Thursday, 30 July 2015

Testimoni Premium Beautiful - Kesan Kanser di Peringkat Awal

Testimoni Premium Beautiful - Kesan Kanser di Peringkat Awal

Tahukah Anda??
Dengan pemakaian Premium Beautiful boleh kesan kanser di peringkat awal??
Dengan pemakaian Premium Beautiful juga boleh mencegah kanser?
Dengan pemakaian Premium Beautiful mampu merawat sel kanser dari merebak
Dengan pemakaian Premium Beautiful membantu ramai penghidap kanser bebas dari kanser. Dengan izin ALLAH SWT...InshaALLAH..

Antara testimoni customer yang berjaya mengesan kanser setelah memakai premium beautiful. Siapa sangka diri sendiri menghidap kanser kan? Lepas sarung PB ni dah mula rasa tak selesa dan terus rujuk hospital. Dan keputusannya disahkan kanser tapi masih di peringkat awal. Kalau tak pakai awal-awal PB ni agaknya dah sampai stage 4 baru la kita tau kan?Thanks to PB.

Bagaimana Premium Beautiful boleh mencegah kanser payudara?

1. Infra merah jauh (F.I.R) yang terdapat pada setiap benang korset Premium Beautiful membantu meningkatkan daya tahan tubuh, meneutralkan racun, dan memperkuatkan proses terapi barah.

2. Selain itu, pengaliran darah sentiasa aktif dan lancar ke seluruh badan. Maka, sel barah tidak akan wujud dan berkembang.

3. Ia juga mendetoktifikasi sel-sel barah dengan cekap.

4. FIR juga mengembangkan kapilari darah untuk membantutkan percambahan sel barah.

5. Premium Beautiful ini sekaligus memberi terapi pemanasan badan. Sel barah mati pada suhu 42°C ketika pemakaian Premium Beautiful iaitu melalui sinar FIR yang akan membunuh sel barah tanpa sedar.

Mencegah lebih baik dari merawat. Hargai mahkota anda..

Free Consult dan Free Fitting:-
013-3496050
Hasikin Ali

Berat Turun 10kg Berpantang Dengan Premium Beautiful


Berat Turun 10kg Berpantang Dengan Premium Beautiful 



Wooww.Seronok sangat. Bila hilang 10kg, memang ketara sangat la kan perubahan badan kita. Ni la apa yang dialami oleh Kak Zana, ibu beranak tiga yang berpantang dengan Premium Beautiful  selama 8 jam setiap hari. 

Gambar terbaru Zana. Sebelum  pakai Premium beautiful,berat 65kg. Lepas sarung Premium Beautiful dah jadi 55kg jer.Bestnya bila dah beranak tiga pun,badan slim macam anak dara.

Bayangkan, orang lain masa raya baru-baru ni, orang lain sibuk bercerita pasal berat badan yang makin naik.tapi Kak Zana ni pulak, berat badan makin hilang..

Kak Zana ni pun rajin exercise bila ade kelapangan dan yang paling bijak sebab Zana exercise sambil pakai Premium Beautiful. Tau tak, bila bersenam dengan Premium Beautiful, akan membakar  kalori DUA KALI GANDA dari biasa tau. BERGANDA-GANDA sihat, inshaALLAH..

Dapatkan Set Premium Beautiful Corset untuk dapatkan berat badan ideal dan menjaga kesihatan anda..

Call/SMS:-
013-3496050
Hasikin Ali






Wednesday, 29 July 2015

Tak Selesa dan ketat Pakai Corset Premium Beautiful

Susah nak ke tandas bila Pakai Corset Premium Beautiful


Memang susah nak pakai Premium Beautiful ni. Lagi-lagi bila lepas membuang air. Susah nak tarik. Ketat sampai berpeluh-peluh jadinya...
Ya ALLAH, kesiannya..

Ini la  message yang saya dapat dari customer yang pernah fitting pb dengan saya sebelum ni..lepas fitting dia KIV dulu cakap nanti dia akan call semula kalau nak..rupa-rupanya dia beli dengan kawan baik dia..

Pakai PB ni memang KETAT dan TAK SELESA kalau bukan size yang SESUAI dengan kita. 

