Sunday, 9 August 2015

Testimoni Body Wash Marine Essence - Mandian Terbaik Untuk Bayi Ruam

 Body Wash Marine Essence Mandian Terbaik Untuk Bayi Ruam


Hari Rabu lepas, sempat menghantar set kombo Marine Essence di Kuarters Wangsa Keramat. Si Ibu mencari penawar untuk bayi berusia 4 bulan yang kena ruam kat muka.Dah pakai macam-macam produk tapi tak menjadi.

Pagi tadi dapat whatapps. Dia bagitau muka baby dah beransur pulih. Alhamdulillah. baru pakai 3 hari dah nampak kesan yang sangat positif. Syukurlah body wash marine essence ni bantu untuk kurangkan masalah si kecil. Sebab Marine Essence ni kan dari garam buluh..memang sesuai untuk semua lapisan usia dari bayi baru lahir hinggalah ke segenap lapisan usia.

Untuk bayi, memang disarankan agar menggunakan body wash berbanding sabun marine essence kerana teksturnya lebih lembut untuk kulit bayi tetapi hasilnya sama jer macam sabun ketul tu.

Harga Seketul Sabun Marine Essence RM 40 ( RM6 postage )
Harga Sekotak Sabun Marine Essence ( 3 ketul )  RM 120 ( Free Postage )
Harga Sebotol Body Wash Marine Essence 250ml RM 38 ( RM6 Postage )
Harga Set Kombo 3 botol Body Wash Marine Essence RM 114 ( Free Postage )

Nak harga lebih Jimat dan murah???

Whatapps/SMS :-
013-3496050
#pengedarutamasabunmarineessence
 #codsabunmarineessencekeramat
#codsetiawangsa

Post a Comment