Tuesday, 27 January 2015

Testimoni Mineral Coffee-Berat Badan Tak Naik?????

Testimoni Mineral Coffee-Berat Badan Tak Naik?????


Peti Inbox di ketuk lagi..
Dari 'regular customer' yang memang tiap-tiap bulan akan order Mineral Coffee.
Walaupun akak di KL, dia di Terengganu bulan lah alasan untuk dapatkan produk hot ni..Abang 'Pos Laju' kan ada....Terima kasih ye abang pos laju...

Sebelum tu, nak share feedback dari customer yang minum Mineral Coffee..
Beliau seorang surirumah mempunya 3 orang anak..
Suami bekerja di pelabuhan..Rutin memang 3-4 bulan tak balik rumah..
So, memang agak letih menguruskan anak seorang diri..
Mengemas rumah, hantar anak ke sekolah, memasak...



Selepas mengamalkan pengambilan Mineral Coffee, 
badan semakin bertenaga..Dah tak rasa letih..Tak mengantuk..
Dan yang paling best, berat badan tak naik tau..Mantain jer..Seronok betul..

Kalau sebelum ni, kena kawal makan..
Sekarang, makan ikut suka..
Suka sangat....

Setiap bulan dia akan order..4 kotak terus!!!!!
Dan semestinya HARGA ISTIMEWA untuk REGULAR CUSTOMER..

Anda yang inginkan harga istimewa...

Call/SMS : 
013-3496050 ( SHIKIN)

Top Agent Mineral Coffee Sekitar Kota Tinggi dan Seluruh Johor Bahru

Top Agent Mineral Coffee Sekitar Kota Tinggi dan Seluruh Johor Bahru



Siapa sangka, adik comel ni dalam santai-santai menjaga ibu di rumah, 
income mantain tiga hingga empat angka sebulan....
Umur baru 18 tahun tapi berjiwa besar dan berani menceburkan diri 
dalam bussiness online ni..
Kalau setakat 10 carton sebulan, tak jadi masalah pada beliau..

Selain dari Mineral Coffee, ada pelbagai produk kesihatan dan kecantikan 
berasaskan garam buluh yang tengah 'hot' sekarang ni seperti:-
- Marine Essence Beauty Bar ( Sabun Ketiak/Sabun Hijau)
- Marine Essence Body Wash Liquid
-Marine Essence Shampoo
- BB Plus Collagen
- Premium Beautiful Corset
- Minyak JTX1000 Gold
- Sticker Jimat Kereta Air Tracker
- Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
- Krim Magik Bio Ever Nano Cream
- Herbal Maharani


Jadi sesiapa yang berada sekitar Kota Tinggi yang nak COD produk hot ni,
Boleh la hubungi Top Agent Selatan iaitu:-

Nur Hidayah
Tel : 012-7607432
Fb : Nur Hidayah


            

Wednesday, 21 January 2015

Padah Bila Pakai Premium Beautiful Terlalu Lama

 Padah Bila Pakai Premium Beautiful Terlalu Lama


Makin bertambah 'usia'..nampak makin muda jelita??????
Ha..terpaksa la terima yea..
Nilah kesannya kalau jadi pengguna tegar 'premium beautiful' ni..
'Perisai anti penuaan'.. 

Dari 2010 sampai sekarang...2015
Dari macam 'makcik' dah jadi macam 'retis' pulak
Apa la agaknya yang 'perisai' ni buat yea sampai transform 360 darjah???

Kesan dari Teknologi FIR yang disulam dalam benang Premium Beautiful Corset
membantu anda mendapatkan bentuk badan menawan 
dengan cara paling selamat..tanpa risiko dan mudah..
Hanya pakai jer..Tak perlu makan pil..Senaman..
Sebab setiap pergerakan anda akan menghasilkan pembakaran kalori 
dengan bantuan teknologi FIR tersebut...
Bila uolllss pakai PB ni macam uolls duduk kat Kerusi urutan Ogawa tu..
Tapi yang tu nampakkan badan bergetar-bergetar???
Tapi dengan PB..steady jer kan..
Memang terbaik la PB ni...

