Sunday, 30 August 2015

Premium Beautiful Corset - Jualan Berpuluh Set Sehari

Premium Beautiful Corset - Jualan Berpuluh Set Sehari


Saat kita teragak-agak dan tertanya-tanya boleh buat ke tak, boleh buat ke tak? Orang lain dengan pantas terus grab peluang..

Confirm bonus 5 figures berjoget-joget dalam akaun pada 12 haribulan September depan..

Kan dah kata, takde perempuan dalam dunia ni tak pakai bra..jadi memang takde masalah langsunglah kalau nak jual PB ni kan??? Sebab tu  berpuluh-puluh set permintaan sehari sampai dah jadi tsunami pb!!!

Tak pandai takpe, saya boleh ajarkan...

013-3496050
www.hasikin.com

#braterbaikwanita
#tsunamipb

Wednesday, 26 August 2015

Cegah Fibroid Peringkat Awal Dengan Premium Beautiful Corset

Cegah Fibroid Peringkat Awal Dengan Premium Beautiful Corset


Memang bagus sangat sarung premium beautiful corset ni sebab boleh bantu kesan tanda-tanda awal macam-macam sakit kat badan kita...

Pengalaman customer ni bila pakai premium beautiful corset terus bleeding...check up kat klinik rupa-rupanya ada fibroid..sebelum ni tak pernah tau pun ada fibroid..nasib baik pakai pb, kalau tak sampai ke sudah tak tau kan..Kalau lambat detect pun payah jugak nak cari penawarnya.. 

Tak rugi melabur hari ini dengan hanya RMxxxx sahaja berbanding kos rawatan beribu-ribu ringgit. Kalau dah sakit, kos akan jadi sampai 4 kali ganda dari harga sepasang premium beautiful corset ni.Lakukan langkah bijak sekarang!!

Call/Whatapps:
013-3496050 
#topagentpremiumbeautifulkl




Tuesday, 25 August 2015

Duit Gaji Hilang Sekelip Mata

Duit Gaji Hilang Sekelip Mata

 Yeay, yahoooo, yabedabeduuuuuu....25 Ogos 2014 
Akhirnya gaji masuk. Memang terasa sangat-sangat la bagi penjawat awam sebab dekat 45 hari nak tunggu gaji tau. Lama kan sebab gaji masuk awal hari tu sempena sambutan hari raya bulan lepas.

Memang rutin tiap-tiap tahun perkara macam ni pasti terjadi. Tapi mujurlah sekarang ni akak memang dah buat bussiness dengan Sahajidah Hai-O Marketing ni memang dah tak kisah sangat pasal haji sebab sebulan memang akan dapat dua income. Income sebagai penjawat awam pada setiap 25hb dan income SHOM setiap 11hb.

Ramai yang bertanya sempat ke buat dua kerja dalam satu masa. Memang la tak dinafikan memang penat pada awalnya tapi sejak masuk tahun kedua berniaga sambil bekerja dah mula pandai bahagikan masa. Dalam kelas mingguan hari Rabu pun kami diajar untuk mengagihkan masa sebaiknya.

Biarlah penat 2-3 tahun awal-awal ni agar dapat merasa kesenangan di masa akan datang. Sedangkan kerja 9 jam kat office boleh tahan dengan income 3k sebulan, inikan pula bila kerja 2 jam jer tapi hasil boleh menjangkau lebih 3k sebulan. Ada yang menangkau sampai 25k hingga 30k solid income sebuan dengan hanya bekerja 2 jam sahaja.Lagipun, buat bussiness ni memang santai. Sambil-sambil duduk, sambil-sambil oniline da jer orang order produk hebat SHOM ni.

Dengan taraf ekonomi sekarang ni, nilai matawang semakin jatuh memang nak kena ada 'back up' plan. Sedangkan syarikat gah macam MAS pun dah mula memberhentikan pekerja, jangan fikir penjawat awam macam kita ni kukuh selamanya. Dengan komitment setiap bulan yang melebihi pendapatan memang amat merungsingkan...

Tak percaya??? mari kita kira....

