Friday, 29 August 2014

Set Berpantang Terbaik bersama Bengkung Moden a.k.a Premium Beautiful Corset

Set Berpantang Terbaik bersama Bengkung Moden a.k.a Premium Beautiful Corset


Terpaksa akur bahawa Premium Beautiful Corset adalah set berpantang terbaik bagi ibu samada ada bersalin secara normal atau secara pembedahan....

Berapa ramai wanita memilih Premium Beautfiul Corset sebagai pilihan dalam proses berpantang kerana:-
- Jimat masa, tenaga untuk berpantang dengan cara mudah
- Kesan yang sangat cepat, seawal 2 minggu 
- Membantu mempercepatkan penyembuhan luka dalaman
- Membantu melancarkan perjalanan darah dan proses pembuangan darah nifas
- Membantu mengeluarkan air-air bisa dengan cepat
- Membantu merangsang proses penghasilan susu ibu
- Mengelakkan bengkak susu
- Membantu menambah tenaga ibu
- Mengurangkan sakit belakang, sakit pinggang, bisa-bisa badan
- Memudahkan proses penyusuan


Lihatlah berapa ramai ibu-ibu bijak yang berjaya mengembalikan semula bentuk badan dengan mudah.
Ada diantara mereka, ibu kepada 3 orang anak tau..Percaya tak???
Tapi badan mengancam macam anak dara kan...



Yang ni Kak Salleha Roslan....Ibu kepada 3 orang anak..cantik kan badan kak Sal ni..masa mula-mula jumpa dulu macam tak percaya jer...dah anak tiga....


Kak Melati, dengan Premium Beautiful ni dia pakai untuk mengandung dan dengan Premium Beautiful ni jugak dia berpantang..Jimat kan????


Ana ni pun sama jugak. Pakai Premium Bautiful Corset untuk betulkan pried yang tak teratur, tapi Alhamdulillah, dengan Premim Beautiful ni juga rezeki untuk mengandung dan berpantang..Lagi la jimat kan??Super..super..jimat....


Oh my beautiful Leader ni, ikon SOHONITA Malaysia, CDM Salha Zain memang 'cute' je bila sarung Premium Beautiful Corset ni..Sekarang tengan pregnant tapi badan macam tak pregnant sebab bila dah pakai Premium Beautiful Corset ni badan dah memang cantik terbentuk..Ibarat tanah dalam pasu..bila dipecahkan pasu..tanah tetap tak berselerak kan???

CDM Salha Zain ni lagi hebat..dengan Premium Beuatiful ni juga dia dapat melancong satu dunia, free jer...
Kalau nak tau rahsia beliau, call/sms saya yea...



Ni Maiza..Masa mula-mula dulu Maiza ni pun tak percaya Premium Beautiful Corset ni boleh membantu kuruskan badan..Tapi lepas sarung...terpaksa percaya dengan hasilnya yang memang awesome!!!!!



 Kak Aisya....berpantang dengan Premium Beautiful..memang best!!!!


 Kak Isma...Lebih ramping dari anak dara bila berpantang dengan Premium Beautiful Corset ni..terbaik!!!!



 Kak Izyan, walaupun kurus tapi Premium Beautiful membantu mendapatkan bentuk badan menawan...


 Liyana, makin slim la lepas pakai Premium Beautiful Corset ni....


 Kiki pun sama...badan dah berbentuk lepas berpantang dengan PB!!!


Ha, ni kila, ibu kepada 3 orang anak..bersalin ceaser tau..ceaser pun boleh pakai Premium Beautiful Corset!!!!

Walaupun bersalin secara pembedahan, tidak menjadi masalah untuk kembali ramping dengan Premium Beautiful Corset...
Bahkan dengan Premium Beuatiful Corset ni membantu menyembuhkan luka dalaman ibu yang bersalin ceasar...
Ramai orang bimbang luka akan terbuka dan tak sembuh tapi tidak ramai yang risau luka dalaman (dalam perut) sembuh atau tidak...
Sebenarnya luka dalaman juga perlu lebih dititikberatkan..
yelah...bayangkan kalau luka kat luar dah tertutup kering dan cantik tapi dalaman masih belum sembuh sepenuhnya...
Jadi dengan Premium Beautiful Corset ni membantu proses penyembuhan luar dan dalaman...

