Tuesday, 30 June 2015

Testimoni Premium Beautiful - Hilangkan Lemak Bertingkat-tingkat?

Testimoni Premium Beautiful - Hilangkan Lemak Bertingkat-tingkat?

Dah masuk hari ke 14 umat islam berpuasa. Alhamdulillah, semoga semakin hari semakin bertambah baik amalan dan ibadah kita. Dah ramai mula menyediakan persediaan untuk menyambut Lebaran. Pastinya kaum wanita lah paling sibuk masa ni mencari yang terbaik untuk suami, anak-anak, ibu bapa dan pastinya nak pilih baju yang paling cantik untuk sarungkan pagi raya nanti. 

Nak dapatkan yang paling cantik dipandang mata untuk tersayang. Mesti nak dapatkan yang tercantik juga untuk diri sendiri kan? Tapi kalau baju jer cantik, badan pulak macam ni??? Oh my??


Kalau baju berlipat memang nampak kemas...
tapi bila lemak badan yang berlipat confirm rasa rimas kan?? 
Penyelesaiannya mudah jer.Cuma sarung je Premium Beautiful.
Jangan salah faham yea, pakai PB bukan untuk sorok lemak tapi fungsi PB memang terbaik dalam meng ALIHkan LEMAK dan 'LOCK' LEMAK di tempat yang sepatutnya. Barulah badan nampak kemas dan terbentuk menawan. Instant Shape! kesan serta-merta uollss!!! 

Yang lagi seronok bila masa raya nanti boleh makan macam-macam, tak perlu nak sekat-sekat makan. Confirm badan korang takkan berlipat-lipat lagi. Silap-silap makin banyak makan, badan makin kecik..macamana tu??

Inilah keistimewaan Corset PB berbanding corset-corset yang lain. Sebab PB ada teknolgi FIR yang membantu melancarkan peredaran darah.Bila darah lancar, dapat meningkatkan kadar metabolisma badan yang rendah punca pelbagai penyakit dan kegemukan.

Dapatkan set premium Beautiful hanya dari Premium Beautiful Expert 
Top Leaders Circle:-
Harga paling murah confirm puas hati
Superbrands produk yang berkualiti tinggi

Call/SMS/Whatapps
013-3496050
Shikin

Testimoni Premium Beautiful Corset - Badan Bertenaga Walaupun Berpuasa

Testimoni Premium Beautiful Corset - Badan Bertenaga Walaupun Berpuasa


Patut la ramai sangat yang nak sarung pb bulan puasa ni..
Rupa-rupanya ni la rahsianya...
Walaupun berpuasa tapi badan tetap segar jer...
Bukan segar jer tau, gastrik pun tak serang kalau berpuasa dengan pb ni...

 Kurang rasa lapar dan yang paling seronok masa berbuka nanti makan sikit tapi cepat jer rasa kenyang. Kalau makan banyak pun, badan tetap takkan naik mendadak sebab teknolofi FIR pada Premium Beautiful ni bantu bakar kalori dan lemak yang tak perlu pada tu.
 
Betul ke sekarang tengah Promosi????

Yang nakkan Premium Beautiful  Classic dan Premium Beautiful Elegance dengan harga promosi, whatapps akak cepat!!!
 013-3496050
Shikin

Saturday, 27 June 2015

Wajib Beli Premium Beautiful Dari Agent Terlatih #PremiumBeautifulExpert

Wajib Beli Premium Beautiful Dari Agent Terlatih
 #premiumbeautifulexpert



Adik-adik, akak-akak, makcik-makcik atau abang-abang yang nak belikan isteri bengkung moden untuk bersalin, nak kuruskan badan atau nak selesaikan masalah kesihatan seperti sakit pinggang, senggugut dan sebagainya, pastikan dapatkan set Premium Beautiful Corset ni dari agent terlatih dan bertauliah #premiumbeautifulexpert

Kenapa???

Sebab nak elakkan dari berlakunya kes penipuan dan ketidakselesaan semasa memakai Premium Beautiful Corset. Banyak tawaran akak jumpa di mudah.my yang tulis " premium beautiful murah" tapi bila di teliti, SAH ianya adalah set premium beautiful tipu! Jadi jangan mudah tertipu dengan harga murah Premium Beautiful kerana...

1) PRELOVE set!!!
Amaran keras yea! Tolong jangan kongsi pakaian dalam anda ( PB set ) ni dengan orang lain yea. Memang fabrik dia anti-bakteria tapi uols selesa ke guna pelapik sulit dengan orang lain? Lagipun PB ni merakam bentuk badan pemakainya. Jadi bila uolls pakai set orang lain, badan uols akan jadi macam badan pengguna yang sebelumnya..Oh Myy??