Berapa Pendapatan bulanan anda??               RM 3,000 


 Senaraikan tanggungan anda sebulan

Pampers Anak                                              RM 100
Susu Anak                                                   RM 200
               Pengasuh Anak                                           RM 300 ( seorang )
Makan  minum                                              RM 300
Lauk Pauk                                                    RM 300
PTPTN                                                         RM 200
Kereta                                                         RM 700
Duit Minyak dan Tol                                       RM 300
              Duit Sekolah Anak                                         RM 100 (seorang)
Duit Mak Ayah                                              RM 300
Duit Top Up                                                 RM 100
Baju/ Pakaian                                              RM 100
JUMLAH TANGGUNGAN                                      RM 3,000

Jumlah tanggungan dah cukup RM 3,000 silap-silap minus lagi. Yelah, takkan la takde aktiviti riadah, bayar insurans atau akan tambah extra bajet bila balik kampung ziarah keluarga. duit minyak, duit tol. Sebab tu makin ramai yang buat-buat lupa nak bagi duit untuk parents sebab sebenarnya duit yang tak cukup. Duit gaji hilang sekelip mata.

Jadi sampai bila kita nak hidup cukup-cukup makan je. Duit gaji hilang sekelip mata jer sebab belum dapat lagi dah komitted dengan tanggungan bulanan. Kalau ada peluang, kenapa kita tak mencuba kan??

Kami memang mencari individu yang nak cari kerja secara part time atau full time tapi nak kerja sedikit, income banyak. Kami akan bantu anda selesaikan segala hutang piutang dalam masa setahun jerr..

Siapa nak, kami akan bantu anda sampai berjaya dengan syarat anda beri pelung pada diri anda sendiri. Kejayaan, kebebasan masa, kebebasan masa terletak di tangan anda.

Set Your Appoiment Now!!!
013-3496050 

#rahsiakayadanberjaya
#welovetlc 




Tuesday, 18 August 2015

Testimoni Premium Beautiful - Berat Turun 24kg!!!!

Testimoni Premium Beautiful - Berat Turun 24kg!!!!


Woooowww!!! Seronoknya bila dapat result macam ni..Hasil selepas sarung pakaian dalam ajaib ni, Ukuran perut dari 123cm dah jadi 99 cm jer???
Berat pulak TURUN 24kg????

Jangan ragu-ragu beli Premium Beautiful Corset dengan #pbexpert dari TLC...
Kami memang expert pakaikan customer tak kira apa jua size badan anda..
Dari gemuk nak ke kurus atau dari kurus nak berisi sikit untuk dapatkan berat badan ideal pun boleh...

Jaga-jaga dengan agent yang salah bagi size...Nanti anda yang merana!!! 
Yang kurus makin melidi..yang gemuk makin berketul....

Free Fitting, Free Consultation...

Your Trusted Agent
013-3496050 
 #topagentpremiumbeautifulexpert
Hasikin Ali

APA ITU PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE

APA ITU PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE?

 
Cuti hujung minggu semalam, akak ke Putrajaya. Hantar Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate atau lebih dikenali sebagai tilam kuat. Ya Allah, memang ramai sangat nak tidur berselimutkan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate. Inshaallah, dengan hanya tidur beberapa jam sahaja badan dah rasa bertenaga..tidur sedikit tapi badan bertenaga dan segar je bila bangun nanti.

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? Apa itu Bio Velocity Sleep Mate

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity adalah sejenis PELAPIK TILAM bertenaga dan direka khas untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan membantu proses terapi hanya dengan cara berbaring, peluk, alas ,selimut atau hanya memandang ke arah pelapik tilam BVSM ini.
BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM...Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Ianya adalah hasil Kajian Selama 20 Tahun Dari RUSIATeknologi Dari KOREA ,
FABRIK Berkualiti Dari GERMAN dan dijahit Di MALAYSIA


Ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate

- Ianya ringan dan ber saiz Queen
- Tidak menggunakan charge/bateri/plug elektrik
- Boleh dibuat selimut, alas cadar atau dilipat kecil menjadi bantal
- mudah dibawa ke mana sahaja ( boleh bawa travel)


Bagaimana kesan Bio Velocity Sleep Mate?