Macamana nak dapatkan Premium Beautiful dengan size yang tepat dan selesa?

Pastikan anda membeli melalui agent yang memang terlatih dan aktif.. Memberi size dan perkhidmatan terbaik untuk anda...Sebab PB ni bukan macam beli bra di pasaraya ye. Beli sekali, rosak beli yang lain. Premium Beautiful ni pelaburan paling berbaloi sebab 'lifetime warranty'...sepanjang hayat..boleh pakai dari anak dara, nak kahwin, bersalin anak pertama sampai ke bongsu..memang sarung pb ni jer..Bila rosak boleh hantar repair, PERCUMA ajer!!!Bagi je PB ni semua ke agent yang kita beli dulu nanti dia akan sberikan service sepanjang hayat uollss!!



Nak pakai Premium Beautiful, boleh contact akak sebab akak salah seorang agent bertauliah dan diiktiraf..Nak dapatkan Premium Beautiful dengan harga istimewa, contact akak sekarang..

SMS/WA:
013-3496050

Monday, 27 July 2015

Kurus Sebab Korset Premium Beautiful

Kurus Sebab Korset Premium Beautiful


Ya ALLAH, apa dah jadi ni? kenapa badan makin kurus??
Ni semua angkara PB la ni..PB tu apa yea??
PB tu Premium Beautiful, pakaian dalam ajaib atau korset yang direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.
Nak kurus dan sihat dengan pakaian dalam ajaib ni?

Call/SMS/WA: 
013-3496050
#premiumbeautifulexpert
 


Thursday, 23 July 2015

Seronoknya Bussiness BerMentor Bersama Mentor Hebatku CDM Salleha Roslan

Seronoknya Bussiness Bermentor Bersama Mentor Hebatku 
CDM Salleha Roslan


Sebelum pulang beraya hari tu, sempat lagi dapatkan amanat dan tips hebat dari mentor CDM Salleha Roslan. Sempat jugak sedut aura dari mentor hebat CDM Salleha ni. Raya-raya jugak tapi bussiness sentiasa 'ON' 24 jam.



Jumpa kak Sal jam 9.15malam di Old Town, AEON AU2. Punyalah tak puas menuntut sampaikan tak sedar kedai pun dah nak tutup. Siap kena 'halau' lagi. Takdelah halau betul cuma dia ingatkan jer kedai dah nak tutup.hihi. Inilah yang berlaku kalau jumpa dengan mentor. Rasa cepat jer masa berlalu dan tak puas nak dengar tips-tips hebat sebab setiap kata-kata dari mentor tu bagaikan mutiara. Bila kita hadapi masalah, ada jer jalan penyelesaiannya. Almaklumlah, mereka dah bertahun-tahun berpengalaman dari kita. 
Bak kata orang, 'dah banyak makan garam'

Dan setiap kali jumpa, memang hobi kami, SELFIE. 


Berbussiness bukan untuk menambahkan tekanan dan hutang tapi dengan bussiness boleh melangsaikan hutang dan mengurangkan tekanan.

Jika anda inginkan
BEBAS MASA,
BEBAS HUTANG,
BEBAS BERBELANJA, 
BEBAS TEKANAN...

Kami di Top Leaders Circle bersedia membantu anda.
 Berikan masa untuk anda untuk berjaya. 

SMS/WA:
013-3496050



Wednesday, 22 July 2015

Cara Turunkan Berat Badan Paling Mudah Masa Raya

Cara Turunkan Berat Badan Paling Mudah Masa Raya

Turun 4 kg masa puasa, biasa..
Kalau turun 4kg lepas makan rendang, nasi himpit, ketupat, kuih raya dan macam-macam lagi, memang luar biasa...Tapi dengan Pakaian Dalam Ajaib yang mampu membakar lemak dan kalori yang tak perlu dalam badan, segalanya boleh jadi kenyataan. 

Yang paling seronok, nak kurus dan sihat anda tak perlu
- makan ubat diet
- kawal makan
- senaman
- pembedahan

Hanya perlu sarungkan #premiumbeautifulcorset untuk dapatkan berat badan ideal dan bentuk badan menawan. Mudah dan sangat berkesan. Cuma sarung dan cangkuk jer. Sambil makan pun anda sedang membakar lemak sebenarnya.