Premium Beautiful Corset memang set berpantang terbaik.....
- Jimat Masa
- Jimat Tenaga
 -Mudah
- Selamat
- Berkesan 

Jadi bakal-bakal ibu yang masih belum merasa keseronokan berpantang dengan Premium Beautiful ni, contact saya untuk dapatkan harga istimewa "BAKAL IBU"...

Kalau yang dah pernah berpantang dengan bengkung biasa..
cuba la pakai bengkung moden Premium Beautiful Corset ni...
CONFIRM....
MENYESAL!!!!!
tak pakai dari awal bersalin anak pertama dulu..

Harga Premium Beautiful Corset
RM2,600

dah jadi??????
cuma RM2,+++.00 sahaja..
penjimatan sehingga RM4++.00 untuk 3 pembeli terawal sahaja..

CONTACT ME NOW!!!!

013-3496050

Your Trusted Agent Premium Beautiful Corset



Bio Seleza Feminime Pad - Penyelesaian Masalah Keputihan



Dengan #BioSeleza, TIADA lagi masalah :

- Keputihan
- Kekuningan
- Kehijauan!
- Haid tak stabil
- Vagina gatal2 & berbau
- Masalah hormon
- Sukar hamil
- Pening, kurang tenaga ketika haid
- Pad BOCOR 



-------------------------------
BIOSELEZA vs. PAD LAIN
-------------------------------
- Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)
- Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid
-Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah

[TEKNOLOGI BV DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN SEPERTI BIO SELEZA]

----------------------------
SESUAI UNTUK SIAPA?
----------------------------
✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, 'kencing kotor' & terkencing semasa batuk/bersin
✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara "kelelakian" & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR
✔ Kegunaan lain :
-letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau)
-'kool fever' semasa demam
-tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
-koyok utk melegakan kesakitan sementara

-------------------------
MAKLUMAT LANJUT
-------------------------
Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian, pad siang & pad malam (long & extra long). 
Produk demo & penerangan lanjut diberikan percuma.

Order now!!!!!!

Sms/whatsapp :-

013-3496050

Monday, 25 August 2014

Testimoni - Berjaya Hamil, Berpantang dan Pried Kembali Normal dengan Premium Beautiful Corset

 Testimoni - Berjaya Hamil, Berpantang dan Pried Kembali Normal dengan Premium Beautiful Corset


 Alhamdulillah.....
Betapa gembiranya pengguna tegar Premium Beautiful Corset 
Nur Farhana Bt Ramli, 29 tahun bila disahkan mengandung
 setelah memakai Premium Beautiful Corset selama hanya 2 bulan sahaja..

Pada mulanya, beliau memakai Premium Beautiful Corset ni..
untuk menyelesaikan masalah kitaran haid yang sangat panjang..
Hampir dua bulan tau regular cycle Ana ni. 
Setiap kali pried, senggugut nya memang tak terkata sakitnya...
Yang menambahkan kerungsingan bila dah setahun berkahwin..
Namun masih belum dikurniakan cahaya mata..
Yelah, bila regular cycle pried kita tak betul, agak sukar la untuk kita merancang kehamilan 
dan menentukan waktu subur kita..

Dengan penuh tekad beliau membuat sedikit pelaburan 
untuk membeli set Premium Beautiful Corset..
Ana ni kecil jer badannya tapi pakai Premium Beautiful Corset jugak ke???
Sebab tu lah, saya pernah cakap sebelum ni kan..
Corset ni #bukancorsetbiasa tau...




Premium Beautiful Corset ni direka khas
 70% untuk kesihatan
30% untuk kecantikan
100% untuk keyakinan dan menawan..

