Sunday, 15 June 2014

Testimoni Body Wash Marine Penyelesaian Ekzema

Testimoni Body Wash Marine Penyelesaian Ekzema

Testimoni penghidap ekzema..
Kak Aishah, Shah Alam



Suka sangat dapat feedback dari customer yang baru guna Body Wash Marine Essence tak sampai seminggu...
Tapi dah  mula rasa suka dan berpuas hati dengan hasilnya..
Bukan sahaja ekzema 'tegar' kat kaki dah kering dan mula menipis bahkan..
dapat ekstra bonus lagi bila...
parut kat tangan kesan exzema tu pun dah nampak semakin pudar.....
InshaALLAH..penggunaan berterusan akan menghasilkan kesan yang lebih baik..

Alhamdulillah, pakej la nampaknya..Body Wash Marine Essence ni..
Memang sesuai untuk merawat ekzema dan memudarkan kesan parut...

Untuk ekzema, memang saya syorkan memilih Body Wash Marine Essence berbanding Sabun ketul Marine Essence..
Walaupun fungsinya sama, namun struktur body wash yang lebih lembut dan sangat sesuai untuk rawatan ekzema dan tidak akan mengeringkan kulit...

 Untuk COD sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Kg Datok Keramat, PULAPOL, MINDEF, JUPEM, KEM DTHO (Kuarters Desa Tun HUssein Onn)
 
Call/Sms/Whatapps:-
  013-349 6050
 (SHIKIN)





Post a Comment