2) SET LAMA
Tiada lagi fungsi FIR pada corset tersebut kerana kebiasaannya set lama ni kerap terperap dalam bonet kereta yang panas atau terdedah jer. Memang FIR nya akan berkurangan kalau tiada penjagaan yang rapi.

3) CLEARANCE STOCK
Anda tak boleh nak tukar size sekiranya size yang dipakai tak selesa dan tak sesuai dengan size anda. Pakai PB bukan untuk senak dan sendat yea. Tapi untuk selesa dan bebas bergerak. 
 Dan sekiranya terdapat sbarang kerosakan pada Premium Beautiful, memang menjadi  masalah untuk anda mencari semula agent pb tu sebab mereka memang nak habiskan stok jer dan tak berminat nak berbussiness lagi.

Untuk pengetahuan anda, service premium beautiful ni sepanjang hayat yea. Lifetime warranty. Maknanya bila ada sebarang kerosakan seperti hook tercabut, kain tercarik, tetulang patah, anda boleh hubungi semula agent premium beautiful anda untuk mendapatkan perkhidmatan baikpulih secara PERCUMA. No HIDDEN Charge dan No GST!

Itulah sebabnya
 WAJIB 
dapatkan Premium Beautiful dari agent yang aktif dan sah sahaja.
Alhamdulillah, akak antara salah seorang agent terlatih #premiumbeautifulexpert

Lagi satu tips utama sebelum membeli Premium Beautiful!
Pastikan agent tersebut PENGGUNA TETAP PB Corset. Kerana hanya mereka yang jatuh cinta dengan SUPERBRANDS dan HIGH QUALITY PRODUCT macam Premum Beautifu ni je yang akan memberikan perkhidmatan terbaik dan sepenuh hati untuk anda sebelum, semasa dan selepas urusniaga dilakukan.

Macamana nak tau agent tu pengguna setia Premium Beautiful atau tak???

Senang ajer...Pergi check blog, fb personal dan instagram mereka.
Mereka jual dah pasti mereka pakai.

Lagi banyak testimoni maknanya mereka memang penguna setia dan agent yang sah dan aktif memberikan perkhidmatan kepada orang ramai.
Insha Allah pasti dia juga serius untuk memberi perkhidmatan terbaik untuk anda.

Dah alang-alang pakai Premium Beautiful Corset dengan harga empat angka kecil, lebih baik kita dapatkan dari agent yang serius nak berniaga dan boleh berikan khidmat terbaik sepanjang hayat.

Nak cari Premium Beautiful, cari #premiumbeautifulexpert!!!
 
013-3496050
Shikin


Kegunaan dan Kebaikan Premium Beautiful Corset

Kegunaan dan Kebaikan Premium Beautiful Corset

Terlalu ramai yang beranggapan bila sebut korset jer nak kurus. Bila pakai jer mesti ketat dan susah nak bernafas. Tapi dengan Premium Beuatiful Corset akak ni, memang tak sama dengan corset yang kat luar sana. Kalau sarung corset akak ni CONFIRM korang taknak bukak punya sebab sangat selesa dan terpesona dengan bentuk badan sendiri bila tengok lemak dah tak bersepah dan badan korang dah berbentuk mengalahkan Che Ta...Mengancam tuuuu!!!

Sebenarnya Premium Beautiful Corset ni banyak sangat kegunaannya dan kalau akak bagitau mesti korang tak percaya sebab dia bukan untuk kuruskan badan sahaja tapi ianya direka khas untuk bantu selesaikan pelbagai masalah kesihatan dalaman wanita disamping mengembalikan kecantikan dan keyakinan anda.

Diantara kelebihan Premium Beautiful Corset ialah
membantu menyelesaikan masalah kewanitaan seperti :-
-  migrain/ sakit kepala
- senggugut
- period tak teratur
- period pain
- cyst
- fibroid
- buasir
- keputihan
- batu karang
- sembelit
- gastrik
- sakit belakang/slip disc
- membantu mendapatkan berat badan ideal
- menghilangkan masalah bau badan
- nak kurus tanpa perlu menyekat pemakanan dan senaman
- membantu mendapatkan bentuk payudara menawan dengan cara membantu membesarkan dan menganjalkan payudara yang kecil dan mengecilkan dan menaikkan payudara yang besar dan jatuh
- mengetatkan semula vagina/rahim wanita ( dah tak payah makan jamu )
- mengurangkan kesan rekahan (stretchmark) perut dan betis selepas bersalin
- bengkung terbaik membantu mengempiskan perut selepas proses melahirkan
- membantu menyembuhkan luka dalaman rahim selepas melahirkan anak
- menaikkan punggung yang jatuh dan leper
- membantu membanyakkan susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi
- melambatkan pertumbuhan dan pembiakan sel kanser ( jika di peringkat awal mampu menghapuskan sel kanser )

Ya Allah, memang banyak sangat la kegunaan dan kebaikan Premium Beautiful corset ni sebab ianya direka khas 70% untuk kesihatan, 30% kecantikan dan 100% keyakinan.

