Wednesday, 16 July 2014

Pakej Langsing Cepat, Murah dan Jimat dengan Premium Beautiful Corset


Pakej Langsing Cepat, Murah dan Jimat dengan Premium Beautiful Corset

Tu dia!!! Siapa tak nak kan pakej LANGSING CEPAT just RM100 SEBULAN....
Premium Beautiful Expert pun tak menang tangan nak transform orang besar jadi kecik dan yang kecik dapat shape yang ideal dengan badan....

Sangat Mudah..

Hanya dengan sarung Pakaian dalam Premium Beautiful Corset  yang mempunyai FIR yang berfungsi untuk membantu meningkatkan metabolisma badan sekaligus dapat menurunkan berat badan tanpa perlu diet, senaman dan pengambilan ubat-ubatan yang membahayakan.

Di samping dapat memberikan tahap kesihatan yang optimum dengan harga yang
 ‘value of money’

Seperti yg kita semua tahu, korset PREMIUM BEAUTIFUL telah berada dipasaran selama 10 tahun. Tak usang dek zaman.
Biarpun telah berada dipasaran selama lebih10 tahun, sehingga kini Premium Beautiful tetap utuh dan kukuh dengan pengiktirafannya sebagai produk ‘SUPERBRANDS’..
Kualiti yang pelbagai guna..70% kesihatan..30% kecantikan dan yang paling penting 100% keyakinan...

Semakin yakin nak memperagakan baju raya pilihan masing-masing..
ZAWARA.. Modvier, Jovian mandagie, dan macam-macam fesyen lagi...

Harganya tetap sama.. tidak naik, tidak turun...
Cuma cara pembayarannya sedikit berbeza..




Memang berita baik untuk mereka yang SERIUS nak RAMPING dalam masa yang SINGKAT!
Sebab..sekarang ni anda boleh memiliki produk Superbrands korset AJAIB ini dengan bayaran serendah RM100 secara ansurans.

PROMOSI TERHAD SEHINGGA 15 OGOS 2014

Ingin tahu caranya???

WhatsApps laju2:-
013-3496050

                                                                     Pakej Istimewa:-
*LIFETIME WARRANTY
*FOC SERVICE
*FREE GIFT

Tuesday, 15 July 2014

KENAPA SEMUA WANITA WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET??????

Semua Wanita Wajib Pakai Corset Premium Beautiful???



KENAPA????????

Sebab semua wanita mengalami salah satu dari masalah-masalah seperti ni kan..tidak mengira usia, keturunan, pangkat mahupun status..
Zoooommmmm checklist...



MASALAH WANITA BELUM BERKAHWIN vs PREMIUM BEAUTIFUL

- Senggugut
- Migrain
  - Nak kurus dan slim tapi malas bersenam
- Nak kurus tapi tak boleh kawal makan
- Mengurangkan masalah ketiak hitam dan berbau
 -Nak badan cantik
 -Slip Disc
- Sakit pinggang
-Nak berkahwin/bertunang


MASALAH WANITA BERKAHWIN vs PREMIUM BEAUTIFUL

- Membantu masalah kesuburan ( nak anak )
- Peranakan Jatuh
- Vagina Longgar
-Slip Disc
-Peranakan jatuh
-Breast kendur
-Cyst/Fibroid
-Lump/Breast Canser
-Nak slim tapi menyusukan anak
-Elakkan bengkak susu
- Melancarkan peredaran darah
- Mengurangkan masalah bau badan
- Mengurangkan kesan rekahan (Stretchmark/ Selulit )
- Set berpantang moden cepat dan berkesan pantas 
- Letakkan lemak pada tempat yang betul...
dan pelbagai masalah kesihatan
 

 Insha Allah...
Semua masalah akan selesai dengan hanya sarung Premium Beautiful Corset ni..
 
Kenapa mesti Premium Beautiful Corset??Corset lain tak boleh ke???
Ha...ni nak habaq mai ni..Sebab apa mesti..wajib Corset Premium Beautiful???
Sebab...Corset ni lain dari yang lain..
 


Ada 7 sebab mengapa Korset ni mesti..wajib jadi pilihan wanita sekelian..

 1. SUPERBRANDS
 2. LIFETIME WARRANTY
 3. FIR TEKNOLOGI ( INFRARED )
 4. FABRIK AKWATEK DAN AKWADYNE
5. BUATAN MALAYSIA
 6. 360 DARJAH PERGERAKAN
7. CORSET ALL IN ONE 
Direka khas untuk..70% kesihatan, 30% kecantikan, 100% keyakinan...
Terpaksa sihat dan cantik

Nak Sihat dan cantik dengan mudah dan murah????



Berita baik untuk semua..
Promosi istimewa sempena Ramadhan ni...

Harga Asal Corset Premium Bautiful
 RM2600

kini hanya....
RMx,xxx

Penjimatan maksima sehingga rm880
Dapatkan Corset Serbaguna Pilihan No 1 ni dengan penjimatan maksima....
Corset baru..bukan yang clearance stok yea...Promosi sempena Ramadhan sahaja.

Call/SMS/WA:
 013-3496050 
( sementara stok masih ada )




Tuesday, 1 July 2014

PREMIUM BEAUTIFUL CERTIFIED CONSULTANT

PREMIUM BEAUTIFUL CERTIFIED CONSULTANT


Dalam bulan Ramadhan ni, ramai yang whatapps/sms tanya 
pasal Corset Premium Beautiful ni..
 dan ramai jugak yang cakap dah lama cari 
tapi tak tau nak beli kat mane..
Tak perlu risau....

Untuk dapatkan corset terbaik jenama no satu Malaysia ni.
Premium Beautiful kini mempunyai agent terlatih 
yang sah di seluruh malaysia.


Salah seorang agent terlatih premium beautiful ni..saya la..ada sijil yea..
Kami telah menghadiri seminar dan diajar cara mengukur..mengalihkan lemak pulang ke tempat asalnya...dalam sekelip mata..tak sampai 5 minit badan anda terus mantap dan berubah menjadi lebih menawan...

Fokus utama kami adalah membantu memberi khidmat terbaik pada anda yang ingin tampil sihat dan cantik dengan kaedah cepat,mudah dan selamat bersama Premium Beautiful Corset.



Jadi kepada kepada sesiapa yang masih tercari-cari lagi untuk mendapatkan khidmat nasihat dan rundingan....

SMS/Call/Whatapps:

013-3496050
( HASIKIN ALI )