Thursday, 26 March 2015

Throwback SM/SSM Award 2014

Throwback SM/SSM Award 2014


Alhamdulillah, mengimbas kembali sewaktu diraikan dan dianugerahkan Anugerah SM pada tahun lalu. Actually Anugerah SM ni singkatan buat Senior Manager iaitu gelaran/ anugerah untuk pencapaian sales secara peribadi dan terkumpul bersama kumpulan sebanyak RM20,000.

Pangkat SM ni merupakan satu anugerah pertama dan juga menjadi loncatan buat akak untuk lebih terus berusaha dengan gigih lagi dalam mencapai kejayaan besar di masa akan datang. 
Yang paling best bila naik naik pangkat, bonus pun naik....Bonus 21% uoollsss...

Memang rasa bertuah sangat dapat tunjuk ajar dan bimbingan percuma dari leaders hebat dalam Top Leaders Circle. Belajar dari mereka yang telah terbukti berjaya.Semuanya diajar PERCUMA. Teknik Selling, Produk semua dikongsikan setiap minggu tanpa JEMU..Siap boleh request dari Leaders untuk personal coaching bila-bila masa...

Majlis Penganugerahan SM/SSM 2014 diadakan di Wisma MCA, Ampang pada 7 Jun 2014 yang lalu. Sangat terkejut dan teruja melihat ribuan yang hadir meraikan dan diraikan dengan pakaian yang sangat cantik..Dan akak pun sempat jugak la make up sikit-sikit...

 Tara.dapat bunga dari Mentor Kesayangan CDM Salleha Roslan..Cantik bunga tu,secantik tuannya.

 
Berdebar jugak la masa nak naik Pentas ambil award ni. Tapi buat muka cool jerr... 


Yang ni direct Leaders akak, Tengku Farhana Tengku Kamarulzaman @ Kuna. Hebat Kuna ni, Surirumah beranak dua, buat santai-santai jer tapi dah capai lebih 60k sales dan dianugerahkan pangkat SSM, Senior Sales Manager. Tahniah Kuna..
 
 

 Ramai juga yang terima anugerah SM kali ni. Seronok sangat sebab kami buat bersama, naik pentas bersama, susah senang bersama Leaders dan sahabat-sahabat semua..
Tahniah buat Leeza, Abg Halmie, Abg Mohd Has diatas pencapaian pangkat SM ni.



Tahniah semua....


Ha, yang ni la CDM Salleha Roslan... Mentor kita yang cantik tu...Thanks Kak Sal bimbing dan tunjuk ajar sampai ke tahap ni..Tak pernah jangka nak berniaga sampai jadi macam ni...



Bersama adik-beradik Top Leaders Circle yang hadir meraikan...Terima kasih semua...

Tahniah buat diri sendiri kerana berjaya melawan ketakuan dalam diri dan tahniah kepada semua..
Bersama kita menuju ke puncak KEJAYAAN...

Jumpa anda di Puncak Jaya!!!!!!


Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan - See more at: http://www.zazalina.com/2015/03/throwback-majlis-sm-ssm.html#sthash.h4LyiL2j.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan.
- See more at: http://www.zazalina.com/2015/03/throwback-majlis-sm-ssm.html#sthash.h4LyiL2j.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan.
- See more at: http://www.zazalina.com/2015/03/throwback-majlis-sm-ssm.html#sthash.h4LyiL2j.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan - See more at: http://www.zazalina.com/#sthash.b38vRqXp.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan - See more at: http://www.zazalina.com/#sthash.b38vRqXp.dpuf
Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan - See more at: http://www.zazalina.com/#sthash.b38vRqXp.dpuf
Post a Comment