Thursday, 26 March 2015

Throwback SM/SSM Award 2014

Throwback SM/SSM Award 2014


Alhamdulillah, mengimbas kembali sewaktu diraikan dan dianugerahkan Anugerah SM pada tahun lalu. Actually Anugerah SM ni singkatan buat Senior Manager iaitu gelaran/ anugerah untuk pencapaian sales secara peribadi dan terkumpul bersama kumpulan sebanyak RM20,000.

Pangkat SM ni merupakan satu anugerah pertama dan juga menjadi loncatan buat akak untuk lebih terus berusaha dengan gigih lagi dalam mencapai kejayaan besar di masa akan datang. 
Yang paling best bila naik naik pangkat, bonus pun naik....Bonus 21% uoollsss...

Memang rasa bertuah sangat dapat tunjuk ajar dan bimbingan percuma dari leaders hebat dalam Top Leaders Circle. Belajar dari mereka yang telah terbukti berjaya.Semuanya diajar PERCUMA. Teknik Selling, Produk semua dikongsikan setiap minggu tanpa JEMU..Siap boleh request dari Leaders untuk personal coaching bila-bila masa...

Majlis Penganugerahan SM/SSM 2014 diadakan di Wisma MCA, Ampang pada 7 Jun 2014 yang lalu. Sangat terkejut dan teruja melihat ribuan yang hadir meraikan dan diraikan dengan pakaian yang sangat cantik..Dan akak pun sempat jugak la make up sikit-sikit...


 Tara.dapat bunga dari Mentor Kesayangan CDM Salleha Roslan..Cantik bunga tu,secantik tuannya.

 

Berdebar jugak la masa nak naik Pentas ambil award ni. Tapi buat muka cool jerr... 



Yang ni direct Leaders akak, Tengku Farhana Tengku Kamarulzaman @ Kuna. Hebat Kuna ni, Surirumah beranak dua, buat santai-santai jer tapi dah capai lebih 60k sales dan dianugerahkan pangkat SSM, Senior Sales Manager. Tahniah Kuna..
 
 
Ramai juga yang terima anugerah SM kali ni. Seronok sangat sebab kami buat bersama, naik pentas bersama, susah senang bersama Leaders dan sahabat-sahabat semua..
Tahniah buat Leeza, Abg Halmie, Abg Mohd Has diatas pencapaian pangkat SM ni.



Tahniah semua....



Ha, yang ni la CDM Salleha Roslan.Mentor kita yang cantik tu. Thanks Kak Sal bimbing dan tunjuk ajar sampai ke tahap ni. Tak pernah jangka nak berniaga sampai jadi macam ni.




Bersama adik-beradik Top Leaders Circle yang hadir meraikan...Terima kasih semua...

Tahniah buat diri sendiri kerana berjaya melawan ketakuan dalam diri dan tahniah kepada semua..
Bersama kita menuju ke puncak KEJAYAAN...

Jumpa anda di Puncak Jaya!!!!!!


Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan - See more at: http://www.zazalina.com/2015/03/throwback-majlis-sm-ssm.html#sthash.h4LyiL2j.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan.
- See more at: http://www.zazalina.com/2015/03/throwback-majlis-sm-ssm.html#sthash.h4LyiL2j.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan.
- See more at: http://www.zazalina.com/2015/03/throwback-majlis-sm-ssm.html#sthash.h4LyiL2j.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan - See more at: http://www.zazalina.com/#sthash.b38vRqXp.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan - See more at: http://www.zazalina.com/#sthash.b38vRqXp.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan - See more at: http://www.zazalina.com/#sthash.b38vRqXp.dpuf

Monday, 9 March 2015

Harga Premium Beautiful Corset Paling Murah 2015


Harga Premium Beautiful Corset Paling Murah 2015




Entry kali ni, akak nak share tentang harga Premium Beautiful Corset ni. Sejak lebih kurang 20 tahun lebih di pasaran tanpa pernah ada perubahan dari segi harga, tapi terpaksa akur. Mulai Mac 2015 ni harga Premium beautiful terpaksa dinaikkan kesan dari GST....Jadi, akak akan update harga terkini untuk Premium Beautiful Corset ni yea..



Sebenarnya harga Premium Beautiful Corset ni bermula dari RM 728 hingga  RM 2,800 bergantung pada part of Premium Beautiful Corset yang anda inginkan...


Nak dapatkan harga yang lebih tepat adalah bergantung pada ukuran badan anda. Kenapa perlu ambil ukuran badan ni?? Macam complicated jer kan nak kena measurement bagai...ok, ni reason dia..ada 2 sebab...

Sebab-sebabnya adalah..




