Sunday, 19 April 2015

Kelas Social Media Percuma Untuk Jutawan TLC

Kelas Social Media Percuma Percuma dari Pakar Social Media Malaysia


Rutin Mingguan, top up ilmu di Top Leaders Circle Sri Gombak. Malam jumaat yang lepas memang tajuk super punyer...ilmu social media yang disampaikan oleh pakar media social CDM Abang Al-Faath Al-Ayubi juga merangkap suami kepada Ikon Sohonita Malaysia CDM Kak Salha Zain...

Ya Allah, gandingan mantap suami isteri ni memang membawa satu perubahan besar buat kami semua...dah berapa ramai diamond yang lahir yang dah capai sales lebih 2 juta..yang dah dapat kereta free dari syarikat dan yang dah melancong hampir ke seluruh dunia...inshaAllah, lepas ni giliran kami pula...
Khusysuk belajar taknak lepaskan peluang keemasan ni...

 
Memang sangat-sangat beruntung berada dalam TLC ni sebab semua pelan dah disediakan mentor. Teknik pemasaran melaui offline, online...semua diajar....Produk pula memang dah terkenal kehebatannya lebih 20 tahun dimata dunia...zaman sekarang ni, bila kita berniaga online...orang yang cari kita..bukan kita cari orang tau..

Tapi, macamana nak buat orang cari kita??? Segalanya dah terbongkar oleh Pakar Media Sosial, Abg Al-faath.. Sampaikan dapat nama baru malam tadi.. Al-faath vs Al Media....

Kelas hampir 3 jam kalau kat luar sana, mau kena charge paling sikit pun RM1,900..tu baru basic jer tau..nak tau lagi lanjut kena labur beribu-ribu lagi...pernah juga hadir seminar seorang Jutawan Internet dengan bayaran RM3,000 uollssss...tapi dengan TLC ni totally FREE jerrrrr...

Bussiness ni memang sesuai sangat dengan akak sebab akak memang
- tak pandai cakap
- tak ramai kawan
- tak suka jumpa orang
- tak cukup masa ( busy )
- pemalu

Macamana orang pemalu nak ber bussiness dan nak dapatkan income besar?????
Mustahil kan?????
Tapi di TLC, segalanya pasti boleh..
Bahkan...orang pulak yang cari kita nanti????

Ask and join us now!!!!!
013-3496050

 

Post a Comment