Friday, 27 February 2015

Instant Shape With Premium Beautiful

Instant Shape With Premium Beautiful...



Magicnya Premium Beautiful ni! bila sarung jer memang Nampak ketara perbezaannya..
Perbezaan ketara SERTA MERTA bila sarung Premium Beautiful ialah...
- Payudara Up @ naik
- Pinggang Terbentuk Ramping 
- Perut Kempis
- Punggung naik
- Badan Kemas 
- Tiada lagi benjolan/lemak bersepah-sepah

Happy sangat bila dalam sekelip mata boleh 'transform' bentuk badan sendiri tanpa perlu diet yang ketat, senaman dan ubat-ubatan membahayakan....
Hari terakhir untuk dapatkan Premium Beautiful dengan harga jimat...
Call/SMS/WA:013-3496050

Lelaki Jual Bra dan Seluar Dalam Wanita?????

Lelaki Jual Bra dan Seluar Dalam Wanita?????

  

Uolls pernah jumpa tak orang lelaki jual pakaian dalam wanita...Uiikks...Malu rasa nak membeli kan?? Usahkan promoter lelaki, kalau cashier tu lelaki pun segan tau nak bayar..dan kalau tanya kat orang lelaki pun diorang taknak tau jual bra dan panties kita tu..malu dan tak tau pun pasal benda-benda ni..

Tapi dengan Top Leaders Circle, jantina bukan penghalang bila dengan hanya menjual Premium Beautiful Corset mampu menjana pendapatan sehingga 5-6 income setiap bulan..Tambahan pula dengan permintaan yang sangat tinggi masa kini memang tak menang tangan dan terlayan..

Bayangkan dengan hanya menjual satu set Premium Beautiful Corset, anda bakal mendapat...

UNTUNG RUNCIT = RM300 HINGGA RM500
BONUS BULANAN = SEHINGGA RM504
JUMLAH PENDAPATAN DENGAN HANYA 1 SET PREMIUM BEAUTIFUL = RM1K...

Permintaan memang tak pernah surut bahkan makini menjadi-jadi TSUNAMI PB ni..Semakin hari semakin ramai agent mendaftar dan semakin ramai juga pengguna PB...


Boleh hubungi akak untuk menjadi penguna mahupun menjadi agent terlatih Premium Beautiful Corset...Macam abang-abang gagah ni...Khidmat rundingan peribadi PERCUMA disediakan..

Call/SMS/Whatapps : 
013-3496050
( Shikin )
#TopAgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert





Wednesday, 25 February 2015

Testimoni Premium Beautiful Corset - Kempiskan Perut Buncit dan Mengembalikan Bentuk Badan Menawan Selepas Melahirkan Secara Pembedahan

Testimoni Premium Beautiful Corset - Kempiskan Perut Buncit dan Mengembalikan Bentuk Badan Menawan Selepas Melahirkan Secara Pembedahan


Lagi testimoni terbaru dari seorang guru di Terengganu yang baru jer sarung Premium Beautiful Corset..Pada asalnya, beliau memang nak cari sangat produk yang boleh mengembalikan semula keyakinan. Kerjaya sebagai seorang pendidik, memang sangat sibuk...takde masa nak bersenam atau ke slimming center..

Selepas sarung Premium Beautiful Corset ni, memang buat pendidik ni melompat dan tersenyum lebar. Mana tak nyer, memang dia cakap bersyukur sangat-sangat sebab dapat kembalikan semula keyakinannya yang dah lama hilang..Selama ni beliau amat sedih dan kurang keyakinan disebabkan bentuk fizikal yang dialaminya selepas melahirkan anak. Beliau pun macam tak percaya walaupun bersalin secara pembedahan masih boleh dapatkan semula bentuk badan yang diidamkan..

Memang seronok bila dapat membantu wanita terutamanya yang telah melahirkan untuk mendapatkan bentuk badan menawan walaupun telah melahirkan ramai anak..Sebab sebagai seorang wanita hendaklah sentiasa menjaga penampilan terutamya di hadapan suami..Suami ni suka pada kecantikan tapi kadang-kadang terpaksa berpura-pura diam dan tak bagitau pada isteri sebab nak menjaga hati isteri juga...

Jadi, nasihat pada isteri-isteri jaga penampilan diri untuk suami. Selain cantik dimata suami, pahala menanti sebab apa-apa jua yang kita buat ikhlas untuk suami Allah akan memberi ganjarannya...
Badan Sihat, Suami Sayang, Allah Redha....