1. Premium Beutiful Corset ni custom made. Ada size untuk setiap bahagian Premium Beautiful Corset. Tidak seperti corset biasa di pasaran yang hanya mempunyai size XS, S, M, L, XL..Premium Beautiful Corset ni lebih selesa dipakai kerana ianya mengambilkira setiap inci pada badan seseorang.



2. Measurement juga sangat penting untuk menentukan dengan tepat harga Premium Beautiful anda. Setiap saiz adalah berbeza harganya. Harga Premium Beauiful bersaiz kecil adalah paling murah dari yang bersaiz besar.


Cara nak ambil ukuran bagi mendapatkan size part of Premium Beautiful ni mudah jer.Hanya perlukan ukuran pada empat bahagian sahaja iaitu…

          - Puncak Dada

       -  Bawah Dada

        - Pinggang ( Ambil pada paras selari dengan siku anda )

    -  Punggung ( Bahagian Puncak Punggung )



Cara mengukur seperti gambar dibawah yea. 
Dan diingatkan ukuran hendaklan dalam bacaan sentimeter (cm)



ATAU..


Boleh juga hubungi akak untuk bantu mengukur bagi mendapatkan size Premium Beautiful yang paling tepat dan selesa dengan anda. Tak perlu bayar apa-apa pun. Akak ukur FREE jer…Dan akak akan fittingkan terus sampai anda rasa selesa dan puashati...



Cuma perlu hubungi akak segera untuk set our appoiment…



SMS/ Whatapps:

 013-3496050


Facebook: Hasikin Ali

Instagram : hasikin_ali

Sunday, 8 March 2015

Herba Maharani - Penawar Wanita Dingin Seks

Maharani - Penawar Wanita Dingin Seks


Ya Allah..ramai sungguh bertanya pasal herba Maharani ni. Ada juga yang hanya tanya harga jer, lepas tu terus tanya nombor akaun untuk bank in..Sebab masing-masing memang dah tau..dah rasa..kebaikan dan manfaat Herba Maharani...anak dara, yang dah kahwin, yang berpantang...semua sesuai makan pil herba maharani...

So kat sini akak nak share juga la fungsi dan kebaikan maharani ni. 
 Maharani membantu melancarkan peredaran darah sekaligus...
- menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur
- merawat keputihan
- menggalakkan kesuburan
- meningkatkan imunasi
- menyerlahkam seri wajah dan awet muda
- mencantikkan kulit
- mengurangkan keletihan
- bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
- menyegarkan badan selepas bersalin
- mengecutkan rahim dengan cepat
- pada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan peredaran haid, sentiasa cergas bertenaga, meningkatkan metabolisme badan dengan melancarkan darah ke seleluruh badan
- "Ubat Seks" untuk wanita dimana mampu memberikan nikmat luar biasa kepada kedua-dua pihak
- menghasilkan daya "kemutan" yang sangat dashyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa...dashyat ni...
- untuk yang hampir menopous, maharani membantu untuk menguatkan tulang dan daya ketahanan badan melawan penyakit..

 Ni antara testimoni customer yang amalkan makan maharani..
Hasilnya rahim memang rapat betul..sampaikan doktor nak masukkan 'perisai' perancang keluarga pun berpeluh-peluh sebab tak dapat nak masuk sampai dalam..memang ketat sangat-sangat..
Doktor pun serendor????
Inikan pula en suami..pasti tersenyum lebar kan???

Credit to : Aisyah Zazuri
Memang maharani memberi pelbagai manfaat kepada semua golongan wanita. Ubat mujarab untuk kesihatan dalaman, luaran dan pengikat kasih sayang suami isteri...

Harga maharani hanya rm99 sahaja...
Nak lagi murah,

Call/SMS : 013-3496050




Wednesday, 4 March 2015

Bio Velocity Sleep Mate - Pelapik Tilam Untuk Ibu Mengandung Dan Berpantang

Bio Velocity Sleep Mate - Pelapik Tilam Untuk Ibu Mengandung dan Berpantang


Fasa awal kehamilan adalah masa yang sungguh mengujakan. Namun, terdapat juga pelbagai perubahan dari segi perubahan fizikal, emosi dan juga rutin seharian...

Tanda awal dan masalah yang biasa dialami oleh wanita mengandung:-
- Rasa mual, loya dan muntah
- Berasa letih dan mengantuk walaupun cukup tidur
- Tiada tenaga dan rasa lemah
- Suhu badan meningkat dari bias dan mudah demam
- Rasa sakit-sakit badan
- Kebas kaki dan tangan dan adakalanya mengalami kekejangan
-  Sakit pinggang dan sakit belakang
- Bengkak kaki bila kandungan semakin membesar..

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate membantu mengurangkan masalah yang dialami oleh ibu mengandung.Ianya sangat berkesan untuk digunakan dari awal kehamilan, melahirkan dan proses berpantang..

