Sunday, 24 May 2015

Lelaki Pakai Premium Beautiful - Petua Atasi Perut Buncit Boroi

Lelaki Pakai Premium Beautiful - Petua Atasi Perut Buncit Boroi


Para suami bila tengok isteri semakin langsing menawan lepas sarung Premium Beautiful, jadi cemburu pulak.  Tiba-tiba dia cakap...
 " abang pun nak jadi smart jugak, takkanlah sayang sorang-sorang jer nak cantik.abang boleh pakai PB ni tak?? "

Dah tentu boleh. Abang-abang sado kat luar sana jangan risau. Lelaki pun boleh pakai Premium Beautiful Corset ni. Tapi bukannya pakai satu set PB ni. Cuma pakai Waist Nipper sahaja. Dengan memakai Waist Nipper atau Bengkung Moden Premium Beautiful Corset ni membantu kaum Adam selesaikan terutamanya masalah perut buncit dan boroi, sakit pinggang, sakit tulang belakang dan slip disc.

Faktor kesibukan bekerja dan tak sempat nak bersenam punca terkumpulnya lemak di bahagian perut. Dengan teknologi FIR yang ada pada Waist Nipper Premium Beautiful Corset ni membantu membakar kalori sama seperti anda bersenam. Mudah kan, sambil bekerja di pejabat sambil workout dengan hanya memakai waist nipper sahaja. Macam cik abang ni, siapa sangka dia sarung waist nipper kat dalam tu. Nampak kemas dan no more buncit kan..segak jer..


Selain dari itu, golongan yang sering melakukan kerja-kerja berat, memandu terlalu lama juga sering mengalami sakit belakang. Memang sangat sesuai sarung waist nipper untuk menyokong tulang belakang dan kurangkan kesakitan tulang belakang disamping mendapatkan postur badan yang baik.

Ini kerana pada waist nipper ni terdapat 7 batang tetulang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari.  ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan.



Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
Perut menjadi kemas dan rata disini. Tetulang keluli ini juga lembut dan tidak menghalang aktiviti seharian seseorang.

Keistimewaaan bengkung Premium Beautiful ini diiktiraf sebagai satu-satunya corset terbaik sebagai rawatan dan penjagaan tulang belakang hinggakan mendapat pengiiktirafan oleh Pakar Tulang Belakang Antarabangsa. Ianya juga diiktiraf sebagai produk Superbrands dan mempunyai Lifetime Warranty...sepanjang hayat tu...



Dapatkan postur badan dan perut kempis abang sado dengan harga istimewa pada size terbaik dan dijamin selesa.

Call/SMS/Whatapps :
013-3496050


Thursday, 21 May 2015

Tsunami PB - Petua Atasi Masalah Perut Buncit

Tsunami PB - Petua Hilangkan Perut Buncit

Lepas bersalin, perut buncit? - NORMAL
Tak bersalin lagi, perut buncit - TAK NORMAL SANGAT
Anak dara, perut buncit - MALULAH...

Ada sesiapa mengalami masalah perut buncit tak? Badan kurus tapi perut buncit? Kalau anda mengalami masalah macam ni, dan berniat untuk menyelesaikan masalah perut buncit dengan cepat, berkesan dan selamat, PREMIUM BEAUTIFUL boleh membantu membasmi 200%!!!

Kesan serta-merta bila anda sarung Premium Beautiful Corset ni:-
  


1. PERUT BUNCIT HILANG SERTA-MERTA
Dah buat macam-macam tapi masih tak hilang juga buncit tu.  Kesan pemakaian Premium Beautiful Corset ni membantu membakar dan menipiskan lemak dibahagian perut anda yang dah lama terkumpul. Lama kelamaan lemak pada kulit akan jadi nipis...bila nipis maknanya PERUT JADI FLAT! Tak perlu buat sit up pun perut boleh FLAT??
Semuanya gara-gara Premium Beautiful ni la.. 


2. PINGGANG TERBENTUK SERTA-MERTA
 Pinggang terbentuk kemas bila sarung Premium Beautiful ni. Serta merta ada shape. Takde dah 'straight cut' macam badan abang SADO..barulah terserlah kerampingannya.



 3. ADA BREAST SERTA-MERTA
Selama ni tak dapat bezakan mana satu breast. Depan dan belakang lebih kurang sama jer. Tapi bila pakai Premium Beautiful ni breast kat bahagian belakang dah pindah rumah balik ke tempat asal. Duduk dalam cup sepatutnya. Lemak kat belakang badan dan hilang dan yang paling penting payudara dah tak 'kendur' dan mantap jer..



 4. PINGGUL/PUNGGUNG TERBENTUK (NAIK) SERTA-MERTA 
Masalah kaum wanita terutamanya yang dah berkahwin dan melahirkan, memang punggung akan jatuh dan hilang 'shape'.Cepat-cepat 'touch up' semula untuk yang tersayang supaya dia tak cari yang lain. Naudzubillahhiminazzholik..

INSTANT SHAPE 
Yang penting segala kesan serta-merta Premium Beautiful ni adalah selamat dan jimat! Bayangkan tanpa pembedahan, makan pil, tahan makan,  terus dapat 'instant shape'. Kalau dengan cara pembedahan atau ubat-ubatan mencecah RM10,000 pun takkan dapat hasil macam ni. Setakat hanya RM2,000 sepanjang hayat membaluti tubuh anda dan mengembalikan keyakinan dan kecantikan anda, memang pilihan paling bijak buat kaum hawa..
Basmi perut buncit dengan jimat, mudah dan selamat.

