Wednesday, 24 September 2014

Wajib Berpantang Dengan Bengkung Moden!!!!!!!!!!

Berpantang...Wajib Pakai Premium Beautiful Corset a.k.a Bengkung Moden!!!!!


Berpantang...Wajib Pakai Premium Beautiful Corset a.k.a Bengkung Moden!!!!!
  
Hai Bakal Mummies..
Mesti hepy kan bakal mummies nak sambut kehadiran orang baru dalam family
Especially yang baru pertama kali melahirkan....anak sulung katanyer...

So, semua persediaan dari segi fizikal, mental dan material mesti ada..
Mesti selalu berfikiran positif agar apa yang terjadi adalah yang terbaik dan menjadi saat-saat paling manis dalam kehidupan bila bergelar 'ibu'..
Erm..sama la macam saya juga..rasa macam tak sabar nak ada baby..
comel2 n kiut2 gitu...

Seperti mummies2 sedia tau, memang penjagaan semasa berpantang melahirkan amat penting...
Kerana penjagaan yang singkat selam 40 hari ini 
akan mempengaruhi kesihatan kita di masa akan datang...

Perkara yang perlu dititikberatkan semasa berpantang, 
salah satu nya adalah 'BERBENGKUNG'
 Proses ber'BENGKUNG' ni sangat penting..
Yelah..bayangkan perut yang kecil molek comel jer tetiba membesar dan membuncit selama 9 bulan..
So, nak pulihakn ianya ke bentuk asal..adakah mengambil masa 9 bulan juga yea???
Oh..No...tak perlu tunggu sampai 9 BULAN jugak ok..

Kini dengan Bengkung Moden a.k.a Premium Beuatiful Corset 
anda boleh memiliki perut kempis  menawan dengan cepat, pantas dan selamat...
tak sampai SEBULAN????
Samada bersalin normal atau ceaser...
Bengkung Moden ni sangat membantu bukan sahaja pembentukan badan 
bahkan mempercepatkan prose pemulihan rahim..

Kenapa Wajib Pakai Premium Beatiful Cerset ni menjadi set berpantang terbaik ketika bersalin?????


Bersalin secara normal atau pembedahan(ceaser) bukan penghalang untuk mendapatkan semula bentuk badan menawan, perut kempis dengan bengkung moden @ premium beautiful corset kerana dengan pemakaiannya membantu.....

1- Mengeluarkan angin dalam badan
2- Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
3- Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
4- Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
5- Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
6- Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa menggantikan proses tangas ) dari rahim
7- Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
8- Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya  (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
9- Menghilangkan stretchmark akibat semasa mengandung dan menggaru perut semasa mengandung
10- Menghangatkan dalam badan dan tak perlu menggunakan bahan sepeti param, tapel dan pilis
11- Melancarkan proses pembuangan air besar sebab berpantang dengan memakan jamu akan mengakibatkan sembelit
12- Memperbanyakkan suus dan mengelakkan bayi dari cirit-birit sebab makan jamu
13- Merawat luka-luka dalam rahim mahupun luar
14- Menaikkan metabolisma badan  membantu mengurangkan berat badan dengan cepat
15- Membentuk semula payudara, pinggul dan postur badan yang menarik

Ha,,,,ni lah sebabnya #premiumbeautifulcorset ni memang #bengkungmoden terbaik dalam proses berpantang..mudah sangat..cuma cangkuk jer..tak perlu lilit-lilit..

Dan ianya mesra penyusuan..Sangat mudah untuk menyusukan bayi...


Mummies hanya perlu
1- Turunkan tali
2- Tarik cup ke bawah
dan bersedia untuk menyusukan..mudah kan?????


Jadi bakal-bakal ibu yang masih belum merasa keseronokan berpantang dengan Premium Beautiful ni, contact saya untuk dapatkan harga istimewa "BAKAL IBU"...

Kalau yang dah pernah berpantang dengan bengkung biasa..
cuba la pakai bengkung moden Premium Beautiful Corset ni...
CONFIRM....
MENYESAL!!!!!
tak pakai dari awal bersalin anak pertama dulu..

Harga Premium Beautiful Corset
RM2,600

dah jadi?????? hanya RM2,+++.00 sahaja..
penjimatan sehingga RM4++.00 untuk 3 pembeli terawal sahaja..

CONTACT ME NOW!!!!

013-3496050

Your Trusted Agent Premium Beautiful Corset

Post a Comment