Tuesday, 12 August 2014

Projek Ratu Premium Beautiful Corset

Projek Ratu Premium Beautiful Corset



OOTD ''Projek Ratu Premium Beautiful''

Alhamdulillah, aktiviti yang dirancang dapat dilaksanakan dengan jayanya..
Kumpulan kami Top Leaders Circle, diketuai oleh CDM Salleha Roslan telah berjaya mengadakan sessi photoshot untuk " Projek Ratu Premium Beautiful " pada hari Ahad lalu, 10 Ogos 2014.

Produk utama yang memang menjadi pilihan no 1 wanita iaitu Premium Beautiful Corset. 
Corset ajaib yang direka khas 70%untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan = 100% keyakinan.

Objektif utama Projek Ratu Premium Beautiful ini dilancarkan adalah
 untuk membantu kaum wanita untuk mendapatkan bentuk badan idaman, kekal anggun dan menawan walaupun apa pun status samaada masih bujang, berkahwin, nak kahwin, set berpantang dan sebagainya...




Kumpulan kami memilih SERINDIT PHOTO sebagai photographer. 
Photographer ni memang terbaik la ambil gambar. 
Nampak muda, steady jer..tapi hasil..memang gempak...

Kalau korang nak kahwin, tunang, 
atau apa-apa majlis yang perlukan photographer dalam kawasan KL, 
cuba la contact Serindit Photo ni..
Lepas korang tengok gambar-gambar kitorang ni, 
mesti korang puas hati punya la... Ni alamat SERINDIT yea...

SERINDIT  PHOTO (Kuala Lumpur)
No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3,
Medan Niaga Rampai,
53300 Setapak, KL
Tel:012-320 5162
 * Landmark dia, korang search la Wahab Cendol...kawasan-kawasan situ la...






Untuk solekan pula, kami dapatkan perkhidmatan dari Meiko. 
Murah jer tau. Sekali make up,RM48 jer.
Dan yang paling best, pekerja kat meiko ni sangat-sangat peramah dan baik hati. 
Make up pun cepat. tak sampai 45 minit..tup..tup..dah siap...Suka sangat dia make up. 
Simple tapi cantik..dan senang nak remove balik make up tu semua..
Actually, meiko ni product dari Jepun dan sesuai untuk kulit kita...orang asia...
Dan sekarang saya pun dah pakai produk Meiko ni..
Rasa best pulak bila pakai semalam..
Terus shopping kat Meiko. Ni pulak alamat Meiko yea.

MEIKO COSMETICS MALAYSIA
Selayang Mall F50-51, Jalan SU9
Taman Selayang Utama,
68100 Batu Caves, Selangor...
Tel :03-6120 2272






Pakaian pula, kami memilih dress ZAWARA, Fesyen Muslimah Moden Kontemporari...
Alicia Dress, Alicia Sequin, Adalia Exclusive Dress..
ZAWARA ni banyak Cawangan...
Saya memang suka beli di ZAWARA Wangsa Melawati sebab dekat dengan rumah....hik..hik..
Harganya juga berpatutan dan rekaannya elegant untuk muslimah berkerjaya...

Cawangan ZAWARA sekitar KL/Selangor

ZAWARA Busana Menara MARA
2nd Floor , Busana Shopping Centre@ Menara MARA
Jalan TAR, KL
Tel : 03-26020152

ZAWARA Wangsa Melawati
2A, Lorong Dataran Wangsa Melawati
Wangsa Melawati, KL
Tel : 03-40119402

ZAWARA Shah Alam
29, Jalan Plumbum P7/P
Seksyen 7, Shah Alam
Tel : 03-55244855

ZAWARA Kota Damansara
No G42, Jalan PJU5/21
The Strand Kota Damansara, Petaling Jaya
Tel : 03-61514781

ZAWARA Bangi
G-48, Jalan 8/35A,Taman Seri Bangi
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi
Tel : 03-82101606

Dan Produk utama pilihan dalam Projek Ratu Premium Beuatiful niwanita untuk mengembalikan bentuk badan menawan dan keyakinan iaitu PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.......
Corset ajaib pelbagai guna...
Bila sarung jer corset premium beautiful ni 
dah tak cam yang mana anak dara @ mak dara....
Jom kita tengok!!!!!

Next entry....

Dan kalau korang nak miliki PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
 ni dengan hanya yang sangat murah iaitu RM100 sebulan.......

Call / Sms / Whatapps now!!!!!!
013-3496050



Trusted Agent Premium Beautiful Corset
- Ckin Ali -


Post a Comment