Wednesday, 30 September 2015

Overweight? Berat dari 92kg Dah tinggal 83kg Jer?

Berat dari 92 kg dah tinggal 83 kg Jer?


Overweight???? Jangan risau dengan berat badan anda yang dah overweight kalau Premium Beautiful dah tersarung di badan. Tapi tolong cepat-cepat berasa risau kalau anda masih duduk diam dan selesa dengan berat yang kelak pasti makin mendadak mencecah sampai 100kg++ pastinya.

Macam Kak Liyana, Pengguna tegar Premium Beautiful yang berjaya menurunkan berat badan sebanyak 9 kg dalam masa 6 bulan. Hanya sarungkan pakaian dalam Premium Beautiful berat dari 92kg dah tinggal 83kg jer. Syarat utama mesti konsisten sarung premium beautiful 8jam setiap hari. 

Berbaloikan kan? Hanya sarung premium beautiful terpaksa kurus dan terpaksa awet muda. Siapa yang dah overweight yang nak cuba-cuba sarung Premium Beautiufl Corset ni boleh cepat-cepat hubungi akak untuk khidmat rundingan secara PERCUMA!!!!

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautiful
#setkurus
#setbersalin
#setperkahwinan
#kualalumpur
#keramat

Tuesday, 29 September 2015

Testimoni Kurus Dengan Premium Beautiful Korset

Testimoni Kurus Dengan Premium Beautiful Korset



Gara-gara nak jaga badan tapi taknak jaga makan, terpaksa la badan mengecil kalau pasang PERISAI HEBAT Premium beautiful Corset untuk tangkis lemak terus bertapak dan bersepah-sepah di badan. Pilihan Saf untuk pakai Pakaian dalam ajaib Premium Beautiful pada penghujung 2012 yang lalu membuahkan hasil yang sangat memuaskan bilamana bukan sahaja pinggang makin ramping, badan makin kurus, bentuk badan makin menawan, muka pulak makin berseri-seri walaupun usia makin meningkat.

Kalau dulu masa usia 26 tahun, saiz pinggang sekitar 29-30 inci, bila meningkat usia 29 tahun, pinggang jadi 25 inci jer???? Makin Tanpa senaman, tanpa ubat-ubatan dan diet menyiksakan. Hasilnya, menakjubkan.

Yang nak dapatkan bentuk badan menawan macam Saf ni, boleh hubungi akak untuk dapatkan khidmat rundingan secara PERCUMA dan FREE FITTING untuk Premium Beautiful Corset.

013-3496050
Ckin Ali
#premiumbeautifulexpert


 

Kenapa mesti Premium Beautiful???

Kenapa mesti Premium Beautiful???


7 Kelebihan Premium Beautiful Corset

Memang banyak pakaian dalam mahupun korset di pasaran. Namun kenapa, mengapa mesti Premium Beautiful tetap menjadi pilihan wanita sehingga lebih 20 tahun lamanya?

1. Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far Infrared Rays (F.I.R) membantu proses pembentukan kontur payudara, kontur pinggang dan pinggul yang menawan.

2. Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. Maksud Superbrands bilamana produk itu mendapat permintaan yang tinggi disebabkan oleh kualitinya yang tinggi. 

3. Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada. Sesiapa yang mengalami masalah sakit belakang, slip disc, InshaALLAH, Premium Beautiful Corset dapat membantu masalah sakit belakang.

4.   One stop centre - Premium Beautiful memiliki segala-galanyanya. Ianya direka berkonsepkan 70% kesihatan, 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan akan lebih terjamin, dan dapat memecahkan lemak.

5. Jaminan seumur hidup. Sebarang kerosakan akan dibaiki secara PERCUMA sepanjang hayat. Tiada sebarang bayaran tersembunyi..

6.  Kuasa regangan 360 darjah. Tidak menyekat pergerakan seharian anda. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dan selesa dengan pemakaian Premium Beautiful.

