Wednesday, 29 October 2014

JADI JUTAWAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!!

JADI JUTAWAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!!
---------------------------------------------------------------------------------


- DUIT GAJI ANDA TAK CUKUP DISEBABKAN KOS HIDUP MAKIN MENINGKAT?
- BULAN-BULAN TIADA DUIT SIMPANAN?
- INGIN BUAT SIDE INCOME TAPI TAK TAHU BAGAIMANA?
- PERNAH CUBA BERNIAGA TAPI TIDAK BERKESAN?
- JOM TAMBAH PENDAPATAN ANDA DENGAN MENJADI AGENT KORSET YANG 
- TERSANGAT LARIS DI PASARAN, PREMIUM BEAUTIFUL!

APA YANG ANDA BOLEH DAPAT DENGAN MENJADI AGENT?

- BONUS KOMISYEN 3 - 5 ANGKA!
- EXTRA Side Income RM 600 - RM 2400/UNLIMITED SEBULAN!
- 100% FREE COACHING!

FREE Teknik Marketing MELETOP!
FREE Teknik SEDUT DUIT!
Bimbingan Sepanjang Masa
Panduan Menjual PRODUK MELETOP!
FREE Trip 2x setahun!

Friday, 24 October 2014

Pelapik Tilam Kuat Bio Velocity Sleep Mate meluas ke Singapura

Pelapik Tilam Kuat Bio Velocity Sleep Mate meluas ke Singapura


Alhamdulillah, pelapik tilam bio velocity ni, bukan sahaja hangat di Malaysia
Bahkan fenomena pelapik tilam ajaib ni dah menular dan berkembang sehingga ke negara jiran, Singapura, Indonesia dan Brunei..


Pelapik Tilam Bio Velocity ni sangat sesuai untuk merawat pelbagai penyakit seperti
- Gout
- Strok
- Pesakit Asma
- Sukar tidur ( Imsomnia )
- Senggugut
- Kencing Manis
- Tekanan Darah Tinggi
- Sakit Send
- Kesakitan Otot
- Tekanan hidup ( Stress )
- Terdedah kepada persekitaran radiasi



Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga ada warranty tau...
Bila beli BVSM ni, terus isi warranty kad dan akan diposkan ke company semula..

So,warga Singapura yang ingin memiliki Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate,
 yang tak nak melalui postage, boleh jer COD di bandar Johor Bahru.
Harga istimewa menanti//Penjimatan sehingga RM88.00..

Call/SMS/WA: 013-3496050 (Shikin)


Sunday, 19 October 2014

Testimoni Premium Beautiful Corset- Period Kembali Normal Setelah 3 Bulan Tidak Period

Testimoni Premium Beautiful Corset- Period Kembali Normal 
Setelah 3 Bulan Tidak Period



Hot!!!!Hot!!!Hot!!!
Testimoni terbaru Premium Beautiful Corset
Customer ni baru jer sarung #premiumbeautifulcorset seminggu...
Adik ni anak dara lagi tau..Tapi ada masalah sikit dengan Period...
Dah 3 bulan tak period.......
Alhamdulillah....Akhirnya..period lepas sarung #pakaindalam ajaib ni...

Dengan Premium Beautiful Corset ni membantu melancarkan peredaran darah dan membuang segala toksin yang ada dalam badan..
Jadi kalau ada masalah berkaitan ketidaklancaran darah seperti masalah period, migrain, kebas-kebas badan, sakit belakang dan pelbagai masalah kesihatan..
Segera dapatkan khidmat nasihat dari agent terlatih #premiumbeautifulexpert

Nak harga Premium Beautiful murah??
Nak harga Premium Beautiful jimat??? 
Nak harga Premium Beautiful promosi???
Nak pakai Premium Beautiful Corset FREE???

Call/SMS/WA: 013-3496050
( Terhad kepada 5 orang yang terawal )
- keutamaan kepada yang tinggal di kawasan ampang, setiawangsa, keramat, klcc, kampong baru dan kawasan sekitar KL






Friday, 17 October 2014

Bamboo Salt Premier Drink aka Garam Buluh Minum

Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Drink  aka Garam Buluh Minum



Hari ni akk nak share info pasal garam buluh..
Ada dua jenis iaitu garam buluh minum dan garam buluh masak..
Biasanya pesakit-pesakit seperti strok, kencing manis, darah tinggi, migrain dan pelbagai penyakit kritikal yang lain..memang kami syorkan untuk ambil garam buluh minum ni 1 sachet sehari..
Sebelum tu, jom collect info pasal garam buluh ni..

Apa itu garam buluh????
 Hai-O Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea.

Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. 

