Friday, 18 September 2015

Gandingan Terbaik Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi-Goat

Gandingan Terbaik Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi-Goat


Memang dah jatuh cinta dengan gandingan Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi Goat. Setiap pagi memang minum kopi garam buluh dicampur dengan susu kambing hi goat. Subhanallah, sedap sangat rasa dia. Walaupun asalnya memang tak boleh minum kopi sebab pening tapi dengan mineral coffee ni yang bantu hilangkan rasa pening. Sebab Mineral Coffee ni bukan kopi biasa yea. Mineral Coffee ni ada campuran garam buluh yang  membantu memelihara tahap kesihatan yang baik.

Kesan paling ketara bila minum Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi Goat, badan jadi makin segar dan bertenaga. Walaupun selalu tidur lewat tapi tak rasa mengantuk langsung kat office. Nak membuang pun senang sebab akak ni jenis yang susah sangat nak membuang sebelum ni tau. Dalam seminggu akan buang air besar 1-2 kali sahaja. Tapi bila minum Mineral Coffee ni hari-hari membuang dengan lawasnya.

Yang paling seronok, tak rasa lapar. Memang Mineral Coffee ni mengenyangkan. Siapa yang nak kuruskan badan demgan cara selamat memang sesuai sangat ambil Mineral Coffee. Mineral Coffee ni pun bantu detoks badan kita. 


Mineral Coffee


Akak nak kongsikan khasiat Secawan Mineral Coffee

- Memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
- Menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
- Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik 
- Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
- Membantu mengurangkan sakit senggugut
- Membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
- Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
- Membantu mengurangkan masalah sukar tidur
- Membantu anda tidur lena diwaktu malam
- Mengurangkan masalah buasir dan sembelit
- Khasiat garam buluh membantu merawat penyakit kencing manis, 
sakit jantung, darah tinggi


Susu Kambing Hi Goat
Ini pula diantara kelebihan minuman Sunnah Susu Kambing HiGoat
  • Merawat Kencing Manis
  • Sakit Jantung dan Darah Tinggi
  • Gastrik
  • Asma (Lelah)
  • Acute Anemia
  • Tulang Belakang Reput
  • Angin Ahmar
  • Insomnia
  • Kebas Kaki dan Tangan
  • Migrain
  • Semput
  • Masalah Keletihan
  • Masalah Kulit
  • Masalah Ketika Mengandung dan Kelahiran
  • Masalah Susah Buang Air Besar dan Buasir
Gabungan Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi Goat bukan sahaja memberi  banyak kebaikan kepada kesihatan bahkan menghasilkan rasa yang sangat sedap dan lazat.

Cuba sekali pasti nak tiap-tiap hari. Nak dapatkan harga istimewa untuk Set Kombo MCGoat ni, cepat-cepat hubungi akak yea.

Call/SMS/WA:
013-3496050
Post a Comment