Jangan risau!! Korset Premium Beautiful ni dah diiktiraf kehebatan dan keselamatannya dan merupakan satu-satunya korset yang mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS.

Nak dapatkan produk SUPERBRANDS dengan harga murah dan berpatutan???

Call/SMS/WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpert



Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015

 
Diucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 
kepada semua pembaca setia blog
www.hasikin.com
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaaf, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Pautan Sumber: mysumber.com
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaaf, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Pautan Sumber: mysumber.com

Wednesday, 15 July 2015

Perut Buncit Lepas Bersalin Kempis Dalam Masa Seminggu

Perut Buncit Lepas Bersalin Kempis Dalam Masa Seminggu



Perut buncit dan kembang bila mengandung selama 9 bulan 10 hari...
Tapi nak kempiskan semula memang makan masa yang lama kan??
 Kalau ada alternatif mudah untuk kempiskan perut selepas bersalin hanya dalam seminggu???Kenapa nak lepaskan peluang keemasa tu kan???

Dah ramai yang dapat kembalikan perut buncit dengan hanya memakai bengkung moden iaitu Premium Beautiful Corset. Kesannya memang cepat dan selamat. Sangat sesuai untuk wanita berkerjaya masa kini.

Ni antara pengalaman pengguna bengkung moden. Dalam masa seminggu perut dah tak buncit dan cangkuk paling hujung pun dah jadi longgar. 
Hebatnya Premium Beautiful!!!

Nak dapatkan set bersalin paling selesa, murah dan berkualiti, pastikan dapatkan dari agent terlatih #premiumbeautifulexpert

Call/ SMS/ WA:
013-3496050
 ( Shikin )

Tuesday, 14 July 2015

Tak Perlu Ucapan Raya Dalam Penghujung Ramadhan

Tak Perlu Ucapan Raya Dalam Penghujung Ramadhan

Salam 28 Ramadhan , hari ini Rabu 15 Julai 2015. Makin sayu melewati penghujung Ramdahan. Harapan semoga segala amalan dan ibadah kita semua diterima Allah SWT.

Di Ibu Kota, jalan dah mula lengang sebab dah ramai yang balik kampung. InshaALLAH, malam ni giliran akak pula pulang ke kampung mertua, Kelantan. Bersedia untuk mengharung jem yea.

Dalam kita sibuk mencari persiapan untuk yang tersayang, membuat kuih-raya,  berpusu-pusu pulang ke kampung, jangan pula kita lupa akan keberkatan dan kemuliaan Ramadahan yang hanya tinggal 2 hari yang bakal meninggalkan kita. Gunakan peluang sebaiknya kerana tiada siapa tahu masih adakah peluang untuk kita pada Ramadhan akan datang.

" Tak perlu ucapan raya dalam penghujung Ramadhan ni, 
sebab ia umpama menghalau tetamu yang masih belum mahu pulang, 
untuk cepat-cepat pergi "

Astaghfirullahhalazim..

Nak menitis raya air mata betapa 'lagha' pada dunia.
Semoga Ramadhan yang berbaki 2 hari lagi kita gunakan sebaiknya. Amat malang bagi seseorang manusia yang telah melepasi Ramadhan tanpa mendapat rahmat dan keampunan dari ALLAH kerana di bulan ini rahmat dan pengampunan Allah ibarat hujan yang mencurah-mencurah dari langit. Andainya kita tidak merebut peluang tersebut, teramatlah rugi baginya.

Ya ALLAH, berikanlah kami kekuatan untuk mengabdikan diri padamu ya ALLAH. Sesungguhnya kami taknak tergolong dalam golongan yang rugi.

Semoga Ramadhan ini lebih baik dari sebelumnya dan masih ada Ramadhan untuk kita untuk mencari Redha-mu Ya Rabbi.

Amin Ya Rabbal Alamin..