Hanya 10 saat sahaja pandang ke arah  pelapik tilam BVSM ini sudah terasa tenaganya. Kalau baring atau tidur semalaman anda akan merasa lebih cergas, sangat bertenaga dan puas tidur walaupun hanya sekadar 2 hingga 3 jam sahaja. Ianya memberikan tidur lena yang berkualiti mengikut keperluan badan seseorang.


Bagaimana Bio Velocity Sleep Mate Berfungsi?

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate akan mengeluarkan gelombang dari garam buluh yang telah disuntik. Apabila aura kita lemah, negatif value mudah untuk masuk ke dalam otak, ke hati kita mengakibatkan badan letih, lesu, tak berdaya, dan beremosi.  Dengan BVSM membantu menyeimbangkan kembali hormon dalam badan.


Bagaimana BVSM mampu merawat penyakit dari hujung rambut sehingga hujung kaki?


-Gelombang yang terhasil daripada garam buluh akan mencari molekul air dalam badan. Molekul air sentiasa bergetar dan akan menghasilkan lebihan tenaga dari gelombang tersebut mengakibatkan molekul air akan bergetar lebih jauh dengan kadar frekuensi yang lebih laju.

-Akibat dari getaran molekul air yang laju menyebabkan molekul air terputus dan membebaskan OKSIGEN dan TENAGA HABA dalam salur darah ( punca berpeluh dan haus semasa tidur dengan bvsm )
- Apabila terasa panas akibat PEMBEBASAN HABA dalam salur darah, proses DETOX bermula. Saluran darah akan bersih dan berjalan lancar kerana smeua kolestrol telah pun mula terlerai.
- Metabolisma semakin meningkat kerana sel yang semakin aktif membiak bersama dengan kadar pembebasan oksigen yang tinggi ( RENEWAL )
- Hormon akan seimbang dan dengan izin ALLAH smeua penyakit akan pulih kerana tiada lagi saluran darah yang tersumbat.

Siapa Perlu Tidur Dengan BVSM ini?

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep mate sangat sesuai untuk semua golongan dan kegunaan seisi keluarga. Teknologi mesra alam sangat sesuai dari bayi baru lahir hingga ke usia emas layak menggunakannya. Ianya juga merupakan rawatan alternatif untuk demam kuning bagi bayi yang baru dilahirkan kerana 'dhuha, yang ada pada pelapik tilam ini.


InshaAllah, dengan izin Allah disertai doa dan keyakinan tinggi, 
banyak penyakit telah berjaya dirawat seperti:-

- Gout
- Darah tinggi
- Tekanan darah rendah
- Kencing Manis
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Slipdisc, clebral palsy (CP)
-Migrain tahap kronik 
- Asma, Lelah
- Berdengkur
- Bisa-bisa tulang, lenguh badan 
- Susah nak tidur malam ( Imsomnia )
 - Baby Kuning ( jaundice )
- Hilangkan stress- Pesakit Kanser
- Strok, Minor Strok, Major Strok
- Sakit sendi, sakit saraf
- Hormon tak stabil, menstabilkan hormon
 - Sakit Urat, sakit pinggang, sakit lutut, bisa-bisa tulang
 - Kaki dan tangan kebas, kolestrol tinggi, sakit tegang leher
- Ibu Berpantang menambahkan tenaga dan penyembuhan
- Memberikan tenaga dan memberikan tidur berkualiti walau hanya 2 jam sahaja tidur dengan BVSM. Badan segar dan bersemangat


Bio Velocity Sleep Mate boleh merawat gangguan mistik? Gangguan Sihir??
BOLEH, InshaALLAH.

Gelombang garam buluh ni bertindak sangat EFEKTIF menghalau gangguan mistik dengan izin-NYA. Sebab kita dengan garam yang HIGH-QUALITY...
Tenaga gelombang garam buluh ni TAJAM dan DAHSYAT untuk halau semua jin dan syaitan. ( Sebelum tidur di atas BVSM berdoa dulu kepada ALLAH supaya BVSM ini dapat menjauhkan benda-benda mistik )

Selain dari itu dengan ber 'BVSM' anda akan lebih 
- awet muda, cantik, sihat
- tenang dan berfikiran positif ( hilang stress )
- lebih TEGANG???
- Nikmat malam pertama kembali semula..
OMGGGGG!!! Memang kena pakai ni..

