Wednesday, 24 September 2014

Wajib Berpantang Dengan Bengkung Moden!!!!!!!!!!

Berpantang...Wajib Pakai Premium Beautiful Corset a.k.a Bengkung Moden!!!!!


Berpantang...Wajib Pakai Premium Beautiful Corset a.k.a Bengkung Moden!!!!!
  
Hai Bakal Mummies..
Mesti hepy kan bakal mummies nak sambut kehadiran orang baru dalam family
Especially yang baru pertama kali melahirkan....anak sulung katanyer...

So, semua persediaan dari segi fizikal, mental dan material mesti ada..
Mesti selalu berfikiran positif agar apa yang terjadi adalah yang terbaik dan menjadi saat-saat paling manis dalam kehidupan bila bergelar 'ibu'..
Erm..sama la macam saya juga..rasa macam tak sabar nak ada baby..
comel2 n kiut2 gitu...

Seperti mummies2 sedia tau, memang penjagaan semasa berpantang melahirkan amat penting...
Kerana penjagaan yang singkat selam 40 hari ini 
akan mempengaruhi kesihatan kita di masa akan datang...

Perkara yang perlu dititikberatkan semasa berpantang, 
salah satu nya adalah 'BERBENGKUNG'
 Proses ber'BENGKUNG' ni sangat penting..
Yelah..bayangkan perut yang kecil molek comel jer tetiba membesar dan membuncit selama 9 bulan..
So, nak pulihakn ianya ke bentuk asal..adakah mengambil masa 9 bulan juga yea???
Oh..No...tak perlu tunggu sampai 9 BULAN jugak ok..

Kini dengan Bengkung Moden a.k.a Premium Beuatiful Corset 
anda boleh memiliki perut kempis  menawan dengan cepat, pantas dan selamat...
tak sampai SEBULAN????
Samada bersalin normal atau ceaser...
Bengkung Moden ni sangat membantu bukan sahaja pembentukan badan 
bahkan mempercepatkan prose pemulihan rahim..

Kenapa Wajib Pakai Premium Beatiful Cerset ni menjadi set berpantang terbaik ketika bersalin?????


Bersalin secara normal atau pembedahan(ceaser) bukan penghalang untuk mendapatkan semula bentuk badan menawan, perut kempis dengan bengkung moden @ premium beautiful corset kerana dengan pemakaiannya membantu.....

1- Mengeluarkan angin dalam badan
2- Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
3- Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
4- Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
5- Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
6- Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa menggantikan proses tangas ) dari rahim
7- Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
8- Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya  (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
9- Menghilangkan stretchmark akibat semasa mengandung dan menggaru perut semasa mengandung
10- Menghangatkan dalam badan dan tak perlu menggunakan bahan sepeti param, tapel dan pilis
11- Melancarkan proses pembuangan air besar sebab berpantang dengan memakan jamu akan mengakibatkan sembelit
12- Memperbanyakkan suus dan mengelakkan bayi dari cirit-birit sebab makan jamu
13- Merawat luka-luka dalam rahim mahupun luar
14- Menaikkan metabolisma badan  membantu mengurangkan berat badan dengan cepat
15- Membentuk semula payudara, pinggul dan postur badan yang menarik

Ha,,,,ni lah sebabnya #premiumbeautifulcorset ni memang #bengkungmoden terbaik dalam proses berpantang..mudah sangat..cuma cangkuk jer..tak perlu lilit-lilit..

Dan ianya mesra penyusuan..Sangat mudah untuk menyusukan bayi...


Mummies hanya perlu
1- Turunkan tali
2- Tarik cup ke bawah
dan bersedia untuk menyusukan..mudah kan?????


Jadi bakal-bakal ibu yang masih belum merasa keseronokan berpantang dengan Premium Beautiful ni, contact saya untuk dapatkan harga istimewa "BAKAL IBU"...

Kalau yang dah pernah berpantang dengan bengkung biasa..
cuba la pakai bengkung moden Premium Beautiful Corset ni...
CONFIRM....
MENYESAL!!!!!
tak pakai dari awal bersalin anak pertama dulu..

