Sunday, 5 April 2015

Dilema Wanita - Gemuk Selepas Bersalin dan Penyelesaiannnya

Dilema Wanita - Gemuk Selepas Bersalin dan Penyelesaiannnya


Secara keseluruhan, 90% wanita mengalami masalah kegemukan selepas melahirkan. Apatah lagi jika individu itu sendiri tidak mementingkan penjagaan semasa berpantang dan selepas melahirkan.

Payudara Kendur, Punggung Jatuh dan pelbagai perubahan fizikal dialami menyebabkan perubahan hormon yang makin melambatkan lagi kadar metabolisma diri seseorang terutamanya bila menjangkau usia 30 tahun keatas.

Testimoni  Kak Wani yang baru 6 bulan lepas bersalin mengalami masalah berat badan naik mendadak bagaikan di pam-pam. Dah macam-macam cara nak kurus. Diet, sapu losyen namun masih tak menampakkan sebarang perubahan.
TAPI, dengan hanya sarung Premium Beautiful Corset selama 2 MINGGU jer, dah dapat hasil yang sangat menakjubkan. Kurus tanpa perlu senaman. diet atau sapuan losyen..Memang terbukti berkesan, selamat dan MUDAH....



Gambar baju kuning tu kesan sarung 2 minggu pakai PREMIUM BEAUTIFUL , body dah macam zaman anak dara kan ???
Pengakuan ikhlas dari Kak Wani bahkan body sekarang lagi cantik dari zaman anak dara dulu-dulu????

Bila sarung PREMIUM BEAUTIFUL ni badan memang terpaksa... 
- KURUS
- SIHAT
- CANTIK
- TERBENTUK KEMAS
- AWET MUDA

Nak kurus dan sihat dengan cara paling mudah, cepat dan selamat???

Call/SMS/WA:
013-3496050

#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpertkl
#premiumbeautifulwangsamaju
#premiumbeautifulsetiawangsa
#premiumbeautifulkeramat
#bengkungmoden

www.hasikin.com


Post a Comment