Thursday, 6 August 2015

FREE REPAIR PREMIUM BEAUTIFUL KOYAK

 FREE REPAIR PREMIUM BEAUTIFUL KOYAK


Sabtu lepas, lepas balik makan di rumah terbuka sempat ergi hantar repair waist nipper..cangkuk tertanggal..ye lah.dah lama sangat kot..beli tahun 2009 tapi masa repair ni..FREE jer...no hidden charge..takde GST yea..sebab pb ni lifetime warranty..pelaburan bijak dengan pembelian hanya sekali tapi jaminan sepanjang hayat..Dulu pernah jugak terkoyak pb ni tapi masa tu tak tau pun boleh hantar repair..jahit sendiri jer..(bijak kan)..

Tak boleh le kakak sayang..sebab benang yang kita guna tak sama dengan benang FIR pb ni.tapi sejak jadi premium beautiful expert ni, baru tau banyak sangat keistimewaan pb ni rupanya.mujur belajar.kalau tak sesat jalan la jawabnya..


Antara kerosakan yang boleh hantar repair free:-
- cangkuk tertanggal
- kain terkoyak
- tetulang pada waist nipper patah
- koyak di bahagian tengah long girdle akibat keputihan ( keputihan sangat tajam boleh mengakibatkan berlubang di bahagian tengah long girdle ) 

Opps..kalau nak tukar size lepas dah guna bertahun-tahun tak bopleh la yea...
Nak tukar size boleh..kalau baru fitting memang tak muat atau pakai dalam 1-3 hari rasa memang tak selesa )

Macamana nak repair Premium beautiful anda yang rosak tu??
Anda boleh hubungi agent yang fittingkan tu yea. Sebab service bagi agent Premium Beautiful Expert adalah sepanjang hayat. Cuma perlu hantar pada agent anda tempoh baikpulih Premium Beautiful dar 1-3 bulan. 
Bila dah siap agent akan hantar kepada anda tanpa sebarang bayaran.
Kalau ada pun cuma bayaran postage je la..

Inilah sebabnya kenapa kalau anda nak beli PB mesti/WAJIB beli dengan Premium Beautiful Expert sebab hanya Agent Expert dan aktif yang betul-betul nak berniaga ang akan berikan perkhidmatan percuma sepanjang hayat. Dan salah seorang dari #premiumbeautifulexpert

Call/SMS/WA:
013-3496050
HASIKIN ALI

 
Post a Comment