7. Teknologi datang dari 3 buah negara maju
  • Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. Inilah sebabnya Premium Beautiful takkan regang walaupun sudah dipakai untuk jangka masa yang lama.
  • Germany – Fabrik Akwatek dan Akwadyne aitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
  • Japan – Teknologi F.I.R
Apa yang paling penting, Harganya berpatutan, mampu milik dan mampu dimiliki oleh semua orang. Surirumah, pelajar pun mampu memilikinya. Nak dapatkan set Premium Beautiful , cuma whatapps akak untuk free fitting.

013-3496050
Shikin
#premiumbeautifulexpert

Monday, 28 September 2015

Pelapik TIlam Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Penderitaan Pesakit Leukimia

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Penderitaan Pesakit Leukimia
 


Akak nak share pengalaman anak buah akak yang menghidap leukimia awal tahun lalu. Pada asalnya macam sakit misteri. Sakit dalam perut sebelah kanan selama 3 hari. Mula-mula bawa ke klinik biasa doktor cuma cakap gastrik. Tapi dia masih mengerang kesakitan dan setiap hari di usung. Dari ke klinik swasta, unit kecemasan Hospital Kota Tinggi. Keputusan dari setiap pusat rawatan mengatakan hanya gastrik biasa.

Dalam masa yang sama kami bawa juga dia berubat dengan ramai Ustaz kat Johor. Sewaktu perjalanan bertemu ustaz, mereka berhenti solat di masjid. Masa azan berkumandang, lagi kuat dia meronta kesakitan. Kebetulan ada seorang dari jemaah seorang doktor segera bantu buat surat pengesahan untuk mempercepatkan lagi urusan pemeriksaan di Hospital Sultanah Aminah. Sehari selepas ditahan, pembedahan apendiks dilakukan. Masih menjadi tanda tanya bilamana sewaktu pembedahan darahnya sentiasa mengalir keluar dan tak berhenti. Semasa pembedahan sebanyak 2 liter darah keluar dari perut sebelah kanan yang sakit. Doktor bagi ubat pekatkan darah dan hasilnya sangat menyedihkan. Anak buah terpaksa dimasukkan ke ICU kerana kesan dari ubat tersebut menjadikannya sesak nafas. Disebabkan darah sentiasa mengalir kesan pembedahan tak dapat dicamtumkan kerana proses pembersihan darah dilakukan oleh doktor setiap hari dalam bilik pembedahan. Keadaannya bertambah buruk setiap hari sehinggakan dimasukkan ke dalam wad ICU untuk rawatan rapi selama setengan bulan. Puas dengan ujikaji akhirnya doktor kata serahkan segalanya pada takdir. Dia dah 50-50 jer sekarang. Hasil ujian darah dan sample air tulang belakang, doktor mengesahkan beliau menghidap kanser darah tapi dalam masa yang sama doktor juga nasihatkan agar berubat cara kampung sebab kes ni macam pelik sangat.

Ramai ustaz dipanggil ke hospital untuk merawatnya dan ramai juga yang tak sanggup nak buat sebab gangguannya sangat banyak. Akhirnya seorang Ustaz bersetuju untuk bergabung dengan sahabat-sahabatnya membantu 'membuang' gangguan tersebut. Alhamdulillah, keadaanya beransur pulih. Betapa besarnya kuasa Allah menyembuhkan kembali. Syukur tak terhingga dipanjatkan. Dia dah sedar tapi tak masih bergantung pada ubat kemoterapi dari hospital. Keadaanya memang lemah, kesan dari ubat kimoterapi yang dia makan. Lepas makan ubat tu, kepala jadi pening dan segala makanan yang dimakan akan muntah semula. Akak pun hadiahkan dia pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk bantu dan Alhamdulillah dia boleh makan, dah tak muntah dan kepala pun dah tak pening.


Alhamdulillah, sekarang dah boleh ke sekolah dan kembali beraktiviti seperti orang lain. Sangat-sangat bersyukur bila produk yang kita ada dapat membantu mereka yang didalam kesusahan apatah lagi yang susah tu saudara mara kita sendiri. Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengurangkan penderitaan pesakit Leukimia. Alhamdulillah..