Kesimpulannya, Cantik dapat, Sihat pun dapat..All in one!!!! 

Lets Fitting...Set your appoiment now!!!!!

013-3496050
(Shikin)

Monday, 19 January 2015

Premium Beautiful Corset- Melancarkan Darah Period

Premium Beautiful Corset- Melancarkan Darah Period


Walaupun hanya sarung Waist Nipper jer, dah dapat kesan yang sangat baik..
Darah period selama ni keluar sikit-sikit, kali ni berketul-ketul keluar..
Bayangkan kalau darah yang berketul-ketul tu berkumpul???
Apa akan jadi pada Rahim kita..
Ketulan-ketulan tu la yang akan mengundang pelbagai penyakit termasuklah kanser...Naudzubillah...

Sebab tu waist nipper ni sangat sesuai dijadikan sebagai bengkung 
sebab mampu membantu mempercepatkan proses 
menyingkirkan sisa-sisa darah kotor 
dan air bisa selepas bersalin...
Semakin cepat dan lancar darah kotor keluar..
Semakin cepat sihat badan dan rahim kita...

Dengan memakai Waist Nipper ni, 
bukan sahaja mempercepatkan proses penyingkiran darah kotor..
bahkan dapat membantu mengawal kadar pengambilan makanan..
Makan sikit jer..dah rasa kenyang..
Jadi boleh la kita kawal berat badan tanpa perlu memakan ubat-ubatan yang berisiko dan membahayakan..

Uollls...ni baru pakai Waist Nipper tau..
belum pakai satu set Premium Beautiful lagi..
kalau dah pakai Long Bra...dan girdle sekali..
Uiks...lagi la mantoppp kesannya...

Dengan Premium Beautiful bukan hanya menyelesaikan masalah period sahaja
bahkan ianya juga mampu menyelesaikan masalah berikut:-
- Migrain
- Payudara Jatuh
- Nak kurus tapi malas bersenam
- Nak kurus tapi susah kawal nafsu makan
- Cyst
- Lump
- Breast Cancer
- Peranakan jatuh
- Slipdisc
- Berpantang (bengkung moden)

All in one!!!!
semua ada dalam Corset Ajaib ni..

Hubungi Agent Terlatih Anda..

013-3496050 
( SHIKIN )



Welcome 2015

 Assalammualaikum.....

Hari ni..20 Januari 2015
Ya Allah..sekejap betul la masa berlalu..
Masih belum terlewat untuk mengucapkan Selamat tahun Baru buat semua kan..

Maaf sangat-sangat..
Baru ni berkesempatan nak ucapkan tahun baru..
Almaklumlah, sibuk dengan kerja hakiki..
Bila hujung-hujung tahun ni, Pembantu Tadbir Kewangan la sibuk dengan kerja kewangannya tu..

Lagi menggemparkan bila rumah mertua di Kuala Krai,Kelantan ditenggelami banjir..
Ya ALLAH..ujian besar buat kami sekeluarga..
Bertungkus-lumus membersihkan rumah yang penuh dengan lumut..
Alhamdulillah, kini rumah kami boleh didiami....
Takpelah, nanti ada masa saya upload gambar banjir k..


Erm..cantik kan gambar ni..
Kreatif betul la diorang ni..
Ada gaya jadi Jutawan tahun 2015 ni..hi..hi..

Oklah..panjang pulak celotehnya..
Dikesempatan ini, akak nak ucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2015
Semoga tahun 2015 membawa sinar baru dalam hidup..
Harapan agar hari ini lebih baik dari hari semalam..
dan hari esok lebih baik dari hari ini..

Dari segi kehidupan, kewangan duniawi dan ukhrawi...
Amin Ya Rabbal Alamin...
 Moga tahun ini juga dapat melahirkan ramai lagi usahawan islam yang berjaya...

"BERNIAGA DAN BERJAYA BERSAMA KAMI DI TOP LEADERS CIRCLE"

Salam Keazaman Penuh Kejayaan:

CKIN ALI
013-3496050