Thursday, 9 July 2015

Testimoni Premium Beautiful - Badan Kembali Terbentuk Walaupun Bersalin Secara Pembedahan

Testimoni Premium Beautiful - Badan Kembali Terbentuk Walaupun Bersalin Secara Pembedahan


Dalam masa 5 minit je badan ibu anak tiga yang baru 43 hari melahirkan anak secara pembedahan ni bertukar jadi cantik, terletak dan kemas. Bahagian perut menggelebeh paling ketara...sebelum pakai nampak kembang pada bahagian pinggang, tapi lepas pakai premium beautiful terus kemas. Inilah kawasan paling bermasalah bagi ibu-ibu lepas bersalin, terutamanya bagi ibu yang bersalin secara ceasar. 

Ramai yang cakap bersalin ceasar perut memang tak boleh kempis kembali sebab tak boleh berbengkung, bertangas, berurut dan menjalani proses berpantang tradisional sebagaimana bersalin normal. Jangan risau sebab sekarang ni bengkung moden Premium Beautiful ni memang amat sesuai untuk bantu ibu-ibu berpantang tak kira macamana proses bersalin samaada normal atau pembedahan untuk dapatkan semula bentuk badan dan kembalikan keanjalan aset kewanitaan anda.

Pengakuan dari Amalina, ibu beranak tiga yang bersalin secara pembedahan

"Gembira sangat-sangat bila dapat sarung premium beautiful ni setelah 3 tahun mengintai-ngintai peluang nak pakai pb..akhirnya lepas bersalin anak ketiga baru dapat pakai..sakit pinggang akibat suntikan epidural melahirkan kali ke tiga ni memang jadi penguat semangat untuk cepat-cepat sarungkan pb kat badan. Tambahan lagi masa berpantang yang acuh tak acuh, dengan nak melayan karenah anak-anak kecil memang tak sempat la nak ikat bengkung berjela-jela tu..nasib baik ada bengkung moden yang mudah..cuma sarung dan cangkuk jer..tapi kesannya memang menakjubkan..sampaikan bila sarung je pb ni husband terus puji..nampak tak???suami pun pandai jugak berpolitik..selama ni dia senyap jer, ayat penyedapnya maybe nak jaga hati kita..tapi bila bentuk badan kita dah langsing, menawan dia puji bagai. Maksudnya???ehem2..faham-faham sendiri lah yea..."
 
Ada ke ibu-ibu yang tengah survey2 lagi pasal pb ni??
takyah tunggu sampai 3 tahun, 3 minit anda sarung pasti suami senyum lebar punye.Selalu kalau keluar rumah jalan jaih-jauh kali ni mesti nak berkepit jer.
Siapa tak sayang isteri ooiiii...Lagi-lagi bila dapat isteri yang cantik dan pandai uruskan rumahtangga....
 
Nak bagi Harga Istimewa, Premium Beautiful Offer Ramadhan:-
Cepat-cepat call dan terhad kepada 3 yang terawal sahaja

013-3496050
Hasikin



..
Post a Comment