Hari pertama pakai, sampai muntah-muntah tau sebab ana ni memang ada masalah regular cycle yang agak panjang..
Rupa-rupanya berpunca dari masalah sistem pencernaan...  
Untuk pengetahuan semua, Premium Beautiful Corset ni pun ada healing krisis
Bergantung pada tahap kesihatan seseorang...


Tapi tak semua orang ada dan wajib mengalami healing crisis tu...
Jom kita tengok healing crisis yang dialami (sekiranya ada) dan kaitannya dengan tahap kesihatan kita..

 

Dan apa yang paling menakjubkan, 
Premium Beautiful Corset ni boleh dipakai masa hamil..
Kurang sakit belakang dan badan memang solid..
Kalau tengok dari belakang, memang tak nampak macam tengah mengandung.

Masa mengandung, di awal kehamilan dari 0-3 bulan 
boleh la pakai girdle premium beautiful..
Terutamanya bagi mereka yang kerap mengalami keguguran, rahim tak kuat.. memang Girdle Premium Beautiful Corset sangat digalakkan untuk di pakai...



Tujuannya adalah untuk menguatkan rahim dan menguatkan pembentukan janin di dalam rahim....
Tapi girdle tu janganlah ketat sangat..just nice..biarkan ada ruang untuk perkembangan janin..

So, memang sangat-sangat penting anda perlu memilih agent yang terlatih dan dipercayai untuk mendapatkan set Premium Beautiful ni..
Sebab sebagai seorang agent terlatih..kami bukan sahaja menjual barang tapi kami menyediakan service perkhidmatan rundingan secara berterusan tanpa sebarang bayaran..
Jadi andai anda mengalami sebarang masalah, pertanyaan atau kerosakan.
Hanya perlu hubungi kami untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik...
 
Apabila kandungan mencapai usia 4 bulan dan membesar...
Pengguna hanya perlu memakai Waist Nipper Premium Beautiful sahaja..
Pemakaiannya juga berbeza...



Hanya perlu kenakan cangkuk yang teratas dan paling bawah sekali..
Tujuannya adalah untuk mengurangkan kesakitan tulang belakang...
Apabila bebanan bertambah, tulang belakang juga akan terkesan dengan pertambahan berat tersebut.
Dengan pemakaian Waist Nipper Premium Beautiful, dapat mengurangkan kesakitan belakang, sakit pinggang ketika hamil.




Manakala, long bra pula boleh digantikan dengan pemakaian Short Bra Premium Beautiful..
Dengan Short bra dapat mengurangkan bengkak susu dan dapat membantu proses menghasilkan susu yang banyak..

Dah macam pakej pulak bila berpantang pun menggunakan #setpremiumbeautifulcorset ni jugak.
Jimat tak korang???Beli sekali pakai berkali-kali setiap hari...
Selagi tak koyak, pakai jelah..
kalu koyak pun, repair free...

Premium Beautiful Corset  ni juga digelarkan sebagai #bengkungmoden..



Dengan pemakaian Premim Beautiful Corset ni dapat membantu ibu-ibu berpantang untuk...
- Melancarkan peredaran darah nifas
- Air-air bisa badan pun keluar lancar
- Hilang sakit pinggang dan lenguh-lenguh belakang
- Dah takde pening-pening
- Tidak Sembelit
- Susu badan melimpah ruah
- Menghalang bengkak susu
- Mesra Breastfeedings
- Membantu mempercepatkan luka pada rahim 



Untuk breastfeeds..korang cuma perlu 
-turunkan tali long bra ke bawah
-buka cup...dan boleh la bagi baby susu..
Perut kita pun xkan nampak sebab long girdle ni cover sampai ke bahagian pusat kita...

Kesimpulannya, Premium Beautiful Corset adalah rawatan  terbaik untuk
- Menjadikan period teratur
- mengurangkan kesakitan semasa senggugut
- Membantu menyelesaikan masalah sukar hamil
- Mengurangkan rasa sakit belakang/sakit pinggang samaada sewaktu hamil atau tidak
- Set berpantang bersalin terbaik

Jadi, sesiapa yang masih tercari-cari pakej jimat
- Nak kurus
- Nak cantik
- Nak sihat
- Nak kahwin
- Nak mengandung
- Nak berpantang bersalin
Semuanya All in one....Premium Beautiful Corset..

