Saturday, 1 August 2015

Testimoni Premium Beautiful - Pengantin Sangat Konfident di Hari Bahagia

Testimoni Premium Beautiful - Serlahkan Keyakinan Pengantin di Hari Bahagia 


Bila selesai bulan Ramadhan, dah mula kenduri kahwin di sana sini. Tak lepaskan peluang juga si manis Eka ni pun baru jer melamgsungkan perkahwinannya baru-baru ni. Bukan senang nak jaga badan bila berkahwin musim-musim raya ni. Yelah, masa puasa memang la berat turun 3-5 kg sebulan tapi bila raya naik 3-5kg seminggu jer. Bayangkan???aduh stress mak...

Tapi, mujurlah Eka ni sempat pasang badan. Bila sarung Premium Beautiful Corset, memang nampak berbeza sangat. Badan yang dulunya 'tak ada pinggang; sekarang dah ramping uolls. Bila badan dah terbentuk, lemak tak bersepah-sepah memang confident sangat-sangat lah kan nak jadi raja sehari. Wajah memang confirm berseri-seri sebab tak perlu nak tahan-tahan nafas masa bergambar nanti, tak perlu nak kawal makan masa makan berdamai nanti, tak perlu risau baju tak muat last minit, dan yang paling penting tak la malu sangat depan suami dengan bentuk badan sendiri.

Betapa yakinnya Eka ni sampai orang kata 'over confident' dengan Premium Beautiful ni. Sempat lagi bagi amanat pada bakal-bakal pengantin untuk sarung Premium Beautiful ni. Confirm puas hati dan tak rugi.

" Konfiden sangat lahaiii...dengan pakai korset #premiumbeautiful neh.memang takde nak sorok2 lemak dah!!patutlah ramai pengantin sebelum kawen cari pb, nak posing pun takdelah nak sorok2 lemak gelebeh.memang baju pun terletak cantik dan elok je.tetiba nak cakap,tak menyesal aku beli...hahaha..bila pakai pb,memang shaping tu nampak sangat!!tu yang seronok!!sebab kita dari kul 11am until 7pm,kje duk atas pelamin je,amek gambar tak kesudah!!macam2 gaya ku buat atas pelamin tuh!seriusly eka boleh cakap,bagi mana2 perempuan yang tak lama lagi nak kawen tuh,memang kena pakai pb,bukan untuk cantik je,tapi untuk kesihatan jugak!!trust me!!"
-Eka Nazri-


 Bakal pengantin yang sedang menghitung hari, bulan atau tahun, yang nak dapatkan bentuk badan dan keyakinan WAJIB dapatkan Premium Beautiful Corset ini cepat sebab akak nak bagi harga terlajak istimewa untuk 3 yang terawal sahaja.

SMS/WA:
013-3496050
Hasikin Ali
#premiumbeautifulexpertkl 
Post a Comment