Tuesday, 11 August 2015

Premium Beautiful - Korset Pelbagai Guna

Premium Beautiful - Korset Cantik, Korset Sihat


Ada orang cari Premium Beautiful Corset ni sebab nak berpantang lepas bersalin, nak sihat, nak cantik, nak kurus, nak reshape body sebab nak kahwin.

Sebab tu banyak sangat gelaran untuk corset ni. Ada orang panggil 
- Set Berpantang
- Set Kurus
- Set Kesihatan
- Corset Abang Sayang dan macam-macam lagi..

Walau apa pun panggilan dan kegunaannya, tujuan utama 
corset pelbagai guna ni direka khas
 70% untuk selesaikan masalah kesihatan
30% untuk kecantikan 
dan hasilnya 100% keyakinan..

Antara penyakit yang dapat dirawat dengan PB corset:-
Senggugut
Slip Disc
Cyst
Fibroid
Nak Anak/ Nak Hamil
Peranakan Jatuh
Payudara Kendur
Breast Cancer
Period tak teratur
Period tak Stabil
Hormon Tak Stabil
Masalah Emosi
Nak Kahwin
Nak Badan Cantik
Nak Reshape Body
Nak kurus tapi malas bersenam
Nak kurus tapi susah kawal nafsu makan
Bengkung Moden Set Berpantang Bersalin
Mengetatkan Vagina secara semulajadi

Bila pakai confirm cik abang puas hati tersenyum sampai telinga..
Badan cantik, hubungan semakin intim..
sebab tu orang panggil corset ni, CORSET ABANG SAYANG:-) 
Dapatkan CORSET ABANG SAYANG dengan harga kasih sayang,

Call/ WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl 
HASIKIN ALI




Post a Comment