Sampai sekarang memang tak berenggang dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate. Syukur Ya ALLAH. Dengan izinmu jua. Akak memang akan bagi harga Istimewa untuk sesiapa sahaja yang nak miliki Pelapik Tilam Bio Velociy Sleep Mate sebab akak memang nak tolong dan faham sangat dengan keadaan mereka yang memerlukan.

Call/SMS/WA:
013-3496050
#pengedarutamabiovelocitysleepmate

Monday, 21 September 2015

Makin Cantik Makin Lawa Bila Pakai PB

Makin Cantik Makin Lawa Bila Pakai PB



Semakin hari semakin cantik, semakin lawa bila tengok akak-akak kita yang pakai Premium Beautiful Corset ni. Pelik kan? Macamana yang dah berusia 50 tahun macam 30 tahun, yang dah 40 tahun dah macam 20 tahun. Akak sendiri pun kalau jumpa dengan customer mesti disangkakan baru berusi 26 tahun walhal akak dah 32 tahun dik oiii..ada yang lagi best tanya 'study kat mana'.. mudanya iiiiouullsss!!!

Ni nak share rahsia awet muda. Dengan Premium Beautiful ni memang kan nampak jauh lebih muda dari usia sebab bila pakai PB ni kita jadi sihat. Sihat dari pelbagai penyakit. tugas utama Pakaian Dalam ber Far Infrared rays (FIR) Premium Beautiful membantu  melancarkan perjalanan darah punca terjadinya pelbagai masalah kesihatan. Punca penyakit berpunca dari darah. kalau darah tak mengalir dengan betul, timbul macam-macam penyakit seperti jerawat,  senggugut, period tak teratur dan macam-macam lagi. Yang lagi teruk terus Strok dan membawa maut.

 Dengan Premium Beautiful membantu mengatur kitaran haid, mengeluarkan angin dari badan, membaiki sistem hormon.Sebab tu semakin badan terbentuk cantik,kulit muka pun bertambah licin.  

Nak belanja lagi gambar pengguna tegar Premium Beautiful. Macam muda je kan walhal ada yang nak beranak 3 tau. Cuba teka yang mana??






Nak sihat dan kekal muda macam kami???

Call/SMS/WA:
013-3496050
#topagentpremiumbeautiful

Sunday, 20 September 2015

Cyst Kecut Lepas 3 Minggu Pakai Premium Beautiful Corset

Cyst Kecut Lepas 3 Minggu Pakai Premium Beautiful Corset


Testimoni dari Fiza, pengguna Premium Beautiful yang menghidap Cyst sebelum menagdung. Dan ketika mengandung Cyst masih ada. Berpantang dengan Premium Beautiful Corset dan Alhamdulillah bila buat pemeriksaan Cyst dah kecut dan terus hilang.

Beliau menyarankan adikknya yang juga menghidap Cyst untuk pakai Premium Beautiful Corset. Selepas konsistent pakai hanya 3 minggu jer,Alhamdulillah kesan yang sangat baik.Cyst makin mengecut dan hilang. Sebab teknologi Far Infrared Rays (FIR) yang ada pada PB bantu melambatkan pertumbuhan sel cyst/cancer dan kalau sel masih kecil memang harapan untuk pulih sepenuhnya sangat tinggi..inshaAllah...

Seronok dengan tindakbalas baik PB terutamanya dari aspek kesihatan. Saya juga menasihatkan agar semua wanita menjadikan Premium Beautiful Corset sebagai pakaian dalam anda kerana ianya bukan sekadar pakaian dalam tapi juga sebagai pencegahan dan rawatan pelbagai masalah wanita seperti
- Senggugut
- Sakit Pinggang/ Slip Disc
- Period Tak Teratur
- Cyst/Fibroid
- Melambatkan sel kanser
- Menaikkan punggung
- Menganjalkan payudara
- Asthma
- Gastrik
- Batu Karang
- Keputihan
- Migrain
- Buasir
- Sembelit
- Mengetatkan Vagina
- Nak Hamil
Nak Berpantang ( Bengkung Moden )
- Hilangkan Bau Badan
- Awet Muda..
- Nak kurus
Nak Reshape Badan

Ya Allah, banyak sangat kebaikan Premium Beautiful ni kan?? Hanya dengan satu PB tapi macam-macam kebaikan kita dapat. Agak-agaknya kalau hanya dengan RM2,200 hingga RM2,600 untuk satu produk tapi boleh selesaikan semua masalah kat atas ni, MAHAL tak yea???

