Thursday, 18 December 2014

Mak Jemah Pakai Premium Beautiful

Mak Jemah Pakai Premium Beautiful????


Kelas kau jah..
Mak Jemah pun dah sarung Premium Beautiful sampai tak nak tanggal tau..
Bukan anak dara jer yang pakai..
Makcik-makcik pun boleh dan sangat-sangat suka dengan Premium Beautiful ni
Bila pakai jer, sakit pinggang hilang..
Badan ringan ..sakit-sakit tumit pun kurang...

Yang lagi terkejutnya, bila sarung pakaian dalam ajaib ni badan tak macam robot pun....Senang nak bergerak..nak masak..nak solat...nak berjalan ke sana ke mari...

Baru pakai 5 minit dah  rasa selesa dan tak nak buka..
Maaf la ye Mak Jemah..sebab terpaksa dapat badan macam anak dara lepas ni..
Jangan sampai ada yang tersalah 'ngorat' pulak..hihi...

Free Consult:
013-3496050

Thursday, 11 December 2014

Pinggang Terpaksa Kurang Inci Lepas 5 minit Sarung Premium Beautiful

Pinggang Terpaksa Kurang Inci Lepas 5 minit Sarung Premium Beautiful


Fuuuyooo....baru sarung 5 minit, pinggang terpaksa kurang inci....
Memang betul-betul teruja adik ni..
Ramping serta merta tanpa sakit dan kesan sampingan yang membahayakan.

Premium Beautiful Corset ni pakaian dalam terbaik berteknologi FIR  
dalam pembentukan kontur badan
Ianya direka khas dalam pembentukan kontur payudara, pembentukan kontur pinggang dan pembentukan pinggul yang menarik.

70% di reka khas untuk membantu memberi kesan kesihatan yang baik.
30% melahirkan kecantikan semulajadi
dan 100% memberikan keyakinan yang tinggi bila konsisten pakai Premium Beuatiful hari-hari.

#PREMIUMBEAUTIFULEXPERTKL
HASIKIN ALI
013-3496050


Sunday, 7 December 2014

Perfurm Diors Murah

Promosi Perfum Dior Dengan Harga Paling Murah


Ada yang tercari-cari minyak wangi..
Untuk pakai sendiri atau untuk dijadikan hadiah..
Kini anda boleh mendapatkan set mini perfume dior dengan 
harga paling murah....

Christian Dior Les Parfums ni mengandungi 5 jenis wangian iaitu
- Miss Dior Eau De Parfum 5ml
- Dolca Vita Eau De Toilette 5ml
- J'adore Eau De Parfum 5ml
- Hypnotic Poison Eau Sensuelle Eau De Toilette 5ml
- Dior Addict Eau Fraiche Eau De Toilette 5ml 


Testimoni Pengguna Perfum Dior
"Walaupun kecil tapi baunya wangi sangat..tak menyesal beli"..


 
Dapatkan harga promosi untuk 5 orang terawal..
Hanya RM45 sahaja free postage (SM)
Sabah & Sarawak add RM5 untuk postage...

Cepat sebelum kehabisan stok!!!!!
Call/SMS:013-3496050





Monday, 1 December 2014

Bra Terbaik Ibu Breast Feeding

Bra Terbaik Ibu Breast Feeding ( Long Bra Premium Beautiful )



Tercari-cari bra yang mudah untuk menyusu???
Bukan saja mudah, bahkan dapat meningkatkan kualiti dan kuantiti susu anda....
Long Bra @ Bra Premium Beautiful ada penyelesaiannya..

Mengapa Bra Premium Beuatiful menjadi pilihan no 1 ibu-ibu breast feeding????

1-Sangat mudah untuk direct feed/pump sebab lace sangat kukuh..Hanya perlu tarik lace ke bawah dan langung tidak merosakkan corset.

2-Teknologi FIR dalam sulaman benang corset membantu melancarkan peredaran darah dan mengelakkan  block milk....Bahkan membantu memperbanyakkan dan menggalakkan lagi susu badan

3-Dapat mengelakkan masalah sagging breast...Breast berbentuk dan montok persis anak dara gitu...

4- Membantu mengatasi masalah sakit belakang bila menyusukan terlalu lama dalam keadaan membongkok atau mengiring....

5- Dapat mencegah virus kanser dari merebak sekaligus mengelakkan dari menghidap kanser payudara..
 
Dapatkan harga istimewa untuk ibu-ibu semua...
Penjimatan sehingga RM400 menanti 10 yang terawal...

Call/SMS/Whatapps 

013-3496050