Selamat beramal dan beribadah:-
Ckin Ali

Thursday, 9 July 2015

Testimoni Premium Beautiful - Badan Kembali Terbentuk Walaupun Bersalin Secara Pembedahan

Testimoni Premium Beautiful - Badan Kembali Terbentuk Walaupun Bersalin Secara Pembedahan


Dalam masa 5 minit je badan ibu anak tiga yang baru 43 hari melahirkan anak secara pembedahan ni bertukar jadi cantik, terletak dan kemas. Bahagian perut menggelebeh paling ketara...sebelum pakai nampak kembang pada bahagian pinggang, tapi lepas pakai premium beautiful terus kemas. Inilah kawasan paling bermasalah bagi ibu-ibu lepas bersalin, terutamanya bagi ibu yang bersalin secara ceasar. 

Ramai yang cakap bersalin ceasar perut memang tak boleh kempis kembali sebab tak boleh berbengkung, bertangas, berurut dan menjalani proses berpantang tradisional sebagaimana bersalin normal. Jangan risau sebab sekarang ni bengkung moden Premium Beautiful ni memang amat sesuai untuk bantu ibu-ibu berpantang tak kira macamana proses bersalin samaada normal atau pembedahan untuk dapatkan semula bentuk badan dan kembalikan keanjalan aset kewanitaan anda.

Pengakuan dari Amalina, ibu beranak tiga yang bersalin secara pembedahan

"Gembira sangat-sangat bila dapat sarung premium beautiful ni setelah 3 tahun mengintai-ngintai peluang nak pakai pb..akhirnya lepas bersalin anak ketiga baru dapat pakai..sakit pinggang akibat suntikan epidural melahirkan kali ke tiga ni memang jadi penguat semangat untuk cepat-cepat sarungkan pb kat badan. Tambahan lagi masa berpantang yang acuh tak acuh, dengan nak melayan karenah anak-anak kecil memang tak sempat la nak ikat bengkung berjela-jela tu..nasib baik ada bengkung moden yang mudah..cuma sarung dan cangkuk jer..tapi kesannya memang menakjubkan..sampaikan bila sarung je pb ni husband terus puji..nampak tak???suami pun pandai jugak berpolitik..selama ni dia senyap jer, ayat penyedapnya maybe nak jaga hati kita..tapi bila bentuk badan kita dah langsing, menawan dia puji bagai. Maksudnya???ehem2..faham-faham sendiri lah yea..."
 
Ada ke ibu-ibu yang tengah survey2 lagi pasal pb ni??
takyah tunggu sampai 3 tahun, 3 minit anda sarung pasti suami senyum lebar punye.Selalu kalau keluar rumah jalan jaih-jauh kali ni mesti nak berkepit jer.
Siapa tak sayang isteri ooiiii...Lagi-lagi bila dapat isteri yang cantik dan pandai uruskan rumahtangga....
 
Nak bagi Harga Istimewa, Premium Beautiful Offer Ramadhan:-
Cepat-cepat call dan terhad kepada 3 yang terawal sahaja

013-3496050
Hasikin



..

Wednesday, 1 July 2015

Borong Premium Beautiful Murah

 Borong Premium Beautiful Murah


Wooowwww....memang terkejut la kan bila dapat whatapps dari customer nak borong 5 set premium beautiful..Bila dah tau keistimewaan dan kehebatan pb ni, memang tak cakap banyak dah..terus je contact Top Agent Premium Beautiful Expert...harga bukan lagi ukuran...

Selain dari nak kurus, premium beautiful ni bantu selesaikan masalah seperti:-
- perut buncit
- gastrik
- migrain
- payudara kendur
- peranakan jatuh
- cyst
- fibroid
- awet muda
- period tak teratur
- senggugut
- nak hamil
 - punggung menggeleber
- bengkung berpantang ( bengkung moden )
- melambatkan pertumbuhan sel kanser 
- mengetatkan vagina
Dan banyak lagi...

Sebab tu semua wanita yang nak SIHAT dan nak CANTIK dimata suami 
WAJIB pakai pb!!!!Corset abang sayang ni!!!


Harga istimewa dan free gift untuk 3 yang terawal menanti...
 
Call/SMS/WA
013-3496050

#premiumbeautifulexpert
#topagentpremiumbeautifulkl