Premium Beautiful Corset ni boleh jadi  'pengerat' hubungan suami isteri bila dia bantu 'ketatkan' kembali vagina yang longgar..sebab ada seorang customer bagitau yang hubby dia tak habis-habis puji isteri dia..Walaupun dah 2 anak tapi hubungan 'intim' kekal 'INTIM'...

ERATKAN hubungan KEINTIMAN anda walaupun telah melahirkan...Dapatkan Premium Beautiful dengan harga jimat sebelum 28 Februari 2015..

CALL/SMS:
013-3496050
(SHIKIN)




Monday, 23 February 2015

New Agent Sabun Marine Essence Area Damansara/ Damansara Damai

New Agent Sabun Marine Essence Area Damansara/ Damansara Damai


Berita baik buat pengguna tegar Sabun Ketiak @ Sabun Marine Essence sekitar Damansara, Kepong, Damansara Damai dan kawasan berhampiran..
Yang nak dapatkan stok Sabun Marine Essence boleh hubungi agent sah area Damansara Damai...
  

Kak Tusingah ni peramah dan baik orangnya. Seorang guru tuition di Sekolah Swasta di Damansara Damai..Mengajar Subjek Bahasa Inggeris dan Matematik.

Selain dari mendapatkan khidmat pembelajaran boleh juga dapatkan produk-produk hebat seperti:-
- Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak
- Pemium Beautiful Corset
- BB Plus Collagen
- Mineral Coffee
- Garlic Tablet
- Herbal Maharani
- Alfafa Velocity 
- Bio Seleza
- Sticker Jimat Kereta Air Tracker
- pelapik Tilam bio Velocity Sleep Mate
dan macam-macam produk hebat Sahajidah Hai-O

Apa tunggu lagi orang-orang Damansara, hubungi Agent berhampiran anda segera untuk harga istimewa..
 
KAK TUSINGAH 
TEL : 013-2048945






Sunday, 15 February 2015

Kenapa Premium Beautiful Bengkung Terbaik Untuk Wanita Selepas Bersalin

Kenapa Premium Beautiful Bengkung Terbaik Untuk Wanita Selepas Bersalin



Kebanyakan wanita selepas melahirkan akan berpantang sehingga 30-44 hari. Dikatakan wanita yag rajin berpantang dijamin akan mendapat kembali potongan asal badan mereka, menjadi sihat dan cergas seperti sediakala, kelihatan jelita dan mampu mengekalkan minat suami terhadap mereka.

Tapi kebanyakan wanita agak sukar mendapatkan semula bentuk badan walaupun menggunakan cara yang sama apabila masuk kelahiran yang ketiga. Faktor hormon dan usia mempengaruhi kadar penurunan berat badan . Semakin bertambah usia, kadar metabolisma semakin rendah terutamanya bila mencecah usia 30-an keatas.

Jadi akak nak sharing pasal bengkung moden yang sangat-sangat membantu ibu-ibu bukan sahaja mendapatkan semula bentuk badan yang menawan tetapi memberikan tahap kesihatan yang sangat baik disamping menambahkan tenaga.

Premium Beautiful adalah satu-satunya corset yang diiktiraf sebagai superbrands dan sangat sesuai digunakan semasa berpantang. Ianya juga dikenali sebagai ' bengkung moden' dan 'corset abang sayang'.Waktu berpantang selama 30hari adalah masa terbaik untuk menurunkan 'baby fat.
Dengan pemakaian Premium Beuatiful semasa berpantang, Dapat membantu mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan dengan adanya FIR dalam corset Premium Beautiful ni.


KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN TERBAIK IBU BERPANTANG??

- membantu mengeluarkan angin dalam badan
- mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa proses bersalin
- menarik dan merapatkan semula tulang pinggul mengembang semasa bersalin
- menyegarkan badan lesu dan letih
- mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
- mengeluarkan segala sisa kotoran & air bisa dari rahim (menggantikan proses bertangas
- menyokong rahim dari jatuh
- menyihatkan rahim dan memberikan persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya
- menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron
- menghilangkan stretchmark akibat mengandung & menggaru perut semasa mengandung
- menghangatkan dalam badan dan tak perlu menggunakan param & pilis
- melancarkan proses pembuangan air besar (mengurangkan masalah sembelit)
- meningkatkan dan melancarkan kuantiti pengeluaran susu badan
- mengelakkan bengkak susu. Bengkak susu terjadi apabila saluran air susu keluar tersumbat, maka FIR akan membantu memperbetulkan dan melancarkan perdaran darah ke seluruh badan dan seterusnya bengkak susu dapat dielakkan.
- merawat luka-luka di dalam rahim mahupun luar rahim
- meningkatkan kadar metabolisme badan dan membantu mengurangkan berat badan dengan cepat
- membentuk semula pinggul, payudara dan postur badan yang menarik