Selepas proses pembakaran, bahan berbahaya seperti logam berat dan kotoran yang ada dalam garam telah dineutralkan atau disingkirkan, manakala intipati pokok pine (resin pine, minyak pine) dan buluh (200 lebih jenis elemen surih yang diperlukan oleh badan) bercampur ke dalam garam dan menambahkan kandungan ion logam inorganik yang diperlukan oleh badan manusia seperti magnesium, kalsium, kalium, kuprum, ferum, zink dan sebagainya.

Apakah bezanya Garam Buluh dengan garam biasa?
 Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai sumber. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea

Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. 

Garam buluh telah menyingkirkan bahan berbahaya terhadap badan (misalnya logam berat dan bahan kimia) dalam proses pembuatannya, pada masa yang sama meningkatkan nilai nutrisinya. Kebanyakan garam melalui pemprosesan kimia, kandungan natrium adalah lebih tinggi, justeru itu, pengambilan masa panjang akan memudaratkan kesihatan.

Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Garam Buluh?
 Boleh, dengan saiz pengambilan yang kurang iaitu ¼ hingga ½ bungkus.

Bolehkah pesakit tekanan darah tinggi mengambil Garam Buluh?
Boleh, kandungan natrium dalam garam buluh adalah sangat rendah, tidak akan mempengaruhi tekanan darah. Manakala kandungan bahan mineral yang banyak dapat memperbaiki kesihatan badan.
Garam Buluh mempunyai bau yang tidak menyenangkan, apakah bau itu? 
Adakah ia membahayakan badan manusia?Bau garam buluh adalah bau semulajadi yang terhasil selepas pembakaran dengan buluh dalam proses pembuatannya. Ia tidak membahayakan badan manusia.

Bolehkah garam makan seharian diganti dengan Hai O Garam Buluh?
Boleh, Hai-O Garam Buluh kaya dengan bahan mineral dan elemen surih, dapat menggantikan garam biasa sepenuhnya.

Wednesday, 15 October 2014

Jimat Minyak Sehingga 30% dengan JTX Air Tracker

Jimat Minyak Sehingga 30% dengan JTX Air Tracker


Minyak naik so ramai yg nak cari alat penjimat minyak !!

>> Jommm!! TAMPAL & JIMAT dengan JTX Airtracker boleh MENJIMATKAN MINYAK sehingga 30% dan RM$$$ kita !!!!!

✔ Meningkatkan prestasi enjin
✔ Mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
✔ Menjimatkan penggunaan bahan api melalui peningkatan nisbah pembakaran bahan api
✔ Enjin yang lebih senyap
✔ Anti kepanasan enjin
✔ Memanjangkan jangka hayat enjin
✔ Mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos

Enjin yang menggunakan petrol secara efisien dapat menjimatkan wang setiap kali mengisi minyak. Tapi biasanya pembakaran bahan api (minyak) tidak lengkap (+-70% shj di bakar, selainnya +-30% terlepas di udara)

>> Berdasarkan UJIAN YANG DIBUAT, JTX AIRTRACKER MEMBERIKAN PENJIMATAN MINYAK SEHINGGA 30 % & PELIHARA ALAM SEKITAR!!!

Pelekat ini akan menukar molekul udara menjadi molekul yang sangat halus bagi mengoptimumkan proses pembakaran petrol oleh enjin kenderaan. Jadi, enapan karbon di dalam enjin dan pelepasan karbon monoksida daripada ekzos dapat dikurangkan, sekali gus meningkatkan prestasi dan memanjangkan jangka hayat enjin kenderaan.

>> 4 JAM ON ENJIN, EKZOS MASIH SEJUUKK!! boleh dipegang!!!
JTX Airtracker ni akan menghaluskan molekul2 udara yang masuk di salur angin dan melengkapkan pembakaran minyak) >> menyebabkan titisan2 air kluar dari ekzos 
(bukti pembakaran lengkap hampir 100%)

>>PENJIMATAN PETROL sehingga RM4,380???
Sekiranya isi petrol RM20 sehari, JTX Airtracker menjimatkan 30 peratus atau RM6 sehari. Ini bermakna, dalam tempoh dua tahun, jumlah penjimatan adalah RM4,380

Kalau RM20/hari >>> 30% = ± RM6
→ RM6 x 365 hari x 2 thn = RM4380
Ya!! RM4380 itu adalah satu pembaziran RM kita dan sangat merbahaya kepada manusia dan alam sekitar ( 'asap beracun') & kita boleh HALANG ia dari 'BOCOR' dengan penggunaan JTX Airtracker (tahan 2 tahun)

>> CARA MENGGUNAKAN JTX AIRTRACKER?