Contoh kalau kita beli produk nak kurus..Kos ke Slimming Centre sahaja dah lebih dari RM2,000 kan?? Belum campur dengan Jamu nak ketatkan Vagina lagi..kalau sebulan pun dah kos untuk beli kedua-dua barang ni dah RM2,500, dibeli selama 12bulan..masyaALLAH, PB ni jauh lagi MURAH dari kos tu  semua. Dan nak tanya lagi, ada masa ke nak ke slimming center tu?? Kerja pun dah 9 jam, tak ada masa langsung nak ke Slimming Centre. Kalau kurus pun tak ada shape. Kulit jadi 'gedebeh'. Tak cantik dan macam kulit kecut orang tua. Bila tak ada budget tak pergi slimming centre, jadi gemuk balik semula. Aduhai... Makan pun kena kawal..

Tapi dengan pakai PB hanya 8 jam sehari dah macam kita berjoging setiap hari.  Tak perlu kawal makan, tak perlu diet ketat, tak perlu ulang alik ke tandas cirit birit, tak perlu jolok tekak lepas makan, cuma sarung pakaian dalam ajaib PB sahaja, segalanya pasti milik anda. Kurus yang sihat dan menawan.

Nak kurus pun kena ada ilmu. 
Nak tau rahsia kurus yang sihat,

SMS/WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl

Friday, 18 September 2015

Gandingan Terbaik Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi-Goat

Gandingan Terbaik Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi-Goat


Memang dah jatuh cinta dengan gandingan Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi Goat. Setiap pagi memang minum kopi garam buluh dicampur dengan susu kambing hi goat. Subhanallah, sedap sangat rasa dia. Walaupun asalnya memang tak boleh minum kopi sebab pening tapi dengan mineral coffee ni yang bantu hilangkan rasa pening. Sebab Mineral Coffee ni bukan kopi biasa yea. Mineral Coffee ni ada campuran garam buluh yang  membantu memelihara tahap kesihatan yang baik.

Kesan paling ketara bila minum Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi Goat, badan jadi makin segar dan bertenaga. Walaupun selalu tidur lewat tapi tak rasa mengantuk langsung kat office. Nak membuang pun senang sebab akak ni jenis yang susah sangat nak membuang sebelum ni tau. Dalam seminggu akan buang air besar 1-2 kali sahaja. Tapi bila minum Mineral Coffee ni hari-hari membuang dengan lawasnya.

Yang paling seronok, tak rasa lapar. Memang Mineral Coffee ni mengenyangkan. Siapa yang nak kuruskan badan demgan cara selamat memang sesuai sangat ambil Mineral Coffee. Mineral Coffee ni pun bantu detoks badan kita. 


Mineral Coffee


Akak nak kongsikan khasiat Secawan Mineral Coffee

- Memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
- Menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
- Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik 
- Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
- Membantu mengurangkan sakit senggugut
- Membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
- Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
- Membantu mengurangkan masalah sukar tidur
- Membantu anda tidur lena diwaktu malam
- Mengurangkan masalah buasir dan sembelit
- Khasiat garam buluh membantu merawat penyakit kencing manis, 
sakit jantung, darah tinggi


Susu Kambing Hi Goat
Ini pula diantara kelebihan minuman Sunnah Susu Kambing HiGoat
  • Merawat Kencing Manis
  • Sakit Jantung dan Darah Tinggi
  • Gastrik
  • Asma (Lelah)
  • Acute Anemia
  • Tulang Belakang Reput
  • Angin Ahmar
  • Insomnia
  • Kebas Kaki dan Tangan
  • Migrain
  • Semput
  • Masalah Keletihan
  • Masalah Kulit
  • Masalah Ketika Mengandung dan Kelahiran
  • Masalah Susah Buang Air Besar dan Buasir
Gabungan Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi Goat bukan sahaja memberi  banyak kebaikan kepada kesihatan bahkan menghasilkan rasa yang sangat sedap dan lazat.

