Sunday, 29 June 2014

Bio Velocity Sleep mate Penawar Kencing Manis dan Pelbagai Penyakit

Bio Velocity Sleep mate Penawar Kencing Manis dan Pelbagai Penyakit



Assalammualaikum..
Masih tak terlewat untuk ucapkan Salam Ramadhan..
Semoga Ramadhan ini dapat dimanfaatkan dengan sebaiknya..
Peringatan untuk diri sendiri dan kawan-kawan yang saya sayangi...



Alhamdulillah..Dikhabarkan dengan berita baik di awal Ramadhan ni..
Ber 'mesej' dengan customer yang pernah beli Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk ibunya pada bulan Mac yang lalu..
Masa tu, ibu dia dalam ICU...
Menghidap pelbagai penyakit..
Kencing manis..
Jangkitan kuman pada paru-pparu..
batuk berpanjangan..
Sampai effect ke buah pinggang..



Alhamdulillah..semalam dapat mesej bagitau yang ibu dia dah sihat..
Dah boleh makan sendiri..
berjalan sendiri...
Syukur Alhamdulillah..
Dengan izin Allah...
Pelapik Tilam Bio Velocity jadi asbab kepada kesembuhan penyakit ibunya..



Gelombang Velocity dalam Pelapik Tilam ni bukan sahaja berkesan untuk merawat pelbagai penyakit..bahkan ianya dapat membantu menambahkan tenaga dalam badan..

Ianya sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat usia..
bahkan bayi yang baru lahir yang mengalami sakit kuning pun sangat elok dibaringkan di atas pelapik tilam ni..
Inshaallah...sakit kuning hilang dengan cepat..

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga boleh rawat penyakit-penyakit mistik..
Kalau dah puas berikhtiar dan buntu tak tau dh nak guna cara mana lagi...
jadikanlah Pelapik Tilam ni sebagai alas tempat tidur anda..
Insha ALLAH..akan kurang masalah rumahtangga..
Anak-anak mendengar kata dan mudah menerima pembelajaran di sekolah..

Best sangat Pelapik Tilam Bio velocity Sleep Mate ni..
Sebab..ianya pelbagai guna..
Boleh dipakai untuk pelbagai permasalahan...

So, sesiapa yang tak ada lagi..cepat2 lah memlikinya sebab sekarang ni ada promosi..
Satu rumah..Satu BVSM....
Kalau nak rebate RM120..saya boleh uruskan...

SMS/Whatappss laju2..
013-3496050

sementara stok masih ada.....

Post a Comment