Bilakah waktu paling sesuai untuk ukur size Bengkung Moden@Premium Beautiful?
- Waktu paling sesuai untuk mendapakan saiz Premium yang tepat adalah sewaktu usia kandungan 6-7 bulan atau 7 hari selepas bersalin


Waktu paling sesuai untuk pakai Bengkung Moden???
- Untuk kelahiran secara biasa/normal - seawal 7 hari..Tapi ada juga yang mula pakai pada hari ke 3 selepas melahirkan. Bergantung pada keadaan luka yang dialami.
Untuk kelahiran secara pembedahan - Selepas 2 Minggu dan pastikan tempat luka di lap kering sebelum menyarungkan bengkung ini.


Testimoni dari pengguna yang pernah memakai bengkung tradisional dan Premium Beautiful



Harga Premium Beatiful Corset akan naik tidak lama lagi. Rebut peluang penjimatan sehingga RM400 segera!!!!!

SMS/Whatapps : 013-3496050
fb : Ckin Ali
Ig : Hasikin Ali




Tuesday, 10 February 2015

Sabun Marine Essence Cerahkan Ketiak?????

Sabun Marine Essence Cerahkan Ketiak?????



Betul ke ada sabun yang boleh cerahkan ketiak???
Jawapannya ADA
Bukan sahaja ketiak. Celah peha, celah leher semua boleh..
Ramai yang mencuba dan hasilnya memang tidak mengecewakan...



Alhamdulillah, baru pakai 2 minggu tapi dah merasai perubahannya. Ketiak cerah, muka cerah dan terasa lembut jer...Berbaloi-baloi. Harga murah tapi hasil yang sangat memuaskan. Cerah satu badan dan wangiii...


Selain digunakan di bahagian muka dan ketiak, , Sabun Marine Essence juga amat sesuai menyelesaikan masalah seperti:-

- Jerawat Badan


- Kulit Berjeragat
- Ketiak Berbau
- Ekzema 
- Ruam bayi
- Sesuai untuk kulit sensitif / Bermasalah
- Boleh dipakai seisi keluarga
- Sesuai untuk bayi (dari usia 1 hari dan keatas )
- sesuai digunakan di pelipat leher, betis, siku, celah-celah jari kaki,  dan celah-celah kelengkang

Nak dapatkan Sabun Marine Essence dengan harga murah, harga borong atau berminat untuk menjadi agent kami????
Bersama menjana solid income 4-5 angka sebulan????

Call/SMS :
013-3496050 (SHIKIN) 
#sabunmarineessencemurah
#sabunmarineessenceborong
#pengedarsabunmarineessencediperlukan
#codsabunmarineessencesetiawangsa

Monday, 9 February 2015

Petua Berat Badan Turun 6kg Kurang Sebulan Tanpa Senaman, Ubat-Ubatan dan Diet Menyiksakan

Turun 6kg Dalam Masa Kurang Sebulan Tanpa Senaman, Ubat-Ubatan dan Diet Menyiksakan



Sangat pantang bila orang tegur gemuk tapi pantang jumpa makanan.
Berselera jer..Memang susah sangat nak kawal makan tapi nak kurus jer
Tak suka lemak bertepek dibadan.

Kalau anda tergolong dalam kumpulan kat atas ni, 
jangan risau dan jangan berputus asa..
Tak ada masalah yang tak dapat diselesaikan..
Caranya, sangat mudah..teruskan jer makan mengikut selera anda...
Cuma perlu tukar Pakaian Dalam anda pada pakaian dalam ajaib Premium Beautiful Corset yang akan membantu anda membakar kalori setiap makanan yang diambil..

Sambil-sambil duduk, sambil bekerja, sambil ber'gosip' sebenarnya anda sedang membakar lemak dalam badan..
Bukan dongeng tapi ramai yang mencuba dan terbukti berkesan.
Keistimewaan teknologi 'FIR' membantu membakar kalori dalam badan anda.

Beliau satu diantara beribu yang nak kurus,tapi nak makan..
Selepas sarung tak sampai sebulan, berat badan dah turun 6kg..
Kalau penuh sebulan, setahun, 2 tahun...ya Allah...
Memang mudah sangat-sangat tau...
Premium Beautiful Corset  membantu mendapatkan 
berat badan ideal (BMI) terbaik untuk pemakai


Yang penting, ianya tak membahayakan kesihatan bahkan selamat dan dapat pengiktirafan sebagai Corset terbaik dunia.Ada pengiktirafan 'SUPERBRANDS' dan corset terbaik dalam merawat dan menjaga pinggang.