Harga Premium Beautiful Corset..
sangatlah murah dan berbaloi-baloi 
dengan penggunaan nya yang sangat maksima..

RM2,400 sahaja..

Penjimatan sehingga RM400 jika anda menghubungi saya SEKARANG!!!!!!!
Cepat...

Call/SMS/WA:
013-3496050

Your Trusted Agent,

Premium Beautiful Corset



Saturday, 23 August 2014

Bukti Premium Beautiful Corset Paling Mengejutkan!!!!

Bukti Premium Beautiful Corset Paling Mengejutkan!!!!!!

Tindakbalas dari client Nad Aina memang sangat mengejutkan dan mengujakan!!!!
Hasil yang sangat di luar jangkaan......
Beliau pakai Premium Beautiful Corset ni...
Hanya 3 kali...
Dalam masa seminggu.....
boleh turun 3 KILO???????

Sedikit perkongsian bersama...
Sebenarnya tindakbalas corset pilihan no 1 ni, berbeza mengikut lifestyle seseorang......
Ada sesetengah pemakai mengambil masa agak lama untuk menurunkan berat badan...
tapi menghasilkan bentuk badan yang menawan secara drastik...
Proses 'reshape' semula bentuk badan hanya mengambil masa hanya 5 minit sahaja!!!!




Namun kesudahannya, Premium Beautiful Corset ni membantu untuk mendapatkan bacaan BMI yang sesuai dengan badan seseorang...

Dengan Premium Beautiful Corset ni..
Yang kurus, akan kelihatan tegap dan mungkin berlaku sedikit pertambahan berat badan
Yang gemuk, akan kelihatan lebih kurus dan menawan....

Tapi tujuan utama tetap sama iaitu...
70% untuk kesihatan....
30% untuk kecantikan...
hasilnya 100% keyakinan dan menawan

Harga Premium Beautiful Corset ni bergantung pada size anda.
Namun, anda layak menikmati penjimatan sehingga RM400..
dengan hanya menghubungi saya dengan kadar segera..

Jadi, tunggu apa lagi..
Cepat-cepat call/sms/wa:
013-3496050 

Your Trusted Agent Premium Beautiful Corset

Friday, 22 August 2014

Malaysia Berkabung - MH17

Malaysia Berkabung - MH17



Tanggal 22 Ogos 2014, Jumaat diistiharkan hari berkabung bagi menghormati hari pengebumian mangsa-mangsa yang terlibat dalam kemalangan pesawat udara Malaysia Airlines yang ditembak jatuh di Ukraine, Rusia pada 17 Julai 2014.

Jenazah  selamat sampai dan dikebumikan di kampung halaman masing-masing.  Suasana sepanjang hari ini juga redup mengiringi pemergian mereka.

Ucapan takziah kepada keluarga mangsa dan didoakan semoga keluarga mangsa tabah menghadapi ujian..Kehilangan suami...isteri.....ibu..ayah..
Kuatkan hati dan teguhkan semangat kerana Allah sentiasa ada bersama kalian...

Memang tersentuh hati melihat sepanjang upacara pengebumian mangsa.
Ya ALLAH..kuatkanlah hati..iman..fizikal dan mental mereka ya ALLAH...
Disaat itu,terdetik juga dalam hati moga kesudahan kami nanti dalam keadaan husnul khotimah..
Janganlah uji kami dengan sesuatu yang tidak mampu kami terdaya..
Ampunilah dosa kami,suami kami, kedua ibu bapa kami, saudara mara kami..Wahai Allah..Tuhan yang maha pengasih lagi maha penyayang..Amin...

Sama-sama juga kita doakan semoga roh Allahyarham/ Allahyarhamah dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang yang beriman dan sentiasa dibawah lindungannya..Amin.....
Al-Fatihah....

