Tuesday, 18 August 2015

APA ITU PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE

APA ITU PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE?

 
Cuti hujung minggu semalam, akak ke Putrajaya. Hantar Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate atau lebih dikenali sebagai tilam kuat. Ya Allah, memang ramai sangat nak tidur berselimutkan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate. Inshaallah, dengan hanya tidur beberapa jam sahaja badan dah rasa bertenaga..tidur sedikit tapi badan bertenaga dan segar je bila bangun nanti.

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? Apa itu Bio Velocity Sleep Mate

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity adalah sejenis PELAPIK TILAM bertenaga dan direka khas untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan membantu proses terapi hanya dengan cara berbaring, peluk, alas ,selimut atau hanya memandang ke arah pelapik tilam BVSM ini.
BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM...Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Ianya adalah hasil Kajian Selama 20 Tahun Dari RUSIATeknologi Dari KOREA ,
FABRIK Berkualiti Dari GERMAN dan dijahit Di MALAYSIA


Ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate

- Ianya ringan dan ber saiz Queen
- Tidak menggunakan charge/bateri/plug elektrik
- Boleh dibuat selimut, alas cadar atau dilipat kecil menjadi bantal
- mudah dibawa ke mana sahaja ( boleh bawa travel)


Bagaimana kesan Bio Velocity Sleep Mate?

Hanya 10 saat sahaja pandang ke arah  pelapik tilam BVSM ini sudah terasa tenaganya. Kalau baring atau tidur semalaman anda akan merasa lebih cergas, sangat bertenaga dan puas tidur walaupun hanya sekadar 2 hingga 3 jam sahaja. Ianya memberikan tidur lena yang berkualiti mengikut keperluan badan seseorang.


Bagaimana Bio Velocity Sleep Mate Berfungsi?

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate akan mengeluarkan gelombang dari garam buluh yang telah disuntik. Apabila aura kita lemah, negatif value mudah untuk masuk ke dalam otak, ke hati kita mengakibatkan badan letih, lesu, tak berdaya, dan beremosi.  Dengan BVSM membantu menyeimbangkan kembali hormon dalam badan.


Bagaimana BVSM mampu merawat penyakit dari hujung rambut sehingga hujung kaki?


-Gelombang yang terhasil daripada garam buluh akan mencari molekul air dalam badan. Molekul air sentiasa bergetar dan akan menghasilkan lebihan tenaga dari gelombang tersebut mengakibatkan molekul air akan bergetar lebih jauh dengan kadar frekuensi yang lebih laju.

-Akibat dari getaran molekul air yang laju menyebabkan molekul air terputus dan membebaskan OKSIGEN dan TENAGA HABA dalam salur darah ( punca berpeluh dan haus semasa tidur dengan bvsm )
- Apabila terasa panas akibat PEMBEBASAN HABA dalam salur darah, proses DETOX bermula. Saluran darah akan bersih dan berjalan lancar kerana smeua kolestrol telah pun mula terlerai.
- Metabolisma semakin meningkat kerana sel yang semakin aktif membiak bersama dengan kadar pembebasan oksigen yang tinggi ( RENEWAL )
- Hormon akan seimbang dan dengan izin ALLAH smeua penyakit akan pulih kerana tiada lagi saluran darah yang tersumbat.

Siapa Perlu Tidur Dengan BVSM ini?

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep mate sangat sesuai untuk semua golongan dan kegunaan seisi keluarga. Teknologi mesra alam sangat sesuai dari bayi baru lahir hingga ke usia emas layak menggunakannya. Ianya juga merupakan rawatan alternatif untuk demam kuning bagi bayi yang baru dilahirkan kerana 'dhuha, yang ada pada pelapik tilam ini.


InshaAllah, dengan izin Allah disertai doa dan keyakinan tinggi, 
banyak penyakit telah berjaya dirawat seperti:-

- Gout
- Darah tinggi
- Tekanan darah rendah
- Kencing Manis
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Slipdisc, clebral palsy (CP)
-Migrain tahap kronik 
- Asma, Lelah
- Berdengkur
- Bisa-bisa tulang, lenguh badan 
- Susah nak tidur malam ( Imsomnia )
 - Baby Kuning ( jaundice )
- Hilangkan stress- Pesakit Kanser
- Strok, Minor Strok, Major Strok
- Sakit sendi, sakit saraf
- Hormon tak stabil, menstabilkan hormon
 - Sakit Urat, sakit pinggang, sakit lutut, bisa-bisa tulang
 - Kaki dan tangan kebas, kolestrol tinggi, sakit tegang leher
- Ibu Berpantang menambahkan tenaga dan penyembuhan
- Memberikan tenaga dan memberikan tidur berkualiti walau hanya 2 jam sahaja tidur dengan BVSM. Badan segar dan bersemangat


Bio Velocity Sleep Mate boleh merawat gangguan mistik? Gangguan Sihir??
BOLEH, InshaALLAH.

Gelombang garam buluh ni bertindak sangat EFEKTIF menghalau gangguan mistik dengan izin-NYA. Sebab kita dengan garam yang HIGH-QUALITY...
Tenaga gelombang garam buluh ni TAJAM dan DAHSYAT untuk halau semua jin dan syaitan. ( Sebelum tidur di atas BVSM berdoa dulu kepada ALLAH supaya BVSM ini dapat menjauhkan benda-benda mistik )

Selain dari itu dengan ber 'BVSM' anda akan lebih 
- awet muda, cantik, sihat
- tenang dan berfikiran positif ( hilang stress )
- lebih TEGANG???
- Nikmat malam pertama kembali semula..
OMGGGGG!!! Memang kena pakai ni..

Harga Asal Pelapik Tilam Bio Velociy Sleep Mate RM1,488
Nak lagi MURAH dan JIMAT???

Call/SMS/WA:
013-3406050

COD sekitar PUTRAJAYA, KL, KERAMAT, SETIAWANGSA, JOHOR dan KELANTAN
FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak
dan HADIAH ISTIMEWA PERCUMA sementara stok masih ada..CEPAT!!!


Post a Comment