Cuba sekali pasti nak tiap-tiap hari. Nak dapatkan harga istimewa untuk Set Kombo MCGoat ni, cepat-cepat hubungi akak yea.

Call/SMS/WA:
013-3496050

Thursday, 17 September 2015

Dari Size XXXL Jadi size M Sebab Tukar Baju Dalam??

Dari Size XXXL  Jadi size M Sebab Tukar Baju Dalam??

  Seronok rasanya bila dari Size XXXL dah jadi size M. Yang lagi seronok tak perlu nak menyeksa diri dengan berdiet,tak perlu cucuk sana sini, sedut lemak, pembedahan, telan pil kurus atau berulang alik ke tandas cirit-birit. Cuma tukar pakaian dalam biasa anda ke pakaian dalam ajaib berteknologi Far Infrared Rays (FIR) Premium Beautiful jer!!!

Dengan hanya pakai pakaian dalam Premium Beautiful, size badan berubah, badan semakin langsing dan terbentuk, wajah pula makin muda.

Free Fitting, booking for your appoiment now!!!
 
Call/SMS/WA:
013-3496050
#topagentpremiumbeautiful
#kualalumpur

 

Wednesday, 16 September 2015

Suami Puji Makin Sedap - Penangan Herba Maharani

Suami Puji Makin Sedap- Penangan Herba Maharani

Woowwww..seronoknya harini cuti. Selamat menyambut hari Malaysia buat semua rakyat Malaysia. Semoga negara kita sentiasa aman dan berada dalam lindungan Illahi hendaknya. Amin.

 Sejak ber bussiness ni memang suka sangat bila tiba hari cuti sebab boleh fokus dan buat banyak perkara, urusan bussiness, urusan keluarga. Lagi-lagi bila perkahwinan jarak jauh ( PJJ ) macam akak ni. Waktu cuti hujung minggu memang rasa sekejap sangat. Kena pandai bahagikan masa antara bussiness dan keluarga.

Diam tak diam dah nak masuk 6 bulan kami berjauhan. Akak di KL, suami di Pahang. Mudah-mudahan En hubby cepat-cepat dapat posting KL semula. Kesian hubby ulang alik tiap-tiap minggu. Peluang Seminggu sekali jumpa memang akan sediakan yang terbaik untuk dia. Mesti masakkan masakan kegemaran dan tumpukan masa sebaiknya untuk dia. 

Sejak kebelakangan ni suami asyik puji jer. Makin lama makin 'sedap'. Penangan Herba Maharani la ni. Actually sebenarnya, akak baru jer makan maharani sekotak tapi hubby dah puji macam tu. memang tak sabar la nak makan lagi lepas period nanti. Tapi sampai sekarang tak period lagi. Apakah ada petanda baik. Mudah-mudahan, amin. Sebenarnya akak makan maharani ni pun untuk mengandung. Sebelum ni pernah makan jugak maharani ni dan alhamdulillah, dengan izin Allah akak pregnant. Tapi, keguguran sebab masa tu akak ada masalah peranakan jatuh. Dah 2 tahun tinggal dan kali ni memang tekad untuk ambil semula Maharani dalam usaha nakkan zuriat. 

Memang bonus sangat bila dapat banyak faedah dengan hanya pengambilan satu produk sahaja iaitu herba kecil-kecil cili padi ni. Selain dari mengetatkan dan nak hamil, maharani ni juga boleh memberikan kesegaran dan tenaga tambahan buat kita. Taklah asyik letih jer. Dia juga meningkatkan metabolisma dan akak jadi kuat berpeluh sebab akak ni memang susah sesangat nak bepeluh. Dan diingatkan masa makan maharani ni memang kena banyak minum air masak sebab ada sesetengah orang yang tak tahan panas. Kulit pun jadi halus dan melawaskan pembuangan air besar. Percaya tak? Akak ni memang susah sangat nak membuang. Sebelum ni seminggu sekali jer membuang. Perut memang tak selesa. Tapi bila makan maharani ni, memang lawas. 

