untuk COD sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Kg Datok Keramat, PULAPOL, MINDEF, JUPEM, KEM DTHO (Kuarters Desa Tun HUssein Onn)
 
Call/Sms/Whatapps:-
  013-349 6050
 (SHIKIN)





Thursday, 12 June 2014

Petua Hilangkan Gatal-gatal Kulit dengan Sabun Marine Essence

Gatal-gatal Kulit Hilang dengan Sabun Marine Essence


Alhamdulillah..
Baru pakai 3 hari Sabun Marine Essence ni dah nampak kesan yang sangat baik.
Selalu pakai krim dari klinik..kulit jadi kering...
Tapi dengan marine essence..baru guna 3 hari kulit jadi tak kering walaupun tak pakai apa-apa losyen... 




Memang Sabun Marine Essence ni sangat mujarab untuk menyelesaikan pelbagai masalah kulit..Antaranya :

 > Jerawat 
> Jeragat
> Jerawat belakang badan
> Ruam
> Kulit Sensitif
> Ekzema
> Ketiak,celah peha, leher, kawasan celah-celah yang gelap
> Ruam
> Masalah kulit
> Tumit kaki merekah 
> Hilangkan bau badan
> Leher berkerak
> Strechmark lepas bersalin
> Aromaterapi 

 Macamana nak dapatkan Sabun Marine @ Sabun Ketiak nie???
CALL/SMS/WHATAPPS 013-349 6050 (SHIKIN)
 ( COD Setiawangsa, Wangsa Maju, Kg Datok Keramat, PULAPOL, MINDEF, JUPEM )


Juga boleh didapati dengan menghubungi agent-agent sah untuk COD kawasan berhampiran dengan tempat anda:-


  Agent Kota Tinggi,Johor 
NUR HIDAYAH 
013-7424479


Agent Putrajaya 

ROSMAWATI  
013-32949293
 
Agent Putrajaya/Hulu Langat
NORIHAN 
 012-6998961


Agent USIM/Negeri Sembilan
Syafiqah  Agent
  013-5903248







Monday, 9 June 2014

Testimoni Perut Buncit hilang dengan Corset Premium Beautiful

Testimoni Perut Buncit hilang dengan Corset Premium Beautiful




Hai..U all nampak tak gambar kat atas ni.U all kategori yang mana..tak perlu jawab la ye..
Tapi..kalau u all nak transform jadi macam ni dalam hanya 5 minit...
CORSET PREMIUM BEAUTIFUL...penyelesaiannya..

Premium Beautiful terbukti berkesan mengalihkan lemak ke tempat asalnya..Memang terbukti dalam 5 minit badan jadi kemas dan perut buncit hilang.....Sekaligus menambahkan keyakinan...


 Antara testimoni pelanggan Corset Premium Beautiful..
Alhamdulillah..
Semakin ramai memilih Corset Premium Beautiful ni ..
sebagai 'Pakar Pelangsingan diri'...
Mak Dara semantap anak dara....



Beraya Semantap Dara...dengan Premium Beautiful....

free fitting,

CKIN ALI
013-3496050
 ( Top Agent KL )



Monday, 2 June 2014

PETUA ATASI SEMBELIT SEMASA HAMIL

PETUA ATASI SEMBELIT SEMASA HAMIL



Sembelit ialah masalah biasa semasa hamil. Kira-kira 30 hingga 40 peratus wanita hamil mengalami sembelit. Ini diakibatkan perubahan hormon semasa hamil yang memperlahankan pergerakan makanan melalui salur penghadaman anda. Tekanan oleh rahim yang semakin membesar ke atas rektum juga boleh mengakibatkan sembelit.

Sekiranya masalah sembelit ini tidak dirawat dari awal, ianya akan menyebabkan terjadinya buasir.

APA YANG BOLEH ANDA LAKUKAN? 

 
- Diet yang sihat
- Minum banyak air kosong
- cepat2 ke toilet bila ada signal nak 'membuang'. Don't delay!
- Makan buah-buahan yang berserat tinggi seperti apple, betik, dll.
- Minum jus buah-buahan yang berserat tinggi seperti juice prune or buah2 berries.

Kalau anda terlalu busy dengan rutin harian and inginkan sesuatu yang senang dan practical, BB Plus Collagen is the answer! 


Kandungan serat apple, ekstrak biji anggur, blackcurrant yang ada dalam BB Plus Collagen memang membantu anda untuk 'membuang' hari-hari! 
And nak minum BB Plus ni pun senang je.
as simple as ABC! 

Hasilnya pun kulit baby akan gebu dan cantik...Risiko untuk menghidap penyakit-penyakit kulit seperti alergik...juga dsangat bagus untuk membantu tumbesaran bayi anda...

Untuk mendapatkan harga istimewa..just call/sms/whatapps:-

013-349 6050
 (shikin)
-cod bb plus collagen sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju dan sekitar KL-


Juga boleh didapati dengan menghubungi agent-agent sah untuk COD kawasan berhampiran dengan tempat anda:-

NUR HIDAYAH
Agent Kota Tinggi,Johor  
013-7424479

ROSMAWATI
Agent Putrajaya
013-32949293

NORIHAN
Agent Putrajaya/Hulu Langat
 012-6998961

Syafiqah 
Agent USIM/Negeri Sembilan
013-5903248