Wednesday, 20 August 2014

Photoshot Projek Ratu Premium Beautiful by Serindit Photo


Photoshot Projek Ratu Premium Beautiful by Serindit Photo



Ratu-Ratu Premium Beautiful Corset in the house....Kami pengguna tegar Corset Premium Beautiful...


Macam ombak pulak..

 
Selamat Hari Raya..Aidilfitri....


PB Second hand...jangan terpedaya ok!!!!!


Line kanan : Group M ( Marriage )
Line Kiri    : Group S ( Single )


Line Kanan : "Kami pun macam single jugak kan???? "



Walau apa pun status...matlamat kami tetap sama.....membantu wanita mendapatkan tahap kesihatan dan kecantikan dengan mudah, cepat dan berkesan disamping menjana pendapatan dengan #premiumbeautifulcorset

 

Kembang kain tak pe..jgn kembang badan ye Ratu sekelian..hi..hi..

Yang ni part ala-ala model gitu....

Tampil dengan yakin bila kawan baik #premiumbeautifulcorset melekap di badan

Sangat tekun dan berminat ratu-ratu ni kalau bercerita tentang #premiumbeautifucorset


Pose bersama my BFF #premiumbeautifulcorset....#bukancorsetbiasa






Thanks a lot :-

Photoshot : Serindit Photo KL
Make Up : Meiko
Group : Top Leaders Circle








Post a Comment