Boleh digunakan pada enjin PETROL & DIESEL

Kapasiti enjin di bawah 1,600cc = 1 set (3 Pelekat JTX Airtracker)
Kapasiti enjin di bawah 3000cc = 2 set (6 Pelekat JTX Airtracker)
melebihi 3,000cc= 3 set (9 Pelekat JTX Airtracker)

1. Bersihkan Penapis Udara(Air Filter) kenderaan anda.
2. Lekatkan JTX Airtracker pada penapis udara dengan sekata.

JOM Jadi Pengguna dan ahli masyarakat yang bijak !!
So...
JANGAN TUNGGU lagi dapatkan JTX Airtracker SEKARANG!!!

PROMOSI JIMAT!!!!!!
RM250 - 3 keping
RM550 - 6 keping (lagi jimat)
Nak lagi JIMAT?????

Call/SMS:013-3496050

*Pengedar diperlukan

Tuesday, 14 October 2014

Resepi Kailan Ikan Masin Simple Tapi Sedap

Resepi Kailan Ikan Masin Simple Tapi Sedap


Bila balik dari kerja jer, mula la check in sebagai 'chef' pulak..
Bila jadi 'chef' ni, hari-hari asyik pikir nak masak apa la hari ni untuk en suami..

Teringat kailan yang sangat segar beli kat NSK hari ahad lepas..
Jadi, jom ke dapur.....ni lah resepi kailan ikan masin yang sangat simple tapi sedap....

Resepi Kailan Ikan Masin Paling Simple dan Sedap

Bahan-bahannya..

1 ekor ikan masin (dibersihkan dan dipotong dadu)
5 batang sayur kailan (asingkan batang dan daunnya)
1 biji bawang putih
2 biji bawang merah
1 biji cili merah
1  sudu sos tiram
1/4 cawan air
Sedikit minyak untuk menggoreng

Cara-caranya..

1. Panaskan minyak dan sayur kailan yang telah dibersihkan dan dipotong dadu 
digoreng terlebih dahulu sehingga garing
2. Kemudian, masukkan bawang putih, bawang merah dan cili merah
3. Kacau dan tuang sos tiram
4. Masukkan batang sayur terlebih dahulu gaul dan tuang air
5. Bila batangnnya dah lembut sikit, masukkan daunnya pula...
 Kacau hingga layu sikit jer..
6. Siap dan sedia untuk dihidangkan

Tara..simple kan..sebab saya memang suka masak..
tapi saya suka masak masakan yang simple tapi sedap...

Selamat mencuba..
Confirm suka...


Sunday, 12 October 2014

Pakai Premium Beautiful Corset Susah?????

 Pakai Premium Beautiful Corset Susah?????

 
Ada orang cakap..pakai Premium beautiful susah??
Akak akan tanya balik..Tahan makan dan berjoging tu tak susah ke??

Jangan risau ye dik..
Susah nak pakai Premium Beautiful ni, tak lama....
Susah sehari jer..Paling lama pun seminggu..
Lepas tu, dah okey dah..
Dah senang jer nak sarung cepat segala lemak tu dah terletak di tempat asalnya..Dan ada jugak lemak yang dah dinyah hapuskan pun...

Ada setengah orang sampai muntah2, sengal badan, pening kepala... Sebab #premiumbeautiful tengah bertindak balas ngan kita....
Ada jadi gatal-gatal n muntah2 tapi seminggu je...
Kalau sebulan masih sakit2 badan... Tu makna badan awak memang ada sakit.... Ni la motif pakai #premiumbeautiful.... Dia boleh kesan penyakit kita...


Sangat suka dengan semangat ada sorang adik ni..
"pakai #premiumbeautiful tak la susah mana nak di banding dengan tahan makan n jogging"..... 

Betul dik..akak setuju 200% statement tu..
Orang yang kerja ofis hour macam akk ni..xde la nak joging-joging ni..
Joging dalam pedal kereta je la megharung 'jammed' pagi petang..
Joging kejar punch card 7.30 pagi...4.30 petang..he2

Ada setengah orang sampai muntah2, sengal badan, pening kepala... 
Sebab #premiumbeautiful tengah bertindak balas ngan kita.... 
Ada yang pakai, jadi gatal-gatal dan muntah..tapi seminggu je... 
Lepas pada tu dah okey...
Kalau sebulan masih sakit2 badan... Tu makna badan awak memang ada sakit.... Ni la motif pakai #premiumbeautiful.... Dia boleh kesan penyakit kita...

So, adik-adik, kakak-kakak yang nak kurus tapi susah nak kawal makan...jangan risau..
Ada petua mudah untuk kurus tanpa bersusah payah sekat makan..
Atau yang tak de masa untuk bersenam...
Cepat dapatkan #premiumbeautifulcorset dengan harga istimewa terlajak murah...

Penjimatan sehingga RM400....

Call/SMS/WA:
013-3496050 (shikin)
 
#premiumbeautifulexpert
#pengedarpbdiperlukan


Gemuk????? Nampak Tua Sebelum Usia!!!!!!!! Argh!!!! Testimoni Premium Beautiful Corset (Instant Shape)

Gemuk????? Nampak Tua Sebelum Usia!!!!!!!! Argh!!!!