Sempena Ramadhan yang barakah ni, akak nak bagi harga promosi super jimat berbaloi-baloi, beserta free gift untuk anda yang nak sihat dan cantik menjelang Aidilfitri ni. Call akak cepat untuk dapatkan size anda sebelum kehabisan stok!!!!!

Nak cari premium beautiful, cari akak yea..
Top Agent Premium Beautiful Expert

013-3496050
Shikin

Thursday, 25 June 2015

#sayajualhargapromosijimat

Saya jual dan saya pakai


#sayajual
#premiumbeautifulcorset
#bbpluscollagen
#sabunmarineessence
#sabunketiak
#biovelocitysleepmate
#biozonefoodpurifier
#bioevernanocream
#garambuluh
#nurichlactolite
#mineralcoffee

Ni separuh jer yang muat letak dalam name card ni. 
Actually, ada banyak lagi produk hebat seperti:-


#airtrackersticker
#stickerjimatminyak
#minyakhitamJTX1000Gold
#bioselezapad
#cozumalipstick
#feminiewash
#vistazaniaperfumes
dan banyak lagi...

Semuanya pada harga promosi super jimat..

Call/SMS/Whatapps:

013-3496050 
Shikin

Wednesday, 24 June 2015

Tips Turunkan Berat Badan Tanpa Senaman

Tips Turunkan Berat Badan Tanpa Senaman

Adakah anda mengalami masalah berat badan?? Sibuk bekerja dan tiada masa untuk bersenam? Disini akak nak kongsi petua untuk turunkan berat badan tanpa perlu bersenam.

Cara yang sangat mudah melalui pemakanan dan cara hidup yang sihat dalam melakukan aktivit iseharian. Antaranya adalah:

1. Banyak minum air masak

Anda dinasihatkan meminum banyak air masak. Tubuh kita memerlukan banyak air untuk membolehkan organ-organ dalaman berfungsi dengan lebih baik. Elakkan dari meminum air bergas, air bergula keran ia mempunyai kandungan kalori yang sangat tinggi yang boleh menjejaskan organ di dalam tubuh. Pastikan mengambil air secukupnya mengikut keperluan badan anda. Gunakan nisbah 25kg berat anda bersamaan 1 liter air untuk diminum. 
Boleh rujuk jadual dibawah.


2. Tidur Yang Mencukupi

Dengan hanya tidur yang cukup dapat membantu membakar kalori dalam tubuh anda dan mengembalikan kesegaran tubuh. Sistem organ dapat berfungsi dengan lebih baik dan membantu pembakaran kalori yang dapat meningkatkan sistem imunisasi dalam melawan penyakit. Mudah kan, dengan tidur yang berkualiti dapat menguruskan badan.

3. Mengamalkan Gaya Pemakanan Yang Sihat

Anda juga boleh menurunkan berat badan dengan mengambil sarapan pagi. Menurut kajian,  mereka yang tidak bersarapan pagi lenih cenderung unutk gemuk berbanding mereka yang mengambilnya.
Mengapa? Ini kerana sarapan pagi menstabilkan hormon dan paras gula dalam darah. Kadar metabolisma juga meningkat untuk membakar kalori.


4. Banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran

Buah-buahan san sayuran memnag lebih mudah untuk dihadamkan oleh tubuh badan kita. Ia juga mengandungi banyak vitaminyang baik unutk kesihatan. Banyakkan memakan bauh-buahan dan sayur-sayuran terutamanya di waktu malam.

5. Aktifkan diri dengan aktiviti yang seharian

Lakukan banyak aktiviti yang memerlukan pergerakan. Seperti gunakan tangga untuk naik ke tingkat atas. Jika terlalu tinggi, naik tangga untuk beebrapa tingkat kemudian sambunglah menaiki lif. Berjalan laju dan gunakan kasut yang cukup selesa agar tidak melecet. Jangan duduk terlalu lama menghadap komputer atau mennonton TV.

6. Pakai Premium Beautiful Corset

Lagi mudah kalau anda sarung jer pakaian dalam ajaib ni Premium Beautiful Corset. Dengan PB ni membantu meningkatkan kadar metabolisma sekaligus membantu pembakaran lemak tak perlu dalam badan kita. Dah ramai yang berjaya turunkan berat badan hanya dengan memakai Premium Beautiful Corset ni jer!!!! Baru sarung tak sampai sehari dah turun sekilo???