Harga Premium Beautiful Corset
RM2,600

dah jadi?????? hanya RM2,+++.00 sahaja..
penjimatan sehingga RM4++.00 untuk 3 pembeli terawal sahaja..

CONTACT ME NOW!!!!

013-3496050

Your Trusted Agent Premium Beautiful Corset

Friday, 5 September 2014

Testimoni Keputihan Kehijauan Hilang dengan Bio Seleza Pantyliner

Testimoni Keputihan Kehijauan Hilang dengan Bio Seleza Pantyliner

Alhamdulillah, baru-baru ni dapat feedback yang sangat positif dari Customer.
Baru pakai 3 hari, masalah keputihan yang teruk yang berwarna ditanggung selama ni selesai..
Dah mencuba pelbagai ubat-ubatan dari Klinik namun tak berhasil..
Alhamdulillah...dengan hanya memakai pantyliner Bio Seleza ni..keputihan hilang..


Bukan sekadar Keputihan, bahkan velocity dalam lapisan pantyliner ni
boleh menambahkan tenaga kepada pemakai..
Badan akan bertenaga,  mengantuk hilang dan lebih yakin untuk bercampur dengan orang ramai....


Selain dari itu, Bio Seleza Pntyliner ini juga boleh menyelesaikan masalah seperti
 √ Tiada lagi keputihan
√ Tiada lagi bau2an yang tidak menyenangkan
√ Tiada lagi isu sakit bila datang bulan
√ Tiada lagi isu rahim jatuh
√ Tiada lagi isu rahim bengkak
√ Tiada lagi isu infeksi
√ Tiada lagi gatal-gatal
√ Tiada lagi isu kudis luar dalam
√ Tiada lagi isu hormon tak keruan

• insyaAllah subur
• insyaAllah kudis baik
• insyaAllah darah kotor luruh elok
• insyaAllah period sharp on time
• insyaAllah tiada ekor period buat cik abg murung
• insyaAllah isu rahim selesai

PAD SELEZA MEMANG AWESOME!!!
pemulih kecantikan luar dalam...
~ rahim ANDA cun
~ secret V anda CUN
~ secret V anda SIHAT
~ anda senyum, SUAMI terlajak senyum



 
Call/SMS/WA:
013-3496050 
Cod Bio Seleza Sekitar Keramat Wangsa, Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Jelatek. AEON au2

Monday, 1 September 2014

Super Flawless dan Glowing dengan BLV Pinky Glow Foundation

Super Flawless dan Glowing dengan BLV Pinky Glow Foundation



Inginkan solekan yang ringkas
menjimatkan masa
Mudah dan cepat...
Namun..
hasilnya GEMPAK?????

Tahan sehingga 16 jam tanpa perlu touch up berulang kali??

Dapat memberi hasil solekan gebu,flawless dan glowing??

Mempunyai agen perlindungan UVA & UVB yang berkesan??


Tengah tercari-cari foundation yang tidak berminyak??

Tidak merekah di tepi hidung , tepi mulut??

Tidak bertompok??




BLV PINKY GLOW FOUNDATION jawapannya!



Pasti tidak mengecawakan anda setanding

produk jenama mahal

Boleh di gunakan untuk kegunaan harian

Sangat neutral sesuai utk smua jenis kulit



Hanya satu kod warna sesuai utk semua jenis kulit




Awas!!! 
Efek foundation ini boleh buat anda nampak gebus licin & glow!



Kelebihan Pinky Glow Foundation



Tidak berminyak

Mempunyai spf50

Sesuai untuk kulit sensitive berjerawat berjeragat & kulit normal

Anti rekahan

Warnanya dicipta sesuai untuk orang asia

Menutup pori-pori terbuka

Wajah nampak natural

Kesan serta merta

Tahan sehingga 16 jam

Boleh digunakan setiap hari

Tidak mengeringkan kulit

Tidak perlu lagi memakai krim siang

Testimoni BLV Pinky Glow Foundation












 
Promosi Murah-murah Harga BLV Pinky Glow Foundation

Hanya RM45 sahaja..

Harga biasa (RM55-60)
 ** Free Span




UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN  :


SMS/WHATAPPS :
013-3496050