Lagi testimoni Premium Beautiful Corset (Instant Shape)
Dari kumpulan kami  #PremiumBeautifulExpert...

Adik ni umur baru jer 25 tahun. 
Bekerja di salah satu hospital ternama di pantai timur.

Sebelum sarungkan Premium Beautiful, semua part nampak jatuh 
selepas beberapa minit sarung #Premiumbeautifulcorset ni,
yang jatuh tu semua naik push up balik ke atas.

Ni la antara kelebihan utama Premium Beautiful Corset. 
#Premiumbeautiful bagi instant result pada pemakai. 
Bila makin lama pakai, shape kita akan padat dan ibarat tanah dalam pasu... 
Jadi, jangan risau bila ada yang menakut-nakutkan uol dengan 
"ala pakai corset ni kejap ke,
Lepas pakai then buka terburai la balik lemak-lemak tu"
Pls ignore that..just wear it at least 8 hours per day untuk u dapat shape 8 tahun kekal solid!

Selain dari tu, memang sangat sesuai untuk mereka yang aktif bertugas macam adik ni..
Sebab pinggang takkan rasa sakit even berjalan banyak sekalipun 
sebabWaist Nipper Premium Beautiful Corset ni, 
membantu menyokong tulang belakang kita... 
Sangat sesuai untuk penghidap sakit pinggang/slipdisc...



Ianya diiktiraf oleh pakar tulang sebagai corset satu-satunya corset yang dapat membantu menyokong tulang belakang.

Tak mengganggu pergerakan kerana ianya 360 darjah regangan..
Selesa di bawa solat mahupun beraktiviti lasak yang lain seperti berjoging, bersenam dan sebagainya.....



Adik-adik akak-akak or abang-abang yang nak pakai pb or nak bagi wife pakai Premium Beautiful Corset ni boleh segera dapatkan hanya dari #PremiumBeautifulExpert ;)

Whatapps/SMS:-
013-3496050 ( shikin )

COD Premium Beautiful Corset sekitar Wangsa Maju, Setiawangsa, Keramat, Ampang, KLCC, Kg Baru

Free Gift and special gift untuk 10 pembeli terawal..!!!

Monday, 6 October 2014

Testimoni BB Plus Collagen - Hilangkan Keletihan dan Atasi Masalah Jerawat

Testimoni BB Plus Collagen - Hilangkan Keletihan dan Atasi Masalah Jerawat


Alhamdulillah, terima maklumbalas yang sangat baik dari Customer nun Jauh di Sabah..
Baru minum dua sachet tapi dah dapat rasa keberkesanan BB Plus ni..
- Mengurangkan keletihan
- Menghapuskan jerawat
- Badan segar dan menambah tenaga
- Rasanya pun memang sedap dan terbaik..

 
Selain dari itu, BB Plus Collagen juga amat penting untuk memelihara kesihatan dalaman dan luaran seseorang..
Sebab badan kita memerlukan kolagen bagi membantu melancarkan pergerakan sendi seperti lutut, siku, tangan..
Orang yang sakit lutut pun sangat digalakkan untuk makan BB Plus Collagen ni..
Terutamanya mak ayah kita yang selalu sakit lutut tu kan..
Insha ALLAH....

 KHASIAT KOLAGEN

Kolagen merupakan tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan
keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata,
gusi dan saluran darah.
Lebih kurang 72% daripada kulit adalah kolagen.


KULIT JADI
-Gebu
-Halus
-Mulus
-Kurang garis halus
-Kurangkan eye bag bawah mata
-Nampak pinky pink
-Tanpa pengelupasan
-Makin cerah
-Berseri
-Tegang
-Jerawat berkurangan dan menghilang
-Jeragat pudar

UNTUK RAMBUT
-Kurang gugur
-Makin hitam
-Melebatkan
-Mengelakkan dari beruban sebelum waktu

-Menghilangkan sakit lutut, sakit belakang, lenguh-lenguh badan.
-Penawar kencing manis
-Merawat masalah tumit kaki merekah


ORDER NOW!!! ALAMILAH KEAJAIBANNYA

  Harga untuk 1 unit [20 paket]: RM 180.00
Nak speacial price...
Nak FREE?????
pun boleh......

Call/SMS/Whatapps
013-3496050 (SHIKIN)

Salam Aidil Adha dari Premium Beautiful Expert Team

Salam Aidil Adha dari Premium Beautiful Expert Team


Selamat Hari Raya Aidil Adha
buat semua muslimin dan muslimat...

Tingkatkan pengorbanan....
Suburkan Keikhlasan.....

Dari kami,
Premium Beautiful Expert.

#TOPLEADERSCIRCLE