Friday, 29 August 2014

Set Berpantang Terbaik bersama Bengkung Moden a.k.a Premium Beautiful Corset

Set Berpantang Terbaik bersama Bengkung Moden a.k.a Premium Beautiful Corset


Terpaksa akur bahawa Premium Beautiful Corset adalah set berpantang terbaik bagi ibu samada ada bersalin secara normal atau secara pembedahan....

Berapa ramai wanita memilih Premium Beautfiul Corset sebagai pilihan dalam proses berpantang kerana:-
- Jimat masa, tenaga untuk berpantang dengan cara mudah
- Kesan yang sangat cepat, seawal 2 minggu 
- Membantu mempercepatkan penyembuhan luka dalaman
- Membantu melancarkan perjalanan darah dan proses pembuangan darah nifas
- Membantu mengeluarkan air-air bisa dengan cepat
- Membantu merangsang proses penghasilan susu ibu
- Mengelakkan bengkak susu
- Membantu menambah tenaga ibu
- Mengurangkan sakit belakang, sakit pinggang, bisa-bisa badan
- Memudahkan proses penyusuan


Lihatlah berapa ramai ibu-ibu bijak yang berjaya mengembalikan semula bentuk badan dengan mudah.
Ada diantara mereka, ibu kepada 3 orang anak tau..Percaya tak???
Tapi badan mengancam macam anak dara kan...



Yang ni Kak Salleha Roslan....Ibu kepada 3 orang anak..cantik kan badan kak Sal ni..masa mula-mula jumpa dulu macam tak percaya jer...dah anak tiga....


Kak Melati, dengan Premium Beautiful ni dia pakai untuk mengandung dan dengan Premium Beautiful ni jugak dia berpantang..Jimat kan????


Ana ni pun sama jugak. Pakai Premium Bautiful Corset untuk betulkan pried yang tak teratur, tapi Alhamdulillah, dengan Premim Beautiful ni juga rezeki untuk mengandung dan berpantang..Lagi la jimat kan??Super..super..jimat....


Oh my beautiful Leader ni, ikon SOHONITA Malaysia, CDM Salha Zain memang 'cute' je bila sarung Premium Beautiful Corset ni..Sekarang tengan pregnant tapi badan macam tak pregnant sebab bila dah pakai Premium Beautiful Corset ni badan dah memang cantik terbentuk..Ibarat tanah dalam pasu..bila dipecahkan pasu..tanah tetap tak berselerak kan???

CDM Salha Zain ni lagi hebat..dengan Premium Beuatiful ni juga dia dapat melancong satu dunia, free jer...
Kalau nak tau rahsia beliau, call/sms saya yea...



Ni Maiza..Masa mula-mula dulu Maiza ni pun tak percaya Premium Beautiful Corset ni boleh membantu kuruskan badan..Tapi lepas sarung...terpaksa percaya dengan hasilnya yang memang awesome!!!!!



 Kak Aisya....berpantang dengan Premium Beautiful..memang best!!!!


 Kak Isma...Lebih ramping dari anak dara bila berpantang dengan Premium Beautiful Corset ni..terbaik!!!!



 Kak Izyan, walaupun kurus tapi Premium Beautiful membantu mendapatkan bentuk badan menawan...


 Liyana, makin slim la lepas pakai Premium Beautiful Corset ni....


 Kiki pun sama...badan dah berbentuk lepas berpantang dengan PB!!!


Ha, ni kila, ibu kepada 3 orang anak..bersalin ceaser tau..ceaser pun boleh pakai Premium Beautiful Corset!!!!

Walaupun bersalin secara pembedahan, tidak menjadi masalah untuk kembali ramping dengan Premium Beautiful Corset...
Bahkan dengan Premium Beuatiful Corset ni membantu menyembuhkan luka dalaman ibu yang bersalin ceasar...
Ramai orang bimbang luka akan terbuka dan tak sembuh tapi tidak ramai yang risau luka dalaman (dalam perut) sembuh atau tidak...
Sebenarnya luka dalaman juga perlu lebih dititikberatkan..
yelah...bayangkan kalau luka kat luar dah tertutup kering dan cantik tapi dalaman masih belum sembuh sepenuhnya...
Jadi dengan Premium Beautiful Corset ni membantu proses penyembuhan luar dan dalaman...

Premium Beautiful Corset memang set berpantang terbaik.....
- Jimat Masa
- Jimat Tenaga
 -Mudah
- Selamat
- Berkesan 

Jadi bakal-bakal ibu yang masih belum merasa keseronokan berpantang dengan Premium Beautiful ni, contact saya untuk dapatkan harga istimewa "BAKAL IBU"...

Kalau yang dah pernah berpantang dengan bengkung biasa..
cuba la pakai bengkung moden Premium Beautiful Corset ni...
CONFIRM....
MENYESAL!!!!!
tak pakai dari awal bersalin anak pertama dulu..

Harga Premium Beautiful Corset
RM2,600

dah jadi??????
cuma RM2,+++.00 sahaja..
penjimatan sehingga RM4++.00 untuk 3 pembeli terawal sahaja..

CONTACT ME NOW!!!!

013-3496050

Your Trusted Agent Premium Beautiful Corset



Post a Comment