Harga Asal Pelapik Tilam Bio Velociy Sleep Mate RM1,488
Nak lagi MURAH dan JIMAT???

Call/SMS/WA:
013-3406050

COD sekitar PUTRAJAYA, KL, KERAMAT, SETIAWANGSA, JOHOR dan KELANTAN
FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak
dan HADIAH ISTIMEWA PERCUMA sementara stok masih ada..CEPAT!!!


Monday, 17 August 2015

Pinggang Makin Ramping dengan Premium Beautiful

Pinggang Makin Ramping dengan Premium Beautiful


Dah tiga tahun pakai Premium Beautiful pinggang dari size 29 dah jadi 26 jer. Hasil konsisten pakai Premium Beautiful selama 8 jam sehari. Terus taknak berenggang dengan Premium Beautiful sampaikan masa hantar repair pun cepat-cepat beli set yang baru sebab memang sangat tak selesa tanpa Premium Beautiful ni tau..

Kesan buruk bila pinggang makin mengecil sejak pakai PB iaiah terpaksa beli seluar baru sebab semua seluar lama memang tak muat dan 'londeh'...
Nampak tak macam Aisyah..memang ketara sangat kan beza size seluar dulu dengan sekarang lepas dia konsisten pakai Premium Beautiful 8 jam sehari...

 

Kalau ibu beranak dua macam aisyah ni pinggang 26 inci jer, yang anak dara tu tak 'terbako' ke?? Mak dara lagi slim dari anak dara...fuh!!! 

Nak bagi harga istimewa dan diskaun sehingga RM400 pada 3 orang yang terawal sahaja..Hubungi akak sekarang..

Call/SMS/WA:
013-3496050






Thursday, 13 August 2015

Cara Berpantang dengan Bengkung Moden Premium Beautiful

Bagaimana Cara Berpantang Dengan Bengkung Moden @ Premium Beautiful



Ramai orang berpantang dengan bengkung Moden @ Premium Beautiful Corset ni. Lagi cepat, kemas dan selamat. Tapi waktu bila kita boleh mula pakai bengkung Moden ni yea?? Kat sini akak nak share cara dan waktu yang paling sesuai untuk pakai Bengkung Moden ni.

Untuk ibu yang bersalin secara biasa (normal) 

Sarung waist nipper sebaik sahaja lepas bersalin. Lepas 2 minggu atau bila luka jahitan bahagian bawah tu dah kering dan dah sembuh boleh la sarung long girdle sebab macam ngeri la pulak kan lepas-lepas kena gunting kat situ terus nak pakai long girdle. Tapi ada jer yang berani hari ke 3 dah pakai long girdle tu dan hasilnya memang luka kesan jahitan tu memang cepat sembuh dan air bisa dan darah nifas memang banyak sangat keluar. Ringan jer rasa badan.

Untuk ibu yang bersalin secara Pembedahan ( Ceasar )

Pastikan luka jahitan di bahagian perut kering baru pakai waist nipper. Biasanya lepas 2 minggu dah boleh pakai waist nipper bergantung pada orang juga. Selepas sebulan dab boleh pakai satu set PB. Berdasarkan pengalaman, memang banyak testimoni mengatakan luka kesan pembedahan akan lebih cepat sembuh kalau kita cepat pakai waist nipper. 

Masa mula-mula pakai waist nipper cuma letak saja waist nipper tu kat atas perut supaya FIR pada waist bekerja untuk mengeringkan luka jahitan pembedahan. Bila dah kering dan boleh la hook waist dan pakai betul-betul..

Memang sangat MUDAH dan sangat BERKESAN berpantang dengan Premium Beautiful. Sampai anak nombor 10 pun boleh berpantang dengan PB ni.Uppss..ramainyer...

Sebab SET BERPANTANG PB tiada EXPIRED DATE tau...
Lifetime Warranty pulak tu...

PENTING: Waktu terbaik untuk dapatkan kembali bentuk asal adalah ketika berpantang 44 hari sebab masa tu badan dan perut kita lembik lagi..Ditambah pulak dengan pemakanan terkawal.Premium Beautiful bantu untuk 'lock' lemak kesan menggeleber dan hilangkan kesan stretchmarks sekali..