Teringat kata-kata dari seorang sahabat lelaki. Orang perempuan kalau tak makan herba Maharani memang rugi. Sebab kesannya memang lain tau. Suami akan rasa lain macam ibaratnya macam celupkan tangan dalam ais atau dalam air suam. Yang mana lagi menyegarkan?? Tentulah dalam air suam kan??
Macam tu la rahim kita bila kita consume Maharani. Menyuburkan.

Cara makan Maharani ni, mudah sangat. Sebab akak memang jenis malas nak makan ubat yang kena tiap-tiap hari ikut jadual. Jadi akak makan cuma dalam masa 12 hari jer. Sehari 25 biji sebelum sarapan pagi. So, dalam masa 12 hari 300 biji bebola kecil maharani habis. Cepat habis dan kesannya pun cepat. Kalau terlupa nak makan pagi boleh juga dimakan sebelum tidur.

Dah habis sekotak, tunggu sampai period akan datang. Lepas period akan datang baru sambung makan lagi. Masa period DILARANG makan maharani yea. Habiskan sekotak untuk sebulan. 

Nak tau lebih lanjut boleh whatapps akak. Dan nak dapatkan Herba Maharani dengan harga promosi jimat, cepat-cepat hubungi akak,

013-3496050
Shikin


#topagentherbamaharani




Tuesday, 15 September 2015

Premium Beautiful Pilihan VIP Untuk Rawat kesihatan Dan Jana Income???

Premium Beautiful Pilihan VIP Untuk Rawatan kesihatan Dan Jana Income??


Tertarik dengan pengakuan Dati Siti Syaqeerah dalam Majalah Mingguan Wanita Keluaran Bil 1661 menceritakan kisahnya bersama Premium Beautiful Corset.

" Korset Bukan Semata Untuk Langsing "

Alhamdulillah, Premium Beautiful Corset kini menjadi pilihan VIP bila dengan hanya sarung Premium Beautiful , sakit senggugut yang ditanggung bertahun-tahun hilang sekelip mata. Selama ini, beliau mengambil ubat tahan sakit setiap kali senggugut sehinggakan Doktor sendiri menghalang tindakan beliau kerana pengambilan ubat-ubatan memberikan kesan buruk kepada buah pinggang. Mujurlah Datin Qeera bertemu dengan mentor saya, Kak Salleha Roslan yang menasihatkan agar memberhentikan pengambilan ubat tahan sakit dan memakai Premium Beautiful Corset dan hasilnya memang 100% puas hati. Bukan sahaja senggugut hilang, bahkan beliau bertambah yakin dengan penampilan bentuk badan dan memberikan 100% keyakinan padanya.



Datin Qeera juga tidak melepaskan peluang keemasan bila dapat tau dengan hanya berniaga pakaian dalam Premium Beautiful boleh mendatangkan pendapatan lumayan dan  menjadi Jutawan. Datin Qeera banyak mencatatkan pengalaman indah beliau setelah menyarungkan Premium Beautiful dalam blog peribadi beliau. Dan kini turut serta bersama kami di TLC membantu kaum wanita menyelesaikan masalah kesihatan dan menjana pendapatan dengan Korset Ajaib PB.

Memang Premium Beautiful Corset banyak mengubah kehidupan. Dari sakit jadi sihat, dari susah jadi senang. Dari yang biasa jadi luar biasa.
Beruntungnya, cantik dapat, income pun dapat....

Nak Sihat atau nak jana income???

Call/SMS/WA:
013-3496050

#usahawanPB
#korsetkesihatan

www.hasikin.com

Monday, 14 September 2015

Shampoo Marine Essence Merawat Masalah Rambut Gugur dan Rosak

Shampoo Marine Essence Merawat Masalah Rambut Gugur dan Rosak


Rupa-rupanya dah lama adik ni cari shampoo marine essence sebab sebelum ni pernah pakai. dan hasilnya memang amat memuaskan. Bila pakai shampoo marine essence, rambut gugur dan rosak cepat jer berganti dengan rambut baru yang lebih sihat. Takdelah nampak licin jer kepala. Memang risau la kan kalau bila buka je tudung, tengok rambut macam nak botak jer...

