Monday, 25 August 2014

Testimoni - Berjaya Hamil, Berpantang dan Pried Kembali Normal dengan Premium Beautiful Corset

 Testimoni - Berjaya Hamil, Berpantang dan Pried Kembali Normal dengan Premium Beautiful Corset


 Alhamdulillah.....
Betapa gembiranya pengguna tegar Premium Beautiful Corset 
Nur Farhana Bt Ramli, 29 tahun bila disahkan mengandung
 setelah memakai Premium Beautiful Corset selama hanya 2 bulan sahaja..

Pada mulanya, beliau memakai Premium Beautiful Corset ni..
untuk menyelesaikan masalah kitaran haid yang sangat panjang..
Hampir dua bulan tau regular cycle Ana ni. 
Setiap kali pried, senggugut nya memang tak terkata sakitnya...
Yang menambahkan kerungsingan bila dah setahun berkahwin..
Namun masih belum dikurniakan cahaya mata..
Yelah, bila regular cycle pried kita tak betul, agak sukar la untuk kita merancang kehamilan 
dan menentukan waktu subur kita..

Dengan penuh tekad beliau membuat sedikit pelaburan 
untuk membeli set Premium Beautiful Corset..
Ana ni kecil jer badannya tapi pakai Premium Beautiful Corset jugak ke???
Sebab tu lah, saya pernah cakap sebelum ni kan..
Corset ni #bukancorsetbiasa tau...




Premium Beautiful Corset ni direka khas
 70% untuk kesihatan
30% untuk kecantikan
100% untuk keyakinan dan menawan..

Hari pertama pakai, sampai muntah-muntah tau sebab ana ni memang ada masalah regular cycle yang agak panjang..
Rupa-rupanya berpunca dari masalah sistem pencernaan...  
Untuk pengetahuan semua, Premium Beautiful Corset ni pun ada healing krisis
Bergantung pada tahap kesihatan seseorang...


Tapi tak semua orang ada dan wajib mengalami healing crisis tu...
Jom kita tengok healing crisis yang dialami (sekiranya ada) dan kaitannya dengan tahap kesihatan kita..

 

Dan apa yang paling menakjubkan, 
Premium Beautiful Corset ni boleh dipakai masa hamil..
Kurang sakit belakang dan badan memang solid..
Kalau tengok dari belakang, memang tak nampak macam tengah mengandung.

Masa mengandung, di awal kehamilan dari 0-3 bulan 
boleh la pakai girdle premium beautiful..
Terutamanya bagi mereka yang kerap mengalami keguguran, rahim tak kuat.. memang Girdle Premium Beautiful Corset sangat digalakkan untuk di pakai...



Tujuannya adalah untuk menguatkan rahim dan menguatkan pembentukan janin di dalam rahim....
Tapi girdle tu janganlah ketat sangat..just nice..biarkan ada ruang untuk perkembangan janin..

So, memang sangat-sangat penting anda perlu memilih agent yang terlatih dan dipercayai untuk mendapatkan set Premium Beautiful ni..
Sebab sebagai seorang agent terlatih..kami bukan sahaja menjual barang tapi kami menyediakan service perkhidmatan rundingan secara berterusan tanpa sebarang bayaran..
Jadi andai anda mengalami sebarang masalah, pertanyaan atau kerosakan.
Hanya perlu hubungi kami untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik...
 
Apabila kandungan mencapai usia 4 bulan dan membesar...
Pengguna hanya perlu memakai Waist Nipper Premium Beautiful sahaja..
Pemakaiannya juga berbeza...



Hanya perlu kenakan cangkuk yang teratas dan paling bawah sekali..
Tujuannya adalah untuk mengurangkan kesakitan tulang belakang...
Apabila bebanan bertambah, tulang belakang juga akan terkesan dengan pertambahan berat tersebut.
Dengan pemakaian Waist Nipper Premium Beautiful, dapat mengurangkan kesakitan belakang, sakit pinggang ketika hamil.




Manakala, long bra pula boleh digantikan dengan pemakaian Short Bra Premium Beautiful..
Dengan Short bra dapat mengurangkan bengkak susu dan dapat membantu proses menghasilkan susu yang banyak..

Dah macam pakej pulak bila berpantang pun menggunakan #setpremiumbeautifulcorset ni jugak.
Jimat tak korang???Beli sekali pakai berkali-kali setiap hari...
Selagi tak koyak, pakai jelah..
kalu koyak pun, repair free...

Premium Beautiful Corset  ni juga digelarkan sebagai #bengkungmoden..



Dengan pemakaian Premim Beautiful Corset ni dapat membantu ibu-ibu berpantang untuk...
- Melancarkan peredaran darah nifas
- Air-air bisa badan pun keluar lancar
- Hilang sakit pinggang dan lenguh-lenguh belakang
- Dah takde pening-pening
- Tidak Sembelit
- Susu badan melimpah ruah
- Menghalang bengkak susu
- Mesra Breastfeedings
- Membantu mempercepatkan luka pada rahim 



Untuk breastfeeds..korang cuma perlu 
-turunkan tali long bra ke bawah
-buka cup...dan boleh la bagi baby susu..
Perut kita pun xkan nampak sebab long girdle ni cover sampai ke bahagian pusat kita...

Kesimpulannya, Premium Beautiful Corset adalah rawatan  terbaik untuk
- Menjadikan period teratur
- mengurangkan kesakitan semasa senggugut
- Membantu menyelesaikan masalah sukar hamil
- Mengurangkan rasa sakit belakang/sakit pinggang samaada sewaktu hamil atau tidak
- Set berpantang bersalin terbaik

Jadi, sesiapa yang masih tercari-cari pakej jimat
- Nak kurus
- Nak cantik
- Nak sihat
- Nak kahwin
- Nak mengandung
- Nak berpantang bersalin
Semuanya All in one....Premium Beautiful Corset..

Harga Premium Beautiful Corset..
sangatlah murah dan berbaloi-baloi 
dengan penggunaan nya yang sangat maksima..

RM2,400 sahaja..

Penjimatan sehingga RM400 jika anda menghubungi saya SEKARANG!!!!!!!
Cepat...

Call/SMS/WA:
013-3496050

Your Trusted Agent,

Premium Beautiful Corset



Post a Comment