Wednesday, 4 February 2015

Jualan Murah Penghabisan Stok Sabun Marine Essence, BB Plus Collagen dll

Jualan Murah Penghabisan Stok Sabun Marine Essence, BB Plus Collagen dll

Diam tak diam Januari telah melabuhkan tirai
Februari pula membuka lembarannya...
Alhamdulillah, bussiness yang dulunya sekadar mengisi masa lapang kini 
dah jadi rutin bila terpaksa terima solid bonus 4-5 angka sebulan...

Sedikit perkongsian, selain dari pertukaran nama syarikat dari Hai O Marketing Sdn Bhd ke Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd..
terdapat juga perubahan pada senarai harga barangan...
Hanya Premium Beautiful Corset jer yang masih mengekalkan harganya...

So, kat sini akak nak buat jualan murah penghabisan stok bagi produk tertentu
Sebab..nak clearkan stok yang ada untuk restock produk baru.....
Stok terhad...siapa cepat dia dapat!!!!!!
 Nak borong semua sekali pun boleh!!!!!
Harga istimewa menanti....

#bbpluscollagen
#herbamaharani
#sabunmarineessence
#bioselezapantyliner
#alfafavelocityconcerntrated
#garambuluhmasak
#garambuluhminum
#stickerjimatminyak
#airtrackersticker
#mineralcoffee
#premiumbeautifulcorset

Call/SMS : 013-3496050
Shikin
( COD Setiawangsa/ Wangsa Maju/ AEON AU2, Kampung Baru )


Post a Comment