Nak tau details bleh pm or whatapps
 013-3496050



Tuesday, 11 August 2015

Premium Beautiful - Korset Pelbagai Guna

Premium Beautiful - Korset Cantik, Korset Sihat


Ada orang cari Premium Beautiful Corset ni sebab nak berpantang lepas bersalin, nak sihat, nak cantik, nak kurus, nak reshape body sebab nak kahwin.

Sebab tu banyak sangat gelaran untuk corset ni. Ada orang panggil 
- Set Berpantang
- Set Kurus
- Set Kesihatan
- Corset Abang Sayang dan macam-macam lagi..

Walau apa pun panggilan dan kegunaannya, tujuan utama 
corset pelbagai guna ni direka khas
 70% untuk selesaikan masalah kesihatan
30% untuk kecantikan 
dan hasilnya 100% keyakinan..

Antara penyakit yang dapat dirawat dengan PB corset:-
Senggugut
Slip Disc
Cyst
Fibroid
Nak Anak/ Nak Hamil
Peranakan Jatuh
Payudara Kendur
Breast Cancer
Period tak teratur
Period tak Stabil
Hormon Tak Stabil
Masalah Emosi
Nak Kahwin
Nak Badan Cantik
Nak Reshape Body
Nak kurus tapi malas bersenam
Nak kurus tapi susah kawal nafsu makan
Bengkung Moden Set Berpantang Bersalin
Mengetatkan Vagina secara semulajadi

Bila pakai confirm cik abang puas hati tersenyum sampai telinga..
Badan cantik, hubungan semakin intim..
sebab tu orang panggil corset ni, CORSET ABANG SAYANG:-) 
Dapatkan CORSET ABANG SAYANG dengan harga kasih sayang,

Call/ WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl 
HASIKIN ALI




Monday, 10 August 2015

Ramai Berniaga Premium Beautiful Corset, Ada ke orang nak beli???

 Ramai Berniaga Premium Beautiful Corset, Ada ke orang nak beli???


Ramai yang jual pb ni..ada ke yang nak beli???
Masa mula-mula buat biz ni dulu pun akak selalu fikir macam tu jugak..
tapi rupa-rupanya bukan takde. tapi tak cukup sebab memang permintaan pb ni memang sangat tinggi. bayangkan dalam masa sehari, 10 set PB habis dijual. Macam akak punya mentor kak Salha Zain tu, jual korset 10 set bukan sehari..tapi dalam masa 3 jam dah hanis licin!!!

Best berbussiness pb ni..

Untung Runcit 3 angka
bonus besar
income besar
free trip OSAKA, JEPUN ala VVIP gitu..

Nak jadi peniaga, pembeli, pengedar pb???
 

Call/SMS/WA:
013-3496050

#agentpremiumbeautifuldiperlukansegera

Sunday, 9 August 2015

PREMIUM BEAUTIFUL : Cara Hilangkan Stretchmark, Perut Buncit dan kembalikan bentuk badan bagi Ibu Bersalin Secara Pembedahan

Testimoni Premium Beautiful - Cara Hilangkan Stretchmark, Perut Buncit dan kembalikan Bentuk Badan Bersalin Secara Pembedahan



Pb true story..

Asalnya customer ni nak pakai pb untuk hilangkan masalah perut buncit dan bekas parut rekahan ( stretchmarks ) selepas melahirkan anak secara pembedahan. Tapi PB ni suka-suka pulak bagi badan tu maintain slim dan kesannya shape lagi cantik dari sebelum beranak  . 

Customer ni baru pakai 2 bulan jer PB ni dan setiap hari konsisten pakai selama 8 jam jer...kalau sesiapa yang bekerja tu ibaratnya pakai pb ni waktu bekerja jer la kan. Tapi, hasilnya memang menakjubkan. Macam ke gym pagi dan petang kan?? Ke gym pun dapat turunkan berat badan je uolls. tapi nak dapatkan shape macam ni, tak tau lah bila??

Dah alang-alang tau kebaikan PB ni, memang WAJIB grab 1 set tau. Siapa kata bersalin secara pembedahan tak boleh berbengkung??? 
Dah ramai customer yang bersalin ceaser pakai bengkung moden ni dan hasilnya 500% puas hati. 

