Saturday, 27 June 2015

Kegunaan dan Kebaikan Premium Beautiful Corset

Kegunaan dan Kebaikan Premium Beautiful Corset

Terlalu ramai yang beranggapan bila sebut korset jer nak kurus. Bila pakai jer mesti ketat dan susah nak bernafas. Tapi dengan Premium Beuatiful Corset akak ni, memang tak sama dengan corset yang kat luar sana. Kalau sarung corset akak ni CONFIRM korang taknak bukak punya sebab sangat selesa dan terpesona dengan bentuk badan sendiri bila tengok lemak dah tak bersepah dan badan korang dah berbentuk mengalahkan Che Ta...Mengancam tuuuu!!!

Sebenarnya Premium Beautiful Corset ni banyak sangat kegunaannya dan kalau akak bagitau mesti korang tak percaya sebab dia bukan untuk kuruskan badan sahaja tapi ianya direka khas untuk bantu selesaikan pelbagai masalah kesihatan dalaman wanita disamping mengembalikan kecantikan dan keyakinan anda.

Diantara kelebihan Premium Beautiful Corset ialah
membantu menyelesaikan masalah kewanitaan seperti :-
-  migrain/ sakit kepala
- senggugut
- period tak teratur
- period pain
- cyst
- fibroid
- buasir
- keputihan
- batu karang
- sembelit
- gastrik
- sakit belakang/slip disc
- membantu mendapatkan berat badan ideal
- menghilangkan masalah bau badan
- nak kurus tanpa perlu menyekat pemakanan dan senaman
- membantu mendapatkan bentuk payudara menawan dengan cara membantu membesarkan dan menganjalkan payudara yang kecil dan mengecilkan dan menaikkan payudara yang besar dan jatuh
- mengetatkan semula vagina/rahim wanita ( dah tak payah makan jamu )
- mengurangkan kesan rekahan (stretchmark) perut dan betis selepas bersalin
- bengkung terbaik membantu mengempiskan perut selepas proses melahirkan
- membantu menyembuhkan luka dalaman rahim selepas melahirkan anak
- menaikkan punggung yang jatuh dan leper
- membantu membanyakkan susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi
- melambatkan pertumbuhan dan pembiakan sel kanser ( jika di peringkat awal mampu menghapuskan sel kanser )

Ya Allah, memang banyak sangat la kegunaan dan kebaikan Premium Beautiful corset ni sebab ianya direka khas 70% untuk kesihatan, 30% kecantikan dan 100% keyakinan.

Sempena Ramadhan yang barakah ni, akak nak bagi harga promosi super jimat berbaloi-baloi, beserta free gift untuk anda yang nak sihat dan cantik menjelang Aidilfitri ni. Call akak cepat untuk dapatkan size anda sebelum kehabisan stok!!!!!

Nak cari premium beautiful, cari akak yea..
Top Agent Premium Beautiful Expert

013-3496050
Shikin

Post a Comment