Sunday, 9 August 2015

Cara Hilangkan Stretchmark, Perut Buncit dan kembalikan bentuk badan bagi Ibu Bersalin Secara Pembedahan

Testimoni Premium Beautiful - Cara Hilangkan Stretchmark, Perut Buncit dan kembalikan Bentuk Badan Bersalin Secara Pembedahan



Pb true story..

Asalnya customer ni nak pakai pb untuk hilangkan masalah perut buncit dan bekas parut rekahan ( stretchmarks ) selepas melahirkan anak secara pembedahan. Tapi PB ni suka-suka pulak bagi badan tu maintain slim dan kesannya shape lagi cantik dari sebelum beranak  . 

Customer ni baru pakai 2 bulan jer PB ni dan setiap hari konsisten pakai selama 8 jam jer...kalau sesiapa yang bekerja tu ibaratnya pakai pb ni waktu bekerja jer la kan. Tapi, hasilnya memang menakjubkan. Macam ke gym pagi dan petang kan?? Ke gym pun dapat turunkan berat badan je uolls. tapi nak dapatkan shape macam ni, tak tau lah bila??

Dah alang-alang tau kebaikan PB ni, memang WAJIB grab 1 set tau. Siapa kata bersalin secara pembedahan tak boleh berbengkung??? 
Dah ramai customer yang bersalin ceaser pakai bengkung moden ni dan hasilnya 500% puas hati. 

Yang dah pakai PB ni pulak tolong sebar-sebarkan kebaikan PB pada kawan-kawan yang lain. Ajak mereka pakai sama dan kenalkan mereka dengan akak nanti akak bagi uolss komisyen yea...

Premium Beautiful Corset membantu wanita berpantang 
mengatasi masalah seperti :-

- Perut buncit 
- Sakit Pinggang
  - Memberikan tenaga
  - Masalah rekahan, ( Stretch mark )
- Kembalikan potongan ( shape ) badan serta merta
- Membantu membangkitkan keyakinan walaupun telah melahirkan
- Membanyakkan susu badan ( milk booster )
-  Membantu mempercepatkan proses penyembuhan rahim
- Menganjalkan kembali payudara
- Mengeluarkan air bisa dari dalam badan
- Membantu mempercepatkan keluar darah nifas ( cuci darah kotor )
- Merapatkan dan mengetatkan kembali rahim sebab tu orang panggil pb ni corset abang sayang..makin bersalin, makin bergetah gitu..
  

Isteri yang nak tambat hati suami, cepat-cepat sarung PB..Isteri Pak Imam pun pakai PB dik non...Cepat-cepat contact akak...nak bagi harga
runtuh sempena merdeka!!!!

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
Hasikin Ali
Post a Comment