Kehebatan Bio Velocity Seleep Mate (BVSM) Untuk Ibu Mengandung
- Membantu ibu tidur lebih lena (tidur berkualiti ) 
- Menghilangkan rasa lemah badan
- Menjadikan badan lebih bertenaga
- Mengurangkan bengkak kaki..Hanya lapik atas tilam atau dibuat selimut
- Mengurangkan sakit belakang, sakit pinggang, simpul urat, lesu dan kepenatan
 
Kehebatan Bio Velocity Seleep Mate (BVSM ) Untuk Bayi Yang Dilahirkan
- Mengelakkan demam kuning @ rawatan alternatif demam kuning
- Menguatkan antibodi badan dan sistem imunasi bayi
Rawatan alternatif serbaguna untuk ibu dan anak...
- Anak dilahirkan akan lebih sihat, aktif dan bijak 
- Membantu dalam perkembangan otak dan mengaktifkan pertumbuhan sel otak
Kehebatan Bio Velocity Seleep Mate (BVSM ) Semasa Berpantang
- Memberikan tenaga 
- Memberikan aura positif dan dapat mengelakkan stress/meroyan
- Melancarkan peredaran darah nifas
- Memberikan tidur yang berkualiti..walaupun hanya 2 jam bila bangun jadi segar dan bertenaga jer badan...

Dapatkan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate sebagai persediaan menyambut kehadiran 'orang baru' dalam kehidupan anda..
Dengan harga jimat dan super jimat sehingga 15hb ni jer!!!!!

 Call/SMS :
 013-3496050 (Shikin)
( Cod Bio Velocity Sleep Mate Setiawangsa, Kg Dato Keramat, Kg Baru, Bangsar,Wangsa maju dan sekitar KL )


  


Tuesday, 3 March 2015

Bio Velocity Sleep Mate Termurah 2015

Bio Velocity Sleep Mate Termurah 2015

Mulai awal bulan Mac ni, terdapat kenaikan harga pada produk hot syarikat termasuklah Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate. Setelah berada dalam pasaran selama hampir 22 tahun, buat kali pertama berlakunya kenaikan harga. Tempias GST, sedikit sebanyak 'terkesan' jua..
Harga terkini pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate
 mulai 01 Mac 2015
 RM1,488...

Tapi takpe...Masih ada peluang untuk dapatkan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni pada harga lama...Terhad sehingga 15 Mac 2015 jer tauuuuuu!!!!!

Bukan itu sahaja, uolls boleh dapatkan cash rebate sebanyak
- RM***  untuk setiap 1 set pembelian
- Free Gift bernilai RM30
- Free Postage

So, cepat-cepat..dapatkan Premium beautiful dengan penjimatan sehingga RM3++ sekarang!!!!!!!
Stok Terhad!!!!!!

SMS/Whatapps :
013-3496050 
( Cash dan debit/kredit kad diterim)

#BioVelocitySleepMateMurah
#CODBioVelocitySleepMateSetiawangsa
#CODBVSMAmpang
#CODBVSMWangsaMaju



Monday, 2 March 2015

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate - Strok

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate Terhadap Pesakit Strok


Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate sangat sesuai digunakan oleh pesakit strok. Ramai pesakit yang menggunakan dan telah menampakkan kesan yang positif. Salah seorang dari mereka adalah En Zainuddin yang telah disahkan strok pada pertengahan tahun 2013.

Sejak diserang strok emosi En Zainuddin sering terganggu. Beliau menjadi seorang pemarah, tertekan disebabkan keadaanya yang tidak boleh bergerak langsung..

Selepas menggunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate selama seminggu, Alhamdulillah dengan izin Allah tangan dan kakinya boleh bergerak kembali. Emosi semakin stabil dan tak kuat marah-marah. Yang paling seronok, beliau dah boleh mengunyah dan minum pakai straw.

Cara merawat menggunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni sangat mudah. hanya perlu balut atau alaskan untuk dijadikan alas berbaring. Gelombang Velocity Sleep Mate ni boleh menembusi kulit dan mampu membantu memperbaiki tahap kesihatan anda.

Sekiranya anda mengalami simptom-simptom seperti sakit kepala, mengantuk, nak muntah atau lain-lain gejala. Jangan risau. Teruskan penggunaan kerana ia menunjukkan kesan tindakbalas dan proses penyembuhan sedang berlaku. Kesannya bergantung kepada penyakit yang dialami.

Dapatkan harga termurah Bio velocity Sleep Mate bagi tahun 2015.
FREE POSTAGE
FREE GIFT

Call/SMS/WA:
013-3496050
( cod bvsm sekitar AEON AU2, Kg Baru, Kg Dato Keramat, Wangsa Maju, KL, Kota Tinggi, Kuala Krai, Gua Musang )