Jangan berlengah lagi.SMS / WA sekarang untuk harga promosi!!!!!!

013-3496050 (SHIKIN) 
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulkl
#premiumbeautiful

Testimoni Premium Beautiful - Sakit Pinggang Hilang

Testimoni Premium Beautiful - Sakit Pinggang Hilang




Siapa cakap pakai corset nak cantik,nak kurus jer???
Mungkin dengan corset lain..tapi bukan dengan Premium Beautiful Corset.
Dengan Premium Beautiful, cantik dapat,sihat pun dapat...
Premium Beautiful ni direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.Sebab tu kami panggil Premium Beautiful ni corset magik...

Alhamdulillah, suka sangat dapat perkhabaran dari customer yang baru jer   pakai Premium Beautiful sehari, sakit pinggang dah hilang??????Subhanallah, hebatnya corset ni..Sebab tu la Premium Beautiful corset ni satu-satunya corset yang dapat pengiktirafan oleh pakar tulang sebagai corset terbaik dalam rawatan dan penjagaan tulang belakang/sakit pinggang/slipdisc...

Bagaimana ianya berfungsi????

Waist Nipper Premium Beautiful mempunyai 7 tetulang yang membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti sakit pinggang, slipdisc dan bongkok.

Waist Nipper juga dapat merakam bentuk badan pemakai. Sebab tu, memang
 ' TIDAK DIBENARKAN' berkongsi Premium Beautiful dengan orang lain atau..
Membeli set Premium Beautiful Murah yang nak dilelong sebab kita takkan dapat hasil sepertimana yang diinginkan kerana waist nipper masih merakam bentuk badan pengguna yang asal..

Sangat merugikan bila beli dengan harga yang murah 
tapi tak dapat hasil yang diharapkan
Jadi, kalau uoollls nak beli Premium Beautiful, pastikan hendaklah menghubungi agent yang sah dan bertauliah di #premiumbeautifulexpert..

Call/SMS:
013-3496050 ( SHIKIN )

#topagentpb
#premiumbeautifulkl
#topagentpbsetiawangsa








Sunday, 8 February 2015

Apa Itu Premium Beautiful?????

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL????



Premium Beautiful merupakan korset pembentukan badan yang direkacipta dengan mengambilkira struktur susuk badan wanita secara terperinci (almost perfect) yang mempunyai 3 fungsi utama iaitu direkakhas untuk  kecantikan, kesihatan, hubungan intim suami isteri dan merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri dari :-
- Long Bra
- Waist Nipper
- Long Girdle

Ianya merupakan Pakaian Dalam untuk pembentukan kontur bentuk badan berteknologi FIR ( Far Infrared Ray) iaitu
- Siri Pembentukan Kontur Payudara ( Membentuk payudara yang mempesona)
- Siri Pembentukan Kontur Pinggang ( Melangsingkan dan membentuk pinggangyang ramping )
- Siri Pembentukan Pinggul ( mengempiskan perut, membentuk kontur pinggul yang menarik )




BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL BERFUNGSI????

- Premium Beautiful membantu mengalihkan lemak ke bahagian yang tepat
- Menjadikan bahagian yang kendur kembali ke tempat asal
- Menggalakkan peredaran darah kepada tahapmoptimum
- Mengaktifkan sel-sel lemak dan mempercepatkan rangsangan ke atas aliran lemak
- Dapat mencegah badan daripada berubah bentuk dan melambatkan proses perubahan badan



CIRI-CIRI LONG BRA 

- Cup berbentuk pyramid dapat menampung payudara agar tidak jatuh dan puting payudara dalam kedudukan yang betul
- Lace Anjal untuk megelakkan daripada payudara melimpah keluar 
- Kedudukan bentuk tali yang tak mudah jatuh
- Menghalamg lemak mengalir ke bahagian belakang
- Membantu mengempiskan perut buncit
- Mengelakkan dari masalah berkaitan perut seperti gastrik, ulser
- Mesra penyusuan

CIRI-CIRI WAIST NIPPER ( BENGKUNG MODEN )