Kalau anda yang mengalami masalah yang sama macam adik ni, susah nak dapat stok shampoo marine essence, boleh simpan nombor telefon akak. COD sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju. Pembelian 5 botol ke atas, akak bagi FREE postage.

Nak lagi murah, pembelian 10 botol ke atas layak mendapat harga BORONG yang memang pasti paling MURAH dan SPEACIAL GIFT menanti.

Call/SMS/ WA;
013-3496050
#Agentutamasabunmarineessence





Sunday, 13 September 2015

Terkejut Dengan Perubahan Serta-merta Selepas Pakai Korset Premium Beautiful

Terkejut Dengan Perubahan Serta-merta Selepas Pakai Korset Premium Beautiful


Seronok sangat bila sarungkan ibu beranak empat yang niat asal pakai Premium Beautiful untuk hilangkan sakit belakang. Tapi bila pakai jer Premium Beauitiful tak sampai 5 minit, bentuk badan terus berubah serta merta. Payudara makin mantap dan pinggang terus ramping. Macam tak percaya yang bila pakai korset ni selesa sangat sebab selama ni beliau sangkakan pakai korset mesti 'KETAT'. Baru boleh kurus dan cantik. Tapi dengan Premium Beautiful Corset memang takkan ketat dan sangat selesa.

Yang paling penting harganya jauh lebih MURAH berbanding corset lain sebab sebenarnya customer ni dah pernah berunding dengan agent corset xxxx dan harganya mencecah RM5,*** tau berbanding dengan Premium Corset yang hanya RM 2,*** beli sekali seumur hidup dan mendapat jaminan sepanjang hidup. Kalau rosak boleh repair PERCUMA sahaja. Cuma perlu call kami, Premium Beautiful Expert untuk urusan pembaikan. Tiada caj dikenakan.

Berbaloi sangat la kan sebab dengan hanya pakai PB jer boleh dapat pelbagai manfaat. Untuk sihat, untuk cantik dan boleh nampak kurus bila badan dah 'reshape'.


Dapatkan set anda sekarang dengan harga MURAH dan KESAN SERTA-MERTA tanpa risiko dan SELAMAT!!!

Call/SMS/WA:
013-3496050

#premiumbeautifulrawatsakitpinggang
#naksihat
#instantshape



Thursday, 10 September 2015

TLC Power Start Seminar 2015

TLC Power Start Seminar 2015


Menghitung saat itu yang hanya tinggal beberapa jam sahaja lagi. TLC Power Start Seminar buat julung kalinya dan Alhamdulillah terpilih terpilih untuk menyertai Seminar hebat ni.

Perasaan tak sabar bila tengok tentatif program sepanjang hari esok. Dengan barisan Speaker hebat dan project besar kumpulan kami, Top Leaders Circle. Nak tau apa yang seronok sangat dengan seminar ni, akan dikongsikan malam esok.....TUNGGU!!!!

Tak sabar..tak sabar...so excited!!!!

#TheMillionaireProject
#TLCPowerStartSeminar
#TopLeadersCircle


Monday, 7 September 2015

Kata-Kata Motivasi



Dalam kehidupan ini...

Yang membuatkan kita KUAT  adalah DOA
Yang membuatkan kita DEWASA adalah MASALAH
Yang membuatkan kita MAJU adalah USAHA KERAS
Yang membuatkan kita HANCUR adalah PUTUS ASA
Yang membuatkan kita SEMANGAT adalah HARAPAN dan IMPIAN..



Terukan BERUSAHA menggapai HARAPAN dan IMPIAN dengan USAHA KERAS menghadapi segala MASALAH tanpa mengenal erti  PUTUS ASA dan tanpa henti memohon DOA dari-NYA yang Maha ESA..

www.hasikin.com