Yang dah pakai PB ni pulak tolong sebar-sebarkan kebaikan PB pada kawan-kawan yang lain. Ajak mereka pakai sama dan kenalkan mereka dengan akak nanti akak bagi uolss komisyen yea...

Premium Beautiful Corset membantu wanita berpantang 
mengatasi masalah seperti :-

- Perut buncit 
- Sakit Pinggang
  - Memberikan tenaga
  - Masalah rekahan, ( Stretch mark )
- Kembalikan potongan ( shape ) badan serta merta
- Membantu membangkitkan keyakinan walaupun telah melahirkan
- Membanyakkan susu badan ( milk booster )
-  Membantu mempercepatkan proses penyembuhan rahim
- Menganjalkan kembali payudara
- Mengeluarkan air bisa dari dalam badan
- Membantu mempercepatkan keluar darah nifas ( cuci darah kotor )
- Merapatkan dan mengetatkan kembali rahim sebab tu orang panggil pb ni corset abang sayang..makin bersalin, makin bergetah gitu..
  

Isteri yang nak tambat hati suami, cepat-cepat sarung PB..Isteri Pak Imam pun pakai PB dik non...Cepat-cepat contact akak...nak bagi harga
runtuh sempena merdeka!!!!

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
Hasikin Ali

Testimoni Body Wash Marine Essence - Mandian Terbaik Untuk Bayi Ruam

 Body Wash Marine Essence Mandian Terbaik Untuk Bayi Ruam


Hari Rabu lepas, sempat menghantar set kombo Marine Essence di Kuarters Wangsa Keramat. Si Ibu mencari penawar untuk bayi berusia 4 bulan yang kena ruam kat muka.Dah pakai macam-macam produk tapi tak menjadi.

Pagi tadi dapat whatapps. Dia bagitau muka baby dah beransur pulih. Alhamdulillah. baru pakai 3 hari dah nampak kesan yang sangat positif. Syukurlah body wash marine essence ni bantu untuk kurangkan masalah si kecil. Sebab Marine Essence ni kan dari garam buluh..memang sesuai untuk semua lapisan usia dari bayi baru lahir hinggalah ke segenap lapisan usia.

Untuk bayi, memang disarankan agar menggunakan body wash berbanding sabun marine essence kerana teksturnya lebih lembut untuk kulit bayi tetapi hasilnya sama jer macam sabun ketul tu.

Harga Seketul Sabun Marine Essence RM 40 ( RM6 postage )
Harga Sekotak Sabun Marine Essence ( 3 ketul )  RM 120 ( Free Postage )
Harga Sebotol Body Wash Marine Essence 250ml RM 38 ( RM6 Postage )
Harga Set Kombo 3 botol Body Wash Marine Essence RM 114 ( Free Postage )

Nak harga lebih Jimat dan murah???

Whatapps/SMS :-
013-3496050
#pengedarutamasabunmarineessence
 #codsabunmarineessencekeramat
#codsetiawangsa

Testimoni Herba Maharani - Berjaya Hamil Setelah 5 Tahun Berkahwin

Testimoni Herba Maharani - Berjaya Hamil Setelah 5 Tahun Berkahwin


Ya ALLAH, bersyukur sangat-sangat bila penantian pasangan suami isteri selama 5 tahun membuahkan hasil. Isterinya disahkan hamil setelah makan herba maharani. Dengan izin ALLAH, maharani menjadi asbab kehamilannya.

Selain dari nak hamil, maharani ni juga sesuai untuk rawatan:-
- keputihan
- senggugut
- period tak teratur
 - awet muda
- payudara kendur
- punggung jatuh
- masalah hormon
 - memberikan tenaga dari keletihan/kelesuan
- merapatkan kembali hubungan intim ( ketatkan vagina yang longgar )

Mesti ramai tertanya-tanya berapa harga sekotak maharani ni kan? Harga baru Herba Maharani mulai Februari 2015 RM98 sekotak. Nak lagi JIMAT?

Cuma WHATAPPS atau SMS ke 013-3496050 sekarang!!!!
Cuma WHATAPPS atau SMS ke 013-3496050 sekarang!!!!
Cuma WHATAPPS atau SMS ke 013-3496050 sekarang!!!!
Agent dan pengedar Maharani juga diperlukan...