- Tujuh tetulang, bantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slipdisc, dan sakit pinggang
- Mengandungi suntikan FIR ( Far Infrared Ray ) paling banyak
- Membantu mengalihkan lemak terkumpul dari bahagian dada dan punggung dan mengunci lemak yang dialihkan
- Sesuai untuk lelaki dan wanita
- Menggantikan bengkung tradisional ketika berpantang
- Diiktiraf oleh pakar tulang dunia sebagai corset terbaik dalam penjagaan tulang belakang

CIRI-CIRI LONG GIRDLE

- Lapisan FIR bahagian depan mengelakkan masalah kebiasaan wanita seperti senggugut, keputihan, period tak teratur dan sebagainya
- Memecahkan lemak dan mengalihkannya ke tempat yang betul
- Lubang angin/Lubang Udara ditengah-tengah girdle membantu mengawal keputihan, pengaliran darah dan udara untuk hilangkan kesan pada wanita
- 'Love Shape' nipis membantu membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan lagi kedududkan pinggul
- Menguatkan  rahim, kemaskan bahgian perut, serta menghilangkan 'stretchmarks' terutamanya bagi ibu selepas. Bersalin
- Tidak menekan ovari dan memyeimbangkan hormon estrogen

BERAPA HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET???

Harga Premium Beautiful sangat murah jika dibandingkan dengan manfaatnya.
 70% untuk kesihatan
30% untuk kecantikan
100% keyakinan..

Harga Premium Beautiful Saiz Kecil - RM 2,400
Harga Premum Beautiful Size Besar - RM 2,600
Free Gift menanti..

pssst!!!!! Nak harga istimewa, lebih murah????

SMS/WA : 013-3496050
( Shikin )

 





Friday, 6 February 2015

Testimoni Herba Maharani - Period Tak Teratur dan Fibroid

Testimoni Herba Maharani - Period Tak Teratur dan Fibroid


Sangat merungsingkan bagi wanita apabila mengalami masalah period tak teratur. Dan lagi merungsingkan bila disahkan menghidap fibroid..
Nak kahwin tak lama lagi..erm...memang kena buat sesuatu la kan...
 
 Alhamdulillah,setelah mengamalkan pengambilan herba maharani,
Kitaran haid kembali normal dan yang paling menakjubkan 
fibroid yang dialami terus hilang...
Subhanallah, hebatnya kuasa Allah dengan izinnya maharani menjadi asbab kepada penyembuhan pelbagai masalah dalaman wanita
Baru la confident nak melangkah ke alam perkahwinan....

Selain dari itu, HERBA MAHARANI sangat membantu dalam menjaga masalah kesihatan wanita seperti:-

- Melegakan SENGGUGUT
 - Mengatasi masalah KEPUTIHAN
- Membantu melegakan SAKIT PINGGANG
- Melegakan MIGRAIN
-Mengawal atur keseimbangan hormon ( estrogen dan androgen)
- Menghentikan PENDARAHAN
- Melegakan sindrom MONOPAUS
- Mengurangkan masalah PERPELUHAN malam 
- Menambahkan tenaga..

Dengan Maharani...
"SIHAT LUAR, SIHAT DALAM" 

013-3496050
 ( SHIKIN )
 

Wednesday, 4 February 2015

Jualan Murah Penghabisan Stok Sabun Marine Essence, BB Plus Collagen dll

Jualan Murah Penghabisan Stok Sabun Marine Essence, BB Plus Collagen dll

Diam tak diam Januari telah melabuhkan tirai
Februari pula membuka lembarannya...
Alhamdulillah, bussiness yang dulunya sekadar mengisi masa lapang kini 
dah jadi rutin bila terpaksa terima solid bonus 4-5 angka sebulan...

Sedikit perkongsian, selain dari pertukaran nama syarikat dari Hai O Marketing Sdn Bhd ke Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd..
terdapat juga perubahan pada senarai harga barangan...
Hanya Premium Beautiful Corset jer yang masih mengekalkan harganya...

So, kat sini akak nak buat jualan murah penghabisan stok bagi produk tertentu
Sebab..nak clearkan stok yang ada untuk restock produk baru.....
Stok terhad...siapa cepat dia dapat!!!!!!
 Nak borong semua sekali pun boleh!!!!!
Harga istimewa menanti....

#bbpluscollagen
#herbamaharani
#sabunmarineessence
#bioselezapantyliner
#alfafavelocityconcerntrated
#garambuluhmasak
#garambuluhminum
#stickerjimatminyak
#airtrackersticker
#mineralcoffee
#premiumbeautifulcorset

Call/SMS : 013-3496050
Shikin
( COD Setiawangsa/ Wangsa Maju/ AEON AU2, Kampung Baru )