Call/SMS/Whatapps 
013-3496050
Shikin


Monday, 18 May 2015

Income Jual Pakaian Dalam RM5,000 Sebulan???

Side Income Jual Pakaian Dalam RM5,000 Sebulan???


 Jual Pakaian Dalam Income RM5,000 Sebulan? Betul ke? Pakaian dalam apa??? Mestilah pakaian dalam superbrands Premium Beautiful Corset kami
yang jadi viral TSUNAMI PB tu...

Tengok ni dah ada bukti depan mata..

Teruja dengan semangat ibu muda ni. Dengan anak kecil, tiada pengasuh..
tapi tekad nak ubah cara hidup dan tingkatkan taraf ekonomi keluarga.
 Tekad untuk berniaga dengan Top Leaders Circle dan Alhamdulillah...hasilnya..
Beliau sangat terkejut bila check baki dalam akaun RM4, 878.31. Mana tak terkejut, RM 5,000 tu lebih dari gaji hakiki suami. Ya ALLAH, belum campur lagi untung runcit yang hampir RM5,000 hasil jualan semua set Premium Beautiful yang sangat laku keras macam goreng pisang panas tu.
Seorang lagi surirumah yang mencari pendapatan sampingan yang merasa tempias akibat GST. Memang takkan duduk diam la kan. Kena cari juga punca pendapatan untuk membantu meningkatkan taraf ekonomi keluarga. Juga memilih berniaga bersama Top leaders Circle..
Pendapatan bulan pertama dah mencecah sehingga RM4,174.98 dan dalam masa yang sama dapat keuntungan runcit sebanyak RM5,000 dengan terjualnya semua set ditangan.

Subhanallah..Memang mudah sangat nak berniaga bila ada mentor yang ajar dan tunjukkan jalan. Cuma buat dan tiru je apa yang mentor buat,Nak berjaya, mesti belajar dari orang yang dah terbukti berjaya. Sekarang cuma perlukan semangat yang kuat untuk cabar diri untuk BUAT!
Sebenarnya bukan RM5k jer, nak dapat RM10k, RM100k dan infiniti pun boleh..
Sebab dalam bussiness ni, income memang kita sendiri yang tentukan..




Percaya tak, bukan sahaja dapat income RM5,000 sebulan, tapi dapat melancong secara PERCUMA tiket VVIP ke BANGKOK????





Jadi sesiapa yang berminat mengetahui lebih lanjut, jangan malu-malu hubungi akak untuk akak share kan peluang berniaga bersama TLC. Impian kami untuk bebas hutang, bebas berbelanja dan bebas masa.
 
Call/SMS/WA me now!!!!
013-3496050




Thursday, 14 May 2015

Tsunami PB - Permintaan Tinggi Terhadap Corset Premium Beautiful

Tsunami PB - Permintaan Tinggi Terhadap Corset Premium Beautiful 

Ya Allah, makin hari makin menjadi-jadi permintaan terhadap pakaian dalam ajaib pembakar lemak Premium Beautiful Corset ni. Pasti ada jer permintaannya setiap hari. Dah makin ramai tau keberkesanannya. 

Sebab bukan setakat nak kurus atau cantik jer, tapi dengan Premium Beautiful ni boleh selesaikan pelbagai masalah kewanitaan seperti:-
- senggugut, 
- keputihan,
- nak hamil, 
- nak kurus
- melambatkan pembiakan sel kanser
- membantu kecutkan fibroid
-hilangkan sakit pinggang (slip disc)
-hilangkan bau badan
-masalah sembelit 
-menganjalkan dan menaikkan semula payudara
- naikkan punggung 

Sebab tu Premium Beautiful ni satu-satunya corset yang diiktiraf sebagai produk berkualiti dan mendapat pengiktirafan superbrands kerana ianya direka khas 70% untuk kesihatan
30% kecantikan 
 100% keyakinan.








Permintaan memang sangat tinggi terhadap corset Premium Beautiful ni...

KENAPA???

Sebab Premium Beautiful ni merupakan pakaian dalam ajaib terdiri dari 3 bahagian iaitu :-
- Long Bra (bra)
- Waist Nipper (bengkung)
- Long Girdle (panties)
Jadi, alang-alang dah pakai pakaian dalam lebih baik pilih pakaian dalam yang terbaik yang boleh bantu bakar lemak dan boleh bantu selesaikan masalah kesihatan. Siapa taknak kan, kalau pakai jer bentuk badan terus terbentuk, payudara dan punggung yang jatuh jadi mantap dan naik, bantu bakar lemak dan kuruskan badan, hilangkan senggugut. Memang berbaloi la bila sarung Premium Beautiful ni macam-macam faedah kita dapat.

Jadi, yang masih tercari-cari pakaian dalam yang selesa dan dalam masa yang sama nak selesaikan masalah macam kat atas ni, cepat-cepatlah call akak untuk dapatkan premium beautiful dengan harga istimewa dan hadiah istimewa pada bulan ni (sementara stok masih ada)

Siapa cepat, dia dapat :D

013-3496050
( Shikin )