Ramai yang dah berjaya menurunkan berat badan dengan hanya memakai Premium Beautiful Corset. Tak perlu senaman mahupun kawal pemakanan.

Nak dapatkan Premium Beautiful Corset dengan harga murah dan jimat??
Pembayaran secara ansurans atau kad kredit??

Call/SMS/WA Now!!!!
013-3496050
Ckin Ali 

Bonus Raya Besar 2015


Bonus Raya Besar 2015
Diam tak diam harini dah masuk Ramadhan ke 7. Hari ke 7 umat islam berpuasa. Masih tak terlewat akak nak ucapkan slemat menyambut Ramadhan dan selamat beribadah. Macamana dengan puasa tahun ini. Semoga bulan mulia ni dimanfaatkan sebaiknya bukan sahaja untuk berpuasa bahkan memperbanyakkan amalan-amalan sunat dengan solat sunat tarawikh, solat Witir, tahajud, bersedekah, berzikir dan mengingati Allah sepanjang masa.

Puasanya baru hari ke 7 tapi kekecohan menyambut Aidilfitri, masyaALLAH. Kaum ibu dah mula ke shopping mall dan yang lagi mudah shopping online baju raya untuk suami, isteri, anak-anak, ibu bapa dan ada jugak yang tukar kereta baru semata-mata nak sambut hari raya jer. Kaum bapa pula dah mula pening memikirkan kos nak memenuhi impian yang tersayang. Mana nak bagi mak ayah di kampung, tol, duit minyak, duit nak beli kuih muih dan nak bagi duit raya pada keluarga, saudara mara dan sahabat handai.. Arggghh..pening!!!!



Apa anda rasa bila tengah serabut-serabut tu, pergi ke bank nak keluarkan duit tengok dalam baki dalam akaun tertera macam ni???? 
Banyak yang boleh kita buat dengan income macam ni kan. Nak balik beraya pun kurang tekanan bila kita mampu tanpa perlu menyekat perbelanjaan.

Memang terpaksa semak baki berkali-kali sebab tak percaya langsung dengan apa yang mata nampak pada skrin mesin ATM tu. Memang bisnes bersama Sohonita Ikon Malaysia CONFIRM boleh mengubah taraf kewangan terutamanya dalam kehidupan serba moden ini.


Dibawah naungan Jutawan CDM Haji Azlan Deraman dan bimbingan dari Ikon Sohonita CDM Salha Zain, segala impian pasti jadi kenyataan. Buat sesiapa yang dalam minda masih fikir macam ni..

“ Ye ke..?”
“ Boleh percaya ke..”
“Taknaklah buat, menambah hutang jer lagi..”



Akak nak tunjukkan antara bukti income team kami. Bila dah dapat income macam ni memang boleh buatkan kita bebas masa,
Bebas berbelanja,
Bebas hutang,
Bebas menyimpan
Bebas memberi..





   


Walaupun bekerja dalam Jabatan Kerajaan, masih nak cari extra income sebab dalam kehidupan sekarang pendapatan RM3,000 memang tidak mencukupi. Nak bayar hutang sendiri di PTPTN, sewa rumah, duit kereta tiap-tiap bulan, duit minyak, pampers anak, kos makan minum. Silap-silap memang tak dapat nak bagi mak ayah duit belanja untuk mereka. Memang mereka tak mengharapkan balasan tapi apa balasan kita untuk mereka yang telah menjaga, mengasuh dan mendidik kita dari dalam perut hingga membesar dan bekerja sekarang? Ayuhlah berbakti dan memberi pada yang tersayang sementara berkesempatan.




Kalau Kerajaan pun nak cari extra income dengan GST, apa alasan kita untuk bersenang-lenang menunggu gaji masuk setiap 25 haribulan. Banyak atau sedikit kerja yang kita buat, jumlah gaji yang sama masuk dalam akaun. Tapi dengan SOHOBIZ ni, pendapatan anda yang tentukan. Banyak yang anda buat, banyak yang anda dapat..


Yang masih tercari-cari peluang berniaga dengan income bulanan macam ni boleh segera contact akak untuk akak terangkan secara telus bagaimana nak generate income sampingan macam ni. Pada asalnya yang berniaga dengan Top Leaders Circle ni bermula dengan part time sahaja. Tapi makin lama buat in shaa Allah income CEO pun mampu kita capai.


Your Trusted Agent Premium Beautiful Expert
013-3496050
Ckin Ali