#prayforMH17
#malaysiaberkabung



Wednesday, 20 August 2014

Rahsia Bakal Pengantin Kurus dengan Premium Beautiful Corset

Rahsia Bakal Pengantin Kurus Tanpa Sekat Makan & Pengambilan Ubat-Ubatan




Hari bahagia bakal menjelma..
Namun masih kurang keyakinan disebabkan masaiah berbadan besar???
Ukuran badan kurang menawan????
Perut buncit????
Kulit kusam????

Alhamdulillah..mujurlah bakal pengantin ni sempat jumpa produk Superbrands...penyelesaian segala masalah...
Premium Beautiful Corset...
Tak perlu susah-susah sekat makan...
Bersenam....
Makan ubat-ubatan yang membahayakan..

HASILNYA...



Pakai tak sampai 3 bulan tapi hasilnya jauh dari apa yang dijangkakan..

Tak perlu bersenam kerana dengan hanya sarung Premium Beautiful Corset di badan, kalori yang dibakar sama seperti anda berlari di padang atau melakukan senaman urutan badan di kerusi elektrik berbayar seperti OGAWA.
Tapi yang seronoknya dengan Premium Beautiful Corset ni tak nampak langsung badan kita bergetar..
Walaupun hakikatnya molekul air dalam badan kita sedang bergetar untuk menghasilkan haba disebabkan oleh teknologi FIR yang disulam bersama Premium Beautiful Corset ni..
Sebab tu Premium Beautiful Corset ni " BUKAN CORSET BIASA"..

Anda boleh membeli corset jenama lain diluar sana..
Namun jangan salahkan kami kalau anda tidak mendapat hasil sepertimana yang anda inginkan..

Dengan Premium Beautiful Corset berteknologi FIR ni anda dijamin akan berpuas hati sekiranya anda mendapatkan perkhidmatan dari agent yang bertauliah.....




Dengan Premium Beautiful Corset ni bukan sahaja dapat menguruskan badan,
Bahkan Premium Beautiful Corset ni dapat
 Melancarkan peredaran darah (memperbaiki kitaran haid )
Sebelum ni beliau memang mempunyai masalah haid tidak teratur..
Alhamdulillah...sekarang ni haid normal..

Kalau kita tengok kulit pun makin berseri-serikan..
Yelah..bila peredaran darah lancar, sistem badan berjalan dengan baik.

So, bakal pengantin yang masih tercari-cari penyelesaian berat badan..
Hubungi untuk harga istimewa bakal pengantin..

Tak rugi beli sekarang sebab banyak manfaatnya terutamanya dalam perhubungan suami isteri.
Dah kahwin nanti, akak bagi petua Premium Beautiful Corset untuk rumahtangga pulak yea...

Your Trusted Agent Premium Beautiful

Call/ SMS/ Whatapps :
013-3496050
( Hasikin Ali )







Photoshot Projek Ratu Premium Beautiful by Serindit Photo


Photoshot Projek Ratu Premium Beautiful by Serindit Photo



Ratu-Ratu Premium Beautiful Corset in the house....Kami pengguna tegar Corset Premium Beautiful...


Macam ombak pulak..

 
Selamat Hari Raya..Aidilfitri....


PB Second hand...jangan terpedaya ok!!!!!


Line kanan : Group M ( Marriage )
Line Kiri    : Group S ( Single )


Line Kanan : "Kami pun macam single jugak kan???? "



Walau apa pun status...matlamat kami tetap sama.....membantu wanita mendapatkan tahap kesihatan dan kecantikan dengan mudah, cepat dan berkesan disamping menjana pendapatan dengan #premiumbeautifulcorset

 

Kembang kain tak pe..jgn kembang badan ye Ratu sekelian..hi..hi..

Yang ni part ala-ala model gitu....

Tampil dengan yakin bila kawan baik #premiumbeautifulcorset melekap di badan

Sangat tekun dan berminat ratu-ratu ni kalau bercerita tentang #premiumbeautifucorset


Pose bersama my BFF #premiumbeautifulcorset....#bukancorsetbiasa






Thanks a lot :-

Photoshot : Serindit Photo KL
Make Up : Meiko
Group : Top Leaders Circle