Monday, 9 March 2015

Harga Premium Beautiful Corset Paling Murah 2015



Entry kali ni, akak nak share tentang harga Premium Beautiful Corset ni. Sejak lebih kurang 20 tahun lebih di pasaran tanpa pernah ada perubahan dari segi harga, tapi terpaksa akur. Mulai Mac 2015 ni harga Premium beautiful terpaksa dinaikkan kesan dari GST....Jadi, akak akan update harga terkini untuk Premium Beautiful Corset ni yea..

Sebenarnya harga Premium Beautiful Corset ni bermula dari RM 728 hingga  RM 2,800 bergantung pada part of Premium Beautiful Corset yang anda inginkan...

Nak dapatkan harga yang lebih tepat adalah bergantung pada ukuran badan anda. Kenapa perlu ambil ukuran badan ni?? Macam complicated jer kan nak kena measurement bagai...ok, ni reason dia..ada 2 sebab...

Sebab-sebabnya adalah..

1. Premium Beutiful Corset ni custom made. Ada size untuk setiap bahagian Premium Beautiful Corset. Tidak seperti corset biasa di pasaran yang hanya mempunyai size XS, S, M, L, XL..Premium Beautiful Corset ni lebih selesa dipakai kerana ianya mengambilkira setiap inci pada badan seseorang.

2. Measurement juga sangat penting untuk menentukan dengan tepat harga Premium Beautiful anda. Setiap saiz adalah berbeza harganya. Harga Premium Beauiful bersaiz kecil adalah paling murah dari yang bersaiz besar.

Cara nak ambil ukuran bagi mendapatkan size part of Premium Beautiful ni mudah jer.Hanya perlukan ukuran pada empat bahagian sahaja iaitu…
          - Puncak Dada
       -  Bawah Dada
        - Pinggang ( Ambil pada paras selari dengan siku anda )
    -  Punggung ( Bahagian Puncak Punggung )

Cara mengukur seperti gambar dibawah yea. 
Dan diingatkan ukuran hendaklan dalam bacaan sentimeter (cm)


ATAU..

Boleh juga hubungi akak untuk bantu mengukur bagi mendapatkan size Premium Beautiful yang paling tepat dan selesa dengan anda. Tak perlu bayar apa-apa pun. Akak ukur FREE jer…Dan akak akan fittingkan terus sampai anda rasa selesa dan puashati...

Cuma perlu hubungi akak segera untuk set our appoiment…

SMS/ Whatapps:
 013-3496050

Facebook: Ckin Ali